Închide meniul

România – Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională în minutul 27

Alex Masgras Publicat: 9 septembrie 2023, 22:33

Reclamă
România – Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională în minutul 27

România - Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională

Denis Alibec, în tricoul naţionalei României / Profimedia

România – Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională. Fostul atacant al campioanei României a marcat în minutul 27 al partidei cu Israel, din preliminariile EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul transferat în această vară de formaţia Muaither din Qatar a deschis scorul, după o gafă a portarului israelian, Glazer.

România – Israel | Denis Alibec a deschis scorul pe Arena Naţională

România a deschis scorul în meciul de pe Arena Naţională cu Israel din preliminariile pentru Campionatul European din 2024. După un început de meci în care oaspeţii au avut mai mult posesia, jucătorii lui Edi Iordănescu au deschis scorul.

Denis Alibec a marcat în golul 27 al partidei cu Israel, după o gafă a portarului Glazer. România a plecat pe contraatac prin Florinel Coman, care i-a pasat foarte bine lui Denis Alibec la marginea careului. Fostul atacant al campioanei a întors la Nicolae Stanciu, care a şutat din afara careului.

Şutul căpitanului României a prins pământul în faţa lui Glazer, care nu a putut controla balonul. Acesta a respins în faţă, acolo unde Alibec a fost pe fază şi a trimis pe lângă el.

Reclamă

Aflat la a 32-a convocare la naţionala României, Denis Alibec a marcat al patrulea gol în tricoul echipei naţionale. El a mai înscris până acum într-un meci amical cu Ucraina, în 2016, cu Austria, în Nations League, în 2020, şi cu Andorra, în primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2024.

Atmosferă fabuloasă la România – Israel

Atmosferă fabuloasă la România – Israel. Peste 45.000 de mii de fani au creat o atmosferă de senzaţie pe Arena Naţională. Au fost momente emoţionante în momentul în care soprana Felicia Filip a cântat inmul naţional al României.

Imagini de senzaţie pe Arena Naţională. Tot stadionul a cântat imnul naţional al României, înaintea meciului cu Israel. Imnul naţional al României a fost interpretat de soprana Felicia Filip.

Reclamă 4 / 0/3

În frunte cu Edi Iordănescu, toţi jucătorii naţionalei României au cântat imnul cu mâna la inimă, iar momentul a fost unul plin de emoţie. La meci au venit şi mai multe vip-uri. Printre oamenii de fotbal prezenţi au fost şi Elias Charalambous şi Mihai Pintilii.

Echipe de start România – Israel

ROMÂNIA: 12. Moldovan – 4. Manea, 3. Drăgușin, 15. Burcă, 11. Bancu – 6. M. Marin, 18. R. Marin, 10. Nicolae Stanciu – 20. Coman, 7. Alibec, 23. Sorescu

Selecționer: Edward Iordănescu

Rezerve: 1. Târnovanu, 16. Aioani – 2. Rațiu, 5. Screciu, 8. Cicâldău, 9. Pușcaș, 13. Mihăilă, 14. Hagi, 17. Rus, 19. Olaru, 21. Moruțan, 22. Camora

Israel: Glazer – Dasa, Vitor, Goldberd, R.Revivo – Dor Peretz, Lavi, Gloukh – Solomon, Turgeman, Kinda

Selecționer: Alon Hazan

Reclamă

Rezerve: Daniel Peretz, Gerafi, Davidzada, Yehezkel, Lemkin, Abu Fani, Haziza, M. Jaber, Weissman, Baribo, David

Recomandări
Citește și:

Care este cel mai bun antrenor al momentului în fotbalul mondial?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:11 Bernadette Szocs şi Eliza Samara, pe tabloul principal de la WTT Champions Chongqing 2024 (30 mai – 3 iunie, AntenaPLAY) 16:00 Catanzaro – Cremonese, LIVE VIDEO, în AntenaPLAY, de la 21:30! Duel în play-off-ul de promovare în Serie A 15:14 Adi Vasile a plecat de la CSM Bucureşti! Anunţul oficial al campioanei României 15:06 Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu” 14:43 Andreea Mitu, eliminată în primul tur al calificărilor la Roland Garros 14:29 „Ar fi prostesc să promit titlul” Neil Lennon şi-a setat obiectivul, după ce a preluat-o pe Rapid! Jucătorul care l-a impresionat 14:12 Toni Kroos şi-a anunţat retragerea şocantă din fotbal! Decizie surprinzătoare la 34 de ani 14:11 Mihai Chiruţă s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team România a ajuns la 86 de sportivi calificaţi 13:25 Kylian Mbappe a organizat o petrecere fabuloasă, la plecarea de PSG! Mama starului francez, indicii despre următoarea lui echipă 13:25 Mick Schumacher ar putea reveni în Formula 1 Vezi toate știrile
Citește și