Închide meniul
EXCLUSIV

România – Kosovo LIVE VIDEO | Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta „tricolorilor”. Ce a discutat cu Horaţiu Moldovan

Alex Masgras Publicat: 11 septembrie 2023, 21:24

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta „tricolorilor. Ce a discutat cu Horaţiu Moldovan

România - Kosovo LIVE VIDEO | Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta "tricolorilor"

Albion Rrahmani, înaintea meciului România - Kosovo / Captură Antena Sport

România – Kosovo LIVE VIDEO | Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta „tricolorilor”. Noul atacant de la Rapid vrea să continue forma bună de la echipa de club şi la echipa naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rrahmani speră să evolueze în meciul de pe Arena Naţională şi să înscrie în România – Kosovo, meci care se va juca marţi, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta „tricolorilor”. Ce a discutat cu Horaţiu Moldovan

Transferat în această de Rapid de la Ballkani, pentru 600.000 de euro, Albion Rrahmani a avut un impact imediat în Giuleşti. După doar două meciuri disputate în tricoul alb-vişiniu, Rrahmani are deja patru goluri marcate, el reuşind dubla atât în meciul cu FC U Craiova 1948, cât şi în meciul du Dinamo.

Prestaţiile bune i-au adus convocarea şi la echipa naţională, acolo unde nu şi-a făcut încă debutul. Rrahmani speră să joace primul meci pentru Kosovo chiar pe Arena Naţională, contra României.

El a dezvăluit înaintea meciului cu selecţionata lui Edi Iordănescu că naţionala sa a venit la Bucureşti pentru a obţine toate cele trei puncte. De asemenea, el a vorbit cu Horaţiu Moldovan, coechipierul său de la Rapid, pe care speră să îl învingă:

Reclamă

„Mă simt foarte bine şi abia aştept să joc mâine aici. Vom juca pentru a obţine cele trei puncte.

Am vorbit cu Moldo (n.r. Moldovan), portarul nostru de la Rapid. El mi-a spus că aveţi o naţională cu calitate şi am vorbit cu el despre asta. Mi-a spus că dacă joc, să nu dau gol împotriva lui (n.r. râde).

Vreau să înscriu cât de mult pot, la fiecare situaţie, să îmi ajut ţara. Dacă se iveşte ocazia, voi da totul”, a declarat Albion Rrahmani, în exclusivitate pentru AS.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, înainte de România – Kosovo: „Vreau să îmi ajut echipa pentru a ne întoarce cu toate trei puncte”

Întrebat despre declaraţiile lui Cristiano Bergodi, antrenorul său de la Rapid, care a spus că ar trebui să îşi păstreze golurile pentru clubul din Giuleşti, Rrahmani a spus:

„El vrea ca România să câştige. Dacă voi juca, el nu va fi pe margine ca să mă oprească. Sper să înscriu şi să ajut echipa. Asta e treaba mea, să înscriu şi să ajut echipa, pentru a ne întoarce cu toate cele trei puncte în Kosovo”.

Rrahmani a mai spus că speră ca echipa kosovarilor să demonstreze în meciul de pe Arena Naţională că are mulţi jucători talentaţi şi aşteaptă un stadion plin în meciul cu România:

„Sincer să fiu, nu am urmărit foarte mult România. Am văzut nişte meciuri, dar nu foarte multe. În echipa noastră naţională avem mulţi jucători buni, multe talente, mulţi jucători tineri şi sperăm să arătăm mâine asta pe teren.

Îmi place să joc cu stadionul plin, dacă e gol, nu e bine. Dacă va fi plin de fani, va fi foarte bine”, a mai spus Rrahmani, pentru AS.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariilor pentru EURO 2024

  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)
Reclamă
Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:36 Afacerea de lux cu care Ionuţ Chirilă a dat lovitura! Cristi Borcea i-a devenit client: „Vând foarte scump!” 9:09 „Ar fi putut juca la Bayern, cu Real Madrid!” Fanii îl cer pe Radu Drăguşin titular, după ce a fost din nou „uitat” pe bancă 8:55 Foto„De ce nu bei apă?” Gabi Tamaş, reacţie savuroasă din numai patru cuvinte! Dezvăluiri despre perioada în care juca în Anglia 8:45 Cum ar putea arăta primul 11 de la FCSB, în Champions League! Numele surpriză propus de la Rapid de Basarab Panduru 8:31 „Anchete în stilul Bulibașa!” Mircea Sandu a auzit acuzațiile lui Mircea Lucescu și a izbucnit nervos: „Perversitatea asta…” 8:18 Florin Talpan, atac furibund la adresa FCSB! Campioana a primit interzis în Ghencea: „Nu are ce să caute acolo!” 0:00 AS Roma – Bayer Leverkusen 0-2 şi Marseille – Atalanta 1-1! Meciuri nebune în semifinalele Europa League şi Conference League 2
mai
23:54
EXCLUSIVVictor Piţurcă, discurs neaşteptat despre Elias Charalambous după ce FCSB a devenit campioană: „Nu ştiu cine e, nu-l cunosc!”
2
mai
23:48
VIDEOCăpitanul lui PAOK, discurs motivaţional în jurul unei icoane! Imagini superbe din vestiarul jucătorilor lui Răzvan Lucescu
2
mai
23:25
Hakan Calhanoglu a pus mâna pe telefon şi l-a sunat pe Elias Charalambous, după a petrecut pe manele titlul câştigat cu Inter
Vezi toate știrile
Citește și