Închide meniul

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti: „Credem în noi indiferent cu cine jucăm”

Reclamă

Alex Masgras Publicat: 6 septembrie 2023, 12:56

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti: „Credem în noi indiferent cu cine jucăm

România - Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti

Liel Abada, în tricoul Israelului / Profimedia

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti. România va juca în luna septembrie două meciuri pe teren propriu din preliminariile Campionatului European din 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primul meci va avea loc pe 9 septembrie, cu Israel, în timp ce meciul cu Kosovo va avea loc pe 12 septembrie şi va fi transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Israel | Jucătorii israelieni sunt pregătiţi pentru duelul de la Bucureşti: „Credem în noi indiferent cu cine jucăm”

Jucătorii israelieni s-au reunit înaintea deplasării în Rimânia şi au prefaţat duelul cu formaţia lui Edi Iordănescu. Liel Abada, jucătorul celor de la Celtic, nu se teme de adversari, indiferent cu cine joacă:

„Toți cei din lot sunt jucători buni și sunt conștienți că trebuie să muncească. Vom juca într-o manieră ofensivă și cred că vom marca goluri. Avem o echipă foarte talentată, cu jucători tineri, dar și cu jucători experimentați. Indiferent că vom câștiga sau vom pierde, rezultatul nu va stabili calificarea la EURO.

Trebuie să o luăm meci cu meci și abia la final vom vedea ce am reușit. Obiectivul nostru e să mergem la EURO. Ne simțim bine, e un nou sprit la echipă. Avem o misiune importantă și credem în noi indiferent cu cine jucăm, fie că este acasă sau în deplasare”, a declarat Liel Abada, potrivit sport.ro.

Reclamă

De asemenea, portarul Omri Glazer a vorbit despre importanţa meciului cu România şi declarat că are încredere în jucătorii tineri din naţionala Israelului:

„Sunt bucuros mereu când pot reprezenta echipa națională. Acum sunt aici pentru prima dată în calitate de stranier. Suntem conștienți de importanța meciului cu România. Vom ajunge acolo pregătiți pentru meciul de sâmbătă. Tinerii jucători convocați sunt buni, avem un viitor măreț cu ei. Cu siguranță ne vor putea ajuta”, a spus şi Glazer, potrivit sursei menţionate mai sus.

Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo

Vânzările de bilete online pentru meciurile naţionalei din această lună merg foarte bine. Iată câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo.

Reclamă 4 / 0/3

Potrivit gsp.ro, fanii naţionalei au achiziţionat online 35.000 de bilete pentru meciul cu Israel şi 15.000 de bilete pentru meciul cu Kosovo. România – Kosovo e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Şi galeriile celor trei cluburi mari din Capitală, FCSB, Dinamo şi Rapid, şi-au anunţat prezenţa la cele două meciuri ale naţionalei din luna septembrie.

România este pe locul 2 în grupa I de calificare la EURO 2024. Tricolorii au două victorii şi două egaluri. În ultimul meci ei au obţinut in-extremis un egal cu Elveţia, după ce au fost conduşi cu 2-0. Valentin Mihăilă a marcat cele două goluri ale naţionalei, în minutele 89 şi 90+2. Cele două goluri ale elveţienilor au fost marcate de Zeki Amdouni în minutele 28 şi 41.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
Vezi toate știrile
Citește și