Închide meniul

România – Islanda | Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori: „Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii”. Ce a făcut înaintea meciului

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 10 noiembrie 2021, 11:06

România – Islanda | Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori: „Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii. Ce a făcut înaintea meciului

Mirel Rădoi a purtat negocieri pentru a rămâne selecţionerul României

Profimedia

România – Islanda e meciul unei generaţii. Dacă batem, avem şansa să mergem la barajul pentru Campionatul Mondial din Qatar. Am mai avea nevoie doar de alte trei puncte în meciul cu amatorii din Liechtenstein.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mirel Rădoi, avertisment pentru tricolori

Mirel Rădoi a dezvăluit atuurile tricolorilor pentru meciul de joi seara cu nordicii, dar a avertizat. Cine încasează primul gol îi va fi greu să mai revină în meci. „Jocul nostru, dacă luăm în calcul cele 90 de minute, nu a fost foarte bun. Jocul s-a echilibrat după primele 20 de minute. Echipa arată o mult mai mare determinare, am câştigat la spiritul de sacrificiu, lucru pe care trebuie să îl păstrăm. E clar că arătăm mult mai bine decât la meciul de baraj.

La stilul de joc al lor, nu îl vor schimba pentru aceste două partide. E acelaşi stil diferit faţă de cel întâlnit la barajul pentru European. Procentul posesiei a crescut de la schimbarea selecţionerului. E o echipă care ar trebui să ne avantajeze. Va fi ca un meci de box, să sperăm că nu vom pica primii”, a spus selecţionerul la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Islanda.

Citește și:

Mirel Rădoi se teme de Islanda

Chiar dacă este mulţumit de noul stadion Ghencea, Mirel Rădoi recunoaşte că se teme de disputa cu Islanda. „Nu cred că vor fi probleme cu gazonul, avem asigurări că gazonul va fi unul foarte bun, cum a fost cu Armenia. Cred că noi am avea mai multe lucruri de pierdut decât Islanda. Acest lucru contează pentru a obţine locul 2. Poate fi o echipă perioculoasă, care nu mai are nimic de pierdut. Suntem pregătiţi pentru meciul de joi”, a spus sleţecionerul României.

România a bătut Islanda cu 2-0 în deplasare, dar acest meci va fi cu totul altfel, avertizează Mirel Rădoi. „Indiferent ce s-a întâmplat în tur, e o altă partidă. Aş vrea ca primele 10 minute să fie mai bune decât în meciul tur. Coşmaruri nu mai am, nu mai ştiu de câte ori am văzut meciul. De fiecare dată, găsesc alte lucruri. Mă uit pentru mai multe lucruri la un meci”, a mai spus selecţionerul României.

Reclamă
Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și