Închide meniul

România – Kosovo LIVE VIDEO | Selecţionerul Primoz Gliha, înaintea meciului de la Bucureşti: „Există o cultură a fotbalului aici”

Alex Masgras Publicat: 12 septembrie 2023, 8:34

Reclamă
România – Kosovo LIVE VIDEO | Selecţionerul Primoz Gliha, înaintea meciului de la Bucureşti: „Există o cultură a fotbalului aici

România - Kosovo LIVE VIDEO | Selecţionerul Primoz Gliha, înaintea meciului de la Bucureşti

Primoz Gliha, selecţioner Kosovo / Profimedia

România – Kosovo LIVE VIDEO | Selecţionerul Primoz Gliha a vorbit înaintea meciului de la Bucureşti, de pe Arena Naţională. Gliha a vorbit frumos despre fotbalul românesc, dar a declarat că se aşteaptă ca echipa sa să dea totul pentru a obţine cele trei puncte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Kosovo se joacă în această seară, de la ora 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

România – Kosovo LIVE VIDEO | Selecţionerul Primoz Gliha, înaintea meciului de la Bucureşti: „Există o cultură a fotbalului aici”

Primoz Gliha, selecţionerul sloven al naţionalei din Kosovo, se aşteaptă la o atitudine pozitivă a jucătorilor săi la meciul cu România. Gliha a avut cuvinte de laudă la adresa fotbalului românesc şi a vorbit despre nevoia echipei sale de fi disciplinată într-un astfel de meci, contra unei echipe cu jucători tehnici:

„Cunosc foarte bine tradiţia fotbalului românesc, am văzut foarte multe meciuri. Există o cultură a fotbalului aici şi asta este foarte important. Dar în fotbal nu se ştie niciodată ce se poate întâmpla. Contează foarte mult cum joci tu. Este adevărat, e important şi cum joacă adversarul, dar mai important este cum joci tu. Cultura fotbalului aici este la nivel ridicat, echipa naţională a avut multă experienţă, cu mulţi jucători tehnici de-a lungul istoriei. Când joci împotriva unor jucători tehnici ai nevoie de multă disciplină pentru că altfel în fiecare secundă poţi avea probleme.

Mâine mă aştept să facem tot ceea ce ţine de noi să câştigăm acest meci, trebuie să fim pozitivi. Acelaşi lucru l-am spus şi înaintea meciului cu Elveţia. Tot timpul suntem sub presiune, nu doar la acest meci, am venit aici să obţinem lucruri bune, altfel, tot timpul în viaţă eşti sub presiune. Nu avem o strategie privind calificarea, important este ce facem în următoarele cinci meciuri. Pentru mine nu asta e important, ci să fim concentraţi tot timpul. Dacă ai aşteptări este posibil să fii dezamăgit şi atunci s-ar putea să ai o problemă. Să joci fotbal şi să dai tot ce poţi pe teren, asta este cel mai important”, a declarat Primoz Gliha, înaintea meciului de pe Arena Naţională.

Reclamă

Albion Rrahmani, hotărât să înscrie în poarta „tricolorilor”. Ce a discutat cu Horaţiu Moldovan

Transferat în această vară de Rapid de la Ballkani, pentru 600.000 de euro, Albion Rrahmani a avut un impact imediat în Giuleşti. După doar două meciuri disputate în tricoul alb-vişiniu, Rrahmani are deja patru goluri marcate, el reuşind dubla atât în meciul cu FC U Craiova 1948, cât şi în meciul du Dinamo.

Prestaţiile bune i-au adus convocarea şi la echipa naţională, acolo unde nu şi-a făcut încă debutul. Rrahmani speră să joace primul meci pentru Kosovo chiar pe Arena Naţională, contra României.

El a dezvăluit înaintea meciului cu selecţionata lui Edi Iordănescu că naţionala sa a venit la Bucureşti pentru a obţine toate cele trei puncte. De asemenea, el a vorbit cu Horaţiu Moldovan, coechipierul său de la Rapid, pe care speră să îl învingă:

Reclamă 4 / 0/3

„Mă simt foarte bine şi abia aştept să joc mâine aici. Vom juca pentru a obţine cele trei puncte.

Am vorbit cu Moldo (n.r. Moldovan), portarul nostru de la Rapid. El mi-a spus că aveţi o naţională cu calitate şi am vorbit cu el despre asta. Mi-a spus că dacă joc, să nu dau gol împotriva lui (n.r. râde).

Vreau să înscriu cât de mult pot, la fiecare situaţie, să îmi ajut ţara. Dacă se iveşte ocazia, voi da totul”, a declarat Albion Rrahmani, în exclusivitate pentru AS.ro.

Programul meciurilor din grupa României, până la finalul preliminariilor pentru EURO 2024

  • 12 septembrie 2023: ROMÂNIA – Kosovo, Israel – Belarus, Elveția – Andorra (21:45)
  • 12 octombrie 2023: Belarus – ROMÂNIA, Andorra – Kosovo, Israel – Elveția (21:45)
  • 15 octombrie 2023: Elveția – Belarus (19:00), ROMÂNIA – Andorra, Kosovo – Israel (21:45)
  • 18 noiembrie 2023: Belarus – Andorra (19:00), Israel – ROMÂNIA, Elveția – Kosovo (21:45)
  • 21 noiembrie 2023: ROMÂNIA – Elveția, Andorra – Israel, Kosovo – Belarus (21:45)
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
Vezi toate știrile
Citește și