Închide meniul

România – Islanda 0-0 | Selecționerul islandez promite să încurce Macedonia de Nord și să ne ajute să prindem barajul: „Dacă reuşim, mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere!”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 8:17

România – Islanda 0-0 | Selecționerul islandez promite să încurce Macedonia de Nord și să ne ajute să prindem barajul: „Dacă reuşim, mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere!

Veste importantă pentru islandezi

Profimedia

Arnar Vidarsson a spus că îi pare rău că ne-a încurcat planurile pentru barajul de calificare la Campionatul Mondial din Qatar, însă promite să se revanșeze în meciul cu Macedonia de Nord. Așteaptă o bere după meci, dacă ne va ajuta să intrăm din nou în cursa de calificare la Campionatul Mondial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul islandez promite să încurce Macedonia de Nord

”România putea marca şi lua cele trei puncte, dar la fel şi noi, am avut câteva ocazii. Imi pare rău pentru voi, pentru că ştiu că aveaţi nevoie de cele trei puncte mai mult decât noi.  Pentru că sunteţi atât de prietenoşi, chiar sper să vă ajutăm. Vrem să mergem în Macedonia de Nord şi să obţinem un rezultat bun. Dacă reuşim, mă întorc şi îmi cumpăraţi o bere.

 Mereu am fost impresionat de jucătorii români când eram tânăr”, a declarat selecţionerul Arna Vidarsson.

După 0-0 cu Islanda, România nu mai este la mâna ei pentru calificarea la baraj. Tot joi, Macedonia de Nord a învins Armenia cu 5-0. Asta înseamnă că tricolorii au nevoie de o victorie cu Liechtenstein, în timp ce Islanda trebuie să încurce Macedonia în ultima etapă.

Citește și:

România – Islanda 0-0 | Mirel Rădoi, în depresie. „E un eșec personal și național!”

Mirel Rădoi a fost dărâmat după ce naționala României nu a reușit să învingă Islanda și are șanse mici să prindă barajul de calificare la Campionatul Mondial.

Reclamă

„Când e ceva la îndemâna noastră nu putem să-l luăm, noi trebuie să ne chinuim. Sunt foarte dezamăgit, și eu și jucătorii. Îmi pare rău pentru echipa națională, pentru suporteri, pentru toți cei care aveau așteptări și i-am dezamăgit. Am avut 20 de șuturi, dar nu mi-a plăcut cum am evoluat. Am avut o posesie lentă, previzibilă, de multe ori n-am reușit să verticalizăm imediat.

Trebuia să avem o posesie rapidă, în schimb am încercat să centrăm mai mult. Alibec a fost izolat de multe ori. România a arătat că nu știe să gestioneze un astfel de meci, am trecut și eu prin asta. Îi înțeleg, dar n-am cum să-i iert. Sunt lucruri care te pot chinui toată viața.

Atmosfera a fost foarte bună, ne-am antrenat foarte bine, dar n-am reușit să câștigăm. Este o problemă de mentalitate la nivel național, de multe ori clacăm în momentele decisive. Suntem obișnuiți să scoatem în față doar lucrurile negative, nu putem să-i educăm pe acești copii în câteva săptămâni. Nu este o scuză, dar asta este realitatea. Poate trebuia să pun o presiune în plus pe ei.

Reclamă 4 / 0/3

Din păcate nu mai suntem la mâna noastră și mi-e foarte greu să cred că Macedonia de Nord va pierde contra Islandei. La pauză le-am spus care este diferența de vârstă dintre noi și ei, dar presiunea a fost prea mare. Este un eșec personal, un eșec național și probabil că ne va chinui toată viața!”, a spus Mirel Rădoi, după meci.

Clasamentul grupei României

Clasament grupa J
Clasamentul din grupa României

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:11 Bayer Leverkusen aduce întăriri de la Real Madrid! Jucătorul dorit insistent de Xabi Alonso 17:02 „România are nevoie de un jucător ca el!” Costel Gâlcă, mesaj ferm despre şansele lui Alexandru Mitriţă de a merge la EURO 2024 16:48 Lamia – PAOK 0-0 este acum în AntenaPLAY. Răzvan Lucescu luptă pentru titlu, în Grecia. Meci cu miză uriaşă! 16:43 Cum i s-au mărit şansele lui Alexandru Mitriţă să fie convocat la EURO 2024, după accidentarea lui Olimpiu Moruţan 16:37 „O discuţie foarte toxică!” Dan Şucu, anunţ ferm despre revenirea lui Marius Şumudică la Rapid 16:36 Farul – Rapid LIVE TEXT (19:00). Duel de foc la Ovidiu pentru un loc în cupele europene. Echipe probabile 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 24 aprilie 2024 15:55 VIDEOYokohama – Al Ain, finala Ligii Campionilor Asiei! Japonezii au învins dramatic Ulsan la loviturile de departajare 15:51 Marius Şumudică a dat cărţile pe faţă după ce FCSB a ajuns la un pas de titlu. Ce a spus despre Mihai Stoica 15:40 EXCLUSIV„Mă rog la Dumnezeu să fie tare” Mesajul unui patron din Liga 1 pentru Olimpiu Moruţan, după accidentarea teribilă a jucătorului! Vezi toate știrile
Citește și