Închide meniul

România – Islanda | Toșca „i-a interzis” golul lui Florin Tănase! Tricolorii s-au încurcat între ei în careul islandezilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 11 noiembrie 2021, 22:22

România – Islanda | Toșca „i-a interzis golul lui Florin Tănase! Tricolorii s-au încurcat între ei în careul islandezilor

Tricolorii s-au încurcat între e

România a început curajos meciul cu Islanda. Tricolorii au pus presiune pe careul apărătorii islandezi și chiar au fost aproape de gol din fază fixă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Islanda | Toșca „i-a interzis” golul lui Florin Tănase

În minutul 22, la un corner executat la prima bară, Florin Tănase a reușit să devieze balonul pe spate și a prins cadrul porții.

Mingea a depășit fundașii islandezi și l-a păcălit chiar și pe portarul advers. Din păcate pentru noi, în calea balonului s-a aflat Toșca, care poziționat neinspirat, a trimis mingea peste poartă.

Sursa: Pro TV

România a mai fost apoi aproape de gol, tot la un corner. După un carambol în propriul careu, islanezii au reușit să respingă balonul chiar din fața liniei porții. Alibec a fost aproape de un gol magnific, după o cursă de 50 de metri, însă a fost blocat de portarul advers.

Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori

Mirel Rădoi a dezvăluit atuurile tricolorilor pentru meciul de joi seara cu nordicii, dar a avertizat. Cine încasează primul gol îi va fi greu să mai revină în meci.

Reclamă

„Jocul nostru, dacă luăm în calcul cele 90 de minute, nu a fost foarte bun. Jocul s-a echilibrat după primele 20 de minute. Echipa arată o mult mai mare determinare, am câştigat la spiritul de sacrificiu, lucru pe care trebuie să îl păstrăm. E clar că arătăm mult mai bine decât la meciul de baraj.

La stilul de joc al lor, nu îl vor schimba pentru aceste două partide. E acelaşi stil diferit faţă de cel întâlnit la barajul pentru European. Procentul posesiei a crescut de la schimbarea selecţionerului. E o echipă care ar trebui să ne avantajeze. Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii”, a spus selecţionerul la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Islanda.

 

Reclamă 4 / 0/3

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:07 Doliu în fotbalul românesc! A murit portarul cu care Universitatea Craiova a cucerit primul titlu! 18:02 Ce se întâmplă cu Dorin Rotariu, la două luni de la plecarea de la FCSB! Unde vrea să evolueze: „În vară va semna!” 18:00 FC Botoşani – Dinamo, 19:30, LIVE TEXT. Meci capital în lupta pentru evitarea retrogradării. Echipele de start 17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” Vezi toate știrile
Citește și