Închide meniul
EXCLUSIV

România – Kosovo LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj de luptă: „Avem nevoie de cele 3 puncte! Lumea s-a săturat de eşecuri!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 septembrie 2023, 22:50

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Edi Iordănescu, mesaj de luptă: „Avem nevoie de cele 3 puncte! Lumea s-a săturat de eşecuri!

Edi Iordănescu este selecţionerul României

Captură AntenaSport

România – Kosovo LIVE VIDEO Selecţionerul Edi Iordănescu a transmis un mesaj de luptă înaintea partidei cu Kosovo, care va fi marţi, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Edi Iordănescu vrea prima victorie după 3 remize consecutive în preliminariile din EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu faca apel la determinare înaintea partidei infernale cu Kosovo. O victorie a „tricolorilor” ar face ca naţionala din Kosovo să iasă din lupta pentru calificare. Iordănescu Junior nu concepe o ratare a calificarării la Campionatul European din 2024.

România – Kosovo LIVE VIDEO Edi Iordănescu, mesaj de luptă

„E clar că ne doream mai mult cu Israel, ne-am pregătit pentru mai mult. Am avut încredere pentru că procesul pregătire a funcţionat bine. Din păcate, la joc am rămas datori faţă de noi, în primul rând, şi faţă de suporteri, cărora le mulţumim încă o dată că au fost la stadion. Urmează o nouă provocare. Mă aştept ca meciul cu Kosovo să fie cel puţin la fel de greu ca meciul cu Israel şi am date concrete când spun asta. Hai să ne gândim la elementele pozitive. Jocul nu ne mulţumeşte nici pe mine, nici pe băieţi. Suntem la jumătatea campaniei şi suntem neînvinşi, suntem pe loc calificabil şi ne dorim să rămânem acolo. Doar noi şi Elveţia suntem neînvinşi. Vedeţi că sunt jocuri echilibrate.

Şi cumva cu şansă avem cea mai bună apărare din grupă. Am luptat pentru asta şi am muncit. Îmi doresc să rămânem cu cifre bune în sensul ăsta. Meciul cu Kosovo este unul foarte important. O dată pentru că avem nevoie să ţinem de locul 2, avem nevoie să aducem 3 puncte la clasament. Şi avem nevoie să tranşăm şi lupta cu kosovarii. Au reprezentanţi în fiecare din cele top 5 campionate din Europa şi sunt jucători care joacă constant acolo. Toate meciurile sunt cu mult angajament. Fotbalul românesc suferă la angajament de ani de zile.

Lumea vrea mult, aşteaptă mult. Lumea s-a săturat de eşecuri, de campanii ratate. Eu îi înţeleg şi nu am cum să condamn aşteptările. E important să creadă până în final în noi. Dacă trebuie să ne chinuim mai mult, suntem pregătiţi şi pentru asta să mergem la Europene. Cade pe umeriii acestei generaţii să aducă din nou performanţă pentr România, aşa cum cade pe umerii acestor băieţi să redreseze situaţia neplăcută a fotbalului românesc. Aşteptaţi-vă la schimbări în echipă. Asta îmi doresc să jucăm mai ofensiv. Prin orice mijloace ne dorim să ajungem la EURO”, a spus Edi Iordănescu în exclusivitate pentru AntenaSport.

Reclamă

Andrei Burcă, mesaj clar înainte de România – Kosovo

Andrei Burcă a transmis un mesaj clar, înainte de România – Kosovo, meci care se va vedea în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, marţi, de la 21:45. Fundaşul central vrea victoria în duelul cu kosovarii, care se va disputa pe Arena Naţională.

România a remizat cu Israel în ultimul meci din grupa de calificare la Campionatul European, scor 1-1. Tricolorii au 9 puncte în clasament, şi sunt pe locul secund, după liderul Elveţia.

Fundaşul central se aşteaptă ca duelul cu Kosovo să fie unul dificil, însă vrea ca naţionala să obţină cele trei puncte, pentru a se apropia de prima calificare la EURO, după opt ani.

Reclamă 4 / 0/3

„Trebuie să treacă supărarea, în vestiar, după meci, nu s-a discutat nimic. Cum a spus dl Stoichiţă, nu s-a auzit musca, pentru că a fost o mare dezamăgire fanilor care au venit la stadion. Nu am reuşit să ne stăpânim emoţiile şi nu am reuşit să-i facem fericiţi pe cei 50.000 de oameni care au venit să vadă echipa naţională, nu am ştiut să facem faţă acestei presiuni.

Ne-am dorit foarte mult, să rezolvăm 90% soarta calificării, pentru că dacă învingeam Israelul, luam avansa faţă de ei. Nu suntem o naţională cu publicul alături de noi încontinuu. Au fost puţine meciuri în care au fost alături de noi cum a fost sâmbătă seară.

Cred că de la atacant la portar, toată lumea a fost pe alunecări, toată lumea a făcut faza defensivă. Vorbeam despre familie, acum este momentul în care trebui să dovedim acest lucru. Este momentul zero mâine, în care dovedeşti cu adevărat dacă eşti familie sau nu.

Vreau să responsabilizez pe oricine din cadrul grupului, nu-l avem pe Messi sau Ronaldo în echipă, să decidă de unul singur un meci. Aici doar cu forţa grupului putem face performanţă.

Sunt normal criticile, le acceptăm, când jucăm bine, o să ne laude. Ştim ce avem de făcut, trebuie să ne concentrăm pentru partida de mâine să luăm cele trei puncte.

Va fi un meci de luptă, în primul rând trebuie să ne dăm viaţa pe teren, să facem cumva să luăm cele trei puncte”, a declarat Andrei Burcă, într-un interviu pentru AntenaSport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și