Închide meniul

România U21 – Germania U21 | De ce nu îl foloseşte Mutu pe Radu Drăguşin la Euro 2021. "E un jucător extraordinar". Mitică Dragomir îl cere titular: "Fără el nu putem juca"

Reclamă

Antena Sport Publicat: 29 martie 2021, 14:54

România U21 – Germania U21 | De ce nu îl foloseşte Mutu pe Radu Drăguşin la Euro 2021. "E un jucător extraordinar". Mitică Dragomir îl cere titular: "Fără el nu putem juca"

profimediaimages

Radu Drăguşin a debutat la Juventus, dar nu a jucat deloc la Euro U21

Radu Drăguşin nu a jucat deloc în primele meciuri din grupă, cu Olanda şi Ungaria. Adrian Mutu a declarat că s-a temut să nu fie cuprins de emoţii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România U21 – Germania U21 | Adrian Mutu: "Radu Drăguşin e un jucător extraordinar"

"Nu, cu siguranţă sunt oameni de fotbal care vorbesc şi îşi dau cu părerea despre U21. E foarte bine. Îi ascult, nu mă supăr chiar când sunt criticat sau îmi fac sugestii că unii jucători ar trebui să joace. 

Într-adevăr, Radu (n.r. Drăguşin) e un jucător extraordinar. La fel ca şi Tavi (n.r. Octavian Popescu) are şi el 18 ani (n.r. are 19 ani) şi este încă tânăr. A jucat doar câteva minute pentru Juventus. Poate că, dacă era aruncat de la început, ar fi fost cuprins de emoţii", a transmis Adrian Mutu la conferinţa de presă. 

Adrian Mutu, sfat pentru Radu Drăguşin: "Ar fi bine să aibă continuitate în a juca"

Drăguşin are locul asigurat în lotul reprezentativei de tineret, mai ales că vârstă îi permite să participe şi în următoarele campanii de calficare. Tânărul fotbalist se află la final de contract cu Juventus şi trebuie să îşi decidă viitorul în această vară.

"Va fi nevoie de el. Când va fi chemat sigur va da tot. Nu trebuie să punem prea mare presiune pe copii pentru că sunt foarte tineri. E nevoie de meciuri ca să se maturizeze. Trebuie să fim puţin atenţi ce alegeri facem.

Reclamă

Normal, la vârsta lui ar fi bine să aibă continuitate în a juca. El trebuie să ia alegerea cea mai bună pe care el să o simtă", a mai spus Mutu, la conferinţa de presă dinaintea meciului cu Germania U21.

România U21 – Germania U21 | Dumitru Dragomir: "Fără Drăgușin nu putem juca. Ciobotariu e clămpău"

Dumitru Dragomir este printre cei care au cerut titularizarea lui Radu Drăguşin în duelul decisiv de mâine.

"La meciul ăsta, fără Drăgușin nu putem juca. Cu Germania trebuie să fie titularul titularilor, nemții vin peste noi, pe viteză, va fi altceva. Ne trebuie obligatoriu un jucător de viteză în defensivă. 

Reclamă 4 / 0/3

Ciobotariu e jucător bun, dar e clămpău. Înalt și mai lent, așa se zice în termeni fotbalistici. Dar mi-a plăcut cum a jucat", a spus fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal, potrivit gsp.

Recomandări
  • România U21 - Germania U21, marţi, de la 19:00
  • Meciul va fi Live Text, pe AS.ro

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:55 LIVE TEXTFarul Constanța – CFR Cluj 3-0. Louis Munteanu, Cojocaru şi Grameni se întrec în goluri fabuloase! 21:49 Gabriela Ruse a fost învinsă de Caroline Garcia în sferturile turneului de la Rouen. Câţi bani şi câte puncte va primi românca 21:47 Gigi Becali şi-a găsit atacant! Jucătorul care revine la FCSB şi poate fi surpriza pentru preliminariile Champions League 21:30 Palermo – Parma este acum LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! 21:06 Dorit de FCSB şi Rapid, Louis Munteanu a deschis scorul în meciul Farul – CFR Cluj! Execuţie superbă a atacantului lui Gică Hagi 19:52 Hermannstadt – FC Botoşani 1-1. Sibienii au egalat în prelungirile partidei, în 10 oameni! Cum arată acum clasamentul în play-out 19:29 EXCLUSIVUTA a primit interdicţie la transferuri! Lovitură dură pentru echipa lui Mircea Rednic, care ţinteşte prezenţa în cupele europene 19:08 VideoDavid Popovici, AUR la 400 m liber cu record personal! A surprins după performanţă obţinută la Naţionale: „Nu îmi place proba!” 19:08 Întrebat dacă ia în calcul să revină ca selecţioner la naţionala României, Mircea Lucescu a dat un răspuns din numai trei cuvinte 18:47 Mihai Pintilii, sfat preţios pentru Edi Iordănescu. Jucătorul pe care îl vede titular la EURO 2024: „Are o calitate incredibilă!” Vezi toate știrile
Citește și