Închide meniul

România – Islanda | Mirel Rădoi a explicat de ce nu l-a convocat pe Claudiu Keşeru. „Am decis că de această dată să nu facă parte din lot”

Reclamă

Antena Sport Publicat: 10 noiembrie 2021, 13:27

România – Islanda | Mirel Rădoi a explicat de ce nu l-a convocat pe Claudiu Keşeru. „Am decis că de această dată să nu facă parte din lot

Mirel Rădoi a explicat de ce nu l-a convocat pe Claudiu Keşeru

Hepta

„Mă așteptam să fie astfel de întrebări. În momentul de față, toți cei de care vorbiți, plus Florin Andone și Louis Munteanu, sunt atacanți pe care noi îi urmărim. Ne-am gândit că în perioada când FCSB a avut probleme, Keșeru nu s-a pregătit în efectiv complet.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Am decis că de această dată să nu facă parte din lot, pentru că avea puține meciuri. Alibec a jucat si în meci de cupă europeană, chiar dacă a jucat 45 de minute. Dacă ne referim la faptul că Claudiu a înscris în Liga 1 și Alibec nu, acesta nu este un criteriu pentru un atacant pentru a fi convocat la echipa națională”, a spus Mirel Rădoi, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Islanda.

Edi Iordănescu l-a menajat pe veteranul Claudiu Keșeru

La rândul lui, Edi Iordănescu l-a menajat pe Keşeru, în duelul cu FC Voluntari. L-a introdus pe teren în minutul 66, în locul lui Budescu, folosit 9 fals. Antrenorul roș-albaștrilor a explicat strategia după meci.

”Pe Keșeru l-am menajat puțin. A jucat minute multe, are și el o vârstă. E după o perioadă încărcată, încercăm să-l protejăm. În același timp, am vrut să-l am pentru repriza a doua. El e un jucător important, dar, cine intră, trebuie să-și facă datoria”, a spus Edi Iordănescu.

Mirel Rădoi a anunţat lotul pentru dubla decisivă cu Islanda şi Liechtenstein

Mirel Rădoi a anunţat lista completă a jucătorilor pe care i-a selecţionat pentru dubla decisivă cu Islanda (11 noiembrie) şi Liechtenstein (14 noiembrie).

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:20 LIVE TEXTDinamo – FC Voluntari 0-0. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! 20:14 Liverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Anunţul lui Fabrizio Romano 19:36 Jaqueline Cristian s-a calificat în turul 3 la Madrid! Revenire de senzaţie a româncei, care pierduse primul set! 19:32 VIDEO„Împreună putem deveni campioni!” Mobilizare generală la FCSB, înaintea meciului care le poate aduce roş-albaştrilor titlul 18:40 În ce stadiu se află dosarul penal al lui Daniel Niculae! Anunţul unui renumit avocat român: „Vă spun cu certitudine” 18:35 Deciziile finale luate de Xavi! Catalanii au anunţat cum va arăta Barcelona sezonul viitor. Jucătorii aşteptaţi pe Camp Nou 18:12 Ronnie O’Sullivan, performanţă de senzaţie! „Racheta” a mai doborât un record la Campionatul Mondial de snooker 17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu Vezi toate știrile
Citește și