Închide meniul

Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo. Stadionul ar putea fi plin la cele două jocuri!

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 23:04

Reclamă
Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo. Stadionul ar putea fi plin la cele două jocuri!

Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo

Nicolae Stanciu se bucură după un gol marcat pentru naţională / Razvan Pasarica / Sport Pictures via Hepta

Vânzările de bilete online pentru meciurile naţionalei din această lună merg foarte bine. Iată câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit gsp.ro, fanii naţionalei au achiziţionat online 35.000 de bilete pentru meciul cu Israel şi 15.000 de bilete pentru meciul cu Kosovo. România – Kosovo e LIVE exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Câte bilete s-au vândut deja pentru meciurile naţionalei cu Israel şi Kosovo

Şi galeriile celor trei cluburi mari din Capitală, FCSB, Dinamo şi Rapid, şi-au anunţat prezenţa la cele două meciuri ale naţionalei din luna septembrie.

Da, din câte se știe, toate galeriile mari vor merge la cele două partide, să încurajeze naționala. Chiar dacă, în ultimul timp, Jandarmeria a făcut numeroase abuzuri împotriva noastră, acum este vorba depre un interes comun important”, a declarat unul dintre liderii de galerie din Capitală pentru sursa citată.

România este pe locul 2 în grupa I de calificare la EURO 2024. Tricolorii au două victorii şi două egaluri. În ultimul meci ei au obţinut in-extremis un egal cu Elveţia, după ce au fost conduşi cu 2-0. Valentin Mihăilă a marcat cele două goluri ale naţionalei, în minutele 89 şi 90+2. Cele două goluri ale elveţienilor au fost marcate de Zeki Amdouni în minutele 28 şi 41.

Reclamă

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo: „Ne dorim să luăm 6 puncte în această dublă”

Nicolae Stanciu vrea ca România să bată şi Israel şi Kosovo. România – Israel se joacă sâmbătă, de la ora 21:45, pe Arena Naţională, în timp ce meciul cu Kosovo se dispută marţi, tot de la ora 21: 45 şi tot pe Arena Naţională.

Sunt destul de optimist. Rezultatele de până acum mă fac să fiu aşa. Ştiu ce putem face ca grup, ca echipă.

Aşteptăm aceste două meciuri cu încredere şi suntem foarte motivaţi să le câştigăm pentru că toţi suntem conştienţi că sunt meciurile decisive. Dacă reuşim să trecem peste ele şi să luăm 6 puncte vom face un pas mare spre îndeplinirea obiectivului.

Reclamă 4 / 0/3

Suntem în grafic. Cred eu că puteam fi şi mai bine. Aici mă refer la meciul din Kosovo, dar având în vedere condiţiile în care s-a jucat acea partidă zic eu că suntem ok.

Am reuşit să facem egal şi cu Elveţia, care e o echipă extrem de puternică. Suntem bine, deocamdată suntem pe loc de calificare şi sper să rămânem acolo până la finalul campaniei.

„E foarte bine că jucăm pe Arena Naţională”

Grupul (n.r.: îi dă încredere), este unul foarte puternic, unit. Avem jucători cu foarte multă calitate, toţi avem o anumită experienţă la nivel internaţional, chiar şi cei mai tineri. Atmosfera de aici este una foarte-foarte bună şi asta mă face să cred că am progresat de la acţiune la acţiune şi putem să progresăm încă foarte-foarte mult.

Este un lucru foarte bun (n.r.: că meciurile se dispută pe Arena Naţională), chiar dacă ştiu că mulţi suporteri îşi doresc să jucăm şi în alte oraşe din ţară. Cred eu că este un lucru bun pentru că este cel mai mare stadion din ţară. Cu siguranţă va fi arhiplin şi lucrul acesta ne va ajuta.

Îmi doresc să vină să umple stadionul pentru că, chiar dacă am enorm de multe meciuri la echipa naţională, nu ştiu dacă am jucat vreodată cu casa închisă. Cred eu că acum va fi diferit pentru că suntem într-un moment bun. Suntem pe finalul acestei campanii şi avem nevoie de susţinerea lor.

Cred că i-am adus şi mai aproape pe fani cu rezultatele din ultimele luni. Îi aşteptăm în număr cât mai mare şi sper ca, la final, să ne bucurăm împreună după meci.

Suntem neînvinşi, ne dorim să rămânem la fel şi să luăm 6 puncte în această dublă cu Israel şi Kosovo. Dacă vom câştiga aceste meciuri vom fi în mare proporţie calificaţi pentru Euro”, a declarat Nicolae Stanciu pentru FRF TV.

Reclamă

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker 8:20 Dennis Man, desemnat jucătorul sezonului la Parma, în Gazzetta dello Sport! Mihăilă, în top şi el! Sezon de vis pentru români 1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
Vezi toate știrile
Citește și