Închide meniul

România – Islanda | Cum i-a menţinut Mirel Rădoi în formă pe tricolori. Imagini de senzaţie de la ultimul antrenament

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 11 noiembrie 2021, 10:22

România – Islanda | Cum i-a menţinut Mirel Rădoi în formă pe tricolori. Imagini de senzaţie de la ultimul antrenament

Antrenament special comandat de Rădoi

Zuma Press / Johann Groder via Hepta

România – Islanda e meciul unei generaţii. Tricolorii lui Mirel Rădoi încearcă să forţeze în această seară drumul spre Mondialul din Qatar. Sunt obligaţi să bată Islanda şi mai apoi duminică să se impună şi în faţa amatorilor din Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum i-a menţinut Mirel Rădoi în formă pe tricolori

La ultimul antrenament dinaintea disputei cu nordicii, Mirel Rădoi a decis să facă o altfel de şedinţa de pregătire. Unul dintre exerciţii a fost inedit. Imaginile de la şedinţa de pregătire sunt de-a dreptul spumoase. Tricolorii s-au distrat copios la exerciţiul pe care l-a comandat selecţionerul Mirel Rădoi. Inclusiv Rădoi s-a amuzat pe seama acestora.

Nicuşor Stanciu, reacţie pe măsură

Tricolorii au fost foarte încântaţi, iar Nicuşor Stanciu a fost printre cei mai entuziasmaţi oameni. Se pare că mijlocaşul va fi titular în această seară, în disputa cu nordicii.

Citește și:

Mirel Rădoi, criticat de Generaţia de Aur

Gică Mihali spune că Mirel Rădoi a comis o greşeală imensă în urmă cu o lună, când selecționerul anunțase că părăsește naționala după meciurile din noiembrie. „Ceea ce a făcut când a anunțat că pleacă e, după părerea mea, o mare greșeală. A creat și o relaxare printre jucători. Probabil că unii zic acum: «Orice s-ar întâmpla, oricum pleacă Rădoi».

Cred că nu mai are cum să dea înapoi, cât timp a spus că nici soția lui nu-l poate întoarce. Dacă a spus asta, mă gândesc că Stoichiță n-are cum să-l întoarcă”, a declarat Gică Mihali, conform gsp.ro.

Reclamă

Mihali ştie cum ne putem impune în faţa nordicilor. „Nu cred că la nivelul acesta cineva se mai gândește la relaxare. Important e ca noi să ne impunem jocul. Avem un impediment mare de tot, nu vor fi spectatori în tribune. Pe acel stadion, s-au obținut multe succese în decursul anilor, iar cu suporterii în tribune ar fi fost altceva”, a încheiat fostul fundaş.

 

 

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Cum i-a menţinut Mirel Rădoi în formă pe tricolori
  • Imagini de senzaţie de la ultimul antrenament

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! 15:44 Oţelul Galaţi – U Cluj LIVE TEXT (20:30). Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei României. Echipe probabile Vezi toate știrile
Citește și