Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Cine este Willy Delajod, arbitrul delegat la meciul de pe Arena Naţională

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 8:53

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Cine este Willy Delajod, arbitrul delegat la meciul de pe Arena Naţională

România - Kosovo LIVE VIDEO | Cine este Willy Delajod

Willy Delajod, arbitrul meciului România - Kosovo / Profimedia

România – Kosovo LIVE VIDEO | Cine este Willy Delajod, arbitrul delegat la meciul de pe Arena Naţională. Francezul de 30 de ani se va afla la centru în partida din etapa a şasea a preliminariilor EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Cine este Willy Delajod, arbitrul delegat la meciul de pe Arena Naţională

Pentru meciul dintre România şi Kosovo din etapa a şasea a preliminariilor EURO 2024, UEFA l-a delegat pe Willy Delajod, un arbitru francez în vârstă de 30 de ani.

Fără multă experienţă pe plan european, meciul dintre România şi Kosovo va fi primul meci oficial al arbitrului francez între două echipe naţionale. El va fi ajutat de asistenţii Erwan Finjean şi Philippe Jeanne, în timp ce al patrulea oficial va fi Thomas Leonard, potrivit frf.ro.

Atunci când nu se află pe terenul de fotbal, Willy Delajod este agent imobiliar. În vârstă de 30 de ani, Delajod poartă ecusonul FIFA încă din 2020.

Reclamă

Primul contact al lui Delajod cu echipele româneşti a fost în iulie 2021, atunci când a arbitrat partida din preliminariile UEFA Champions League dintre Lincold Red Imps şi CFR Cluj, scor 1-2. De asemenea, Delajod a mai fost implicat şi în finala Champions League din 2022, Liverpool – Real Madrid. Delajod s-a aflat atunci în camera VAR ca asistent, la meciul arbitrat de Clement Turpin.

România – Kosovo LIVE VIDEO Edi Iordănescu, mesaj de luptă

Edi Iordănescu face apel la determinare înaintea partidei infernale cu Kosovo. O victorie a „tricolorilor” ar face ca naţionala din Kosovo să iasă din lupta pentru calificare. Iordănescu Junior nu concepe o ratare a calificarării la Campionatul European din 2024.

„E clar că ne doream mai mult cu Israel, ne-am pregătit pentru mai mult. Am avut încredere pentru că procesul pregătire a funcţionat bine. Din păcate, la joc am rămas datori faţă de noi, în primul rând, şi faţă de suporteri, cărora le mulţumim încă o dată că au fost la stadion. Urmează o nouă provocare. Mă aştept ca meciul cu Kosovo să fie cel puţin la fel de greu ca meciul cu Israel şi am date concrete când spun asta. Hai să ne gândim la elementele pozitive. Jocul nu ne mulţumeşte nici pe mine, nici pe băieţi. Suntem la jumătatea campaniei şi suntem neînvinşi, suntem pe loc calificabil şi ne dorim să rămânem acolo. Doar noi şi Elveţia suntem neînvinşi. Vedeţi că sunt jocuri echilibrate.

Reclamă 4 / 0/3

Şi cumva cu şansă avem cea mai bună apărare din grupă. Am luptat pentru asta şi am muncit. Îmi doresc să rămânem cu cifre bune în sensul ăsta. Meciul cu Kosovo este unul foarte important. O dată pentru că avem nevoie să ţinem de locul 2, avem nevoie să aducem 3 puncte la clasament. Şi avem nevoie să tranşăm şi lupta cu kosovarii. Au reprezentanţi în fiecare din cele top 5 campionate din Europa şi sunt jucători care joacă constant acolo. Toate meciurile sunt cu mult angajament. Fotbalul românesc suferă la angajament de ani de zile.

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene. Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Recomandări
Citește și:

Este Răzvan Lucescu cel mai bun antrenor român al momentului?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:22 Neluţu Sabău jubilează după ce U Cluj l-a transferat pe Ovidiu Popescu de la FCSB: „E un câştig mare”! I-a fixat deja postul! 18:17 CSA Steaua a anunţat primul transfer pentru noul sezon din Liga 2. Decizie surprinzătoare luată de Daniel Opriţa! 17:53 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 20 mai 17:43 Palermo – Venezia, 21:30, LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Ionuţ Nedelcearu continuă asaltul spre promovarea în Serie A! 17:28 Cum a trăit Mircea Lucescu finala de titlu câştigată de Răzvan Lucescu: „Ne-au izolat într-un colţ, nici nu puteai să respiri!” 17:20 Cristi Borcea a dat pronosticul pentru meciul de baraj al lui Dinamo cu Csikszereda, de pe Arena Naţională! 16:52 Reacţia scoţienilor, când au aflat că Neil Lennon a semnat cu Rapid şi că va încasa un salariu uriaş: „O schimbare masivă!” 16:15 Preşedinte-surpriză pentru proiectul noului Dinamo, cu Ion Ţiriac şi Cristi Borcea: „Din primul an îl depăşesc pe Gigi Becali” 16:02 Dinamo – Csikszereda LIVE TEXT, ora 20:00. Dinamoviştii dau bătălia finală pentru salvarea de la retrogradare 15:56 Rolul pe care îl are Mircea Lucescu la „noul Rapid”, propus de Dan Şucu după venirea lui Neil Lennon: „Îi mulțumesc” Vezi toate știrile
Citește și