Închide meniul

România U21 – Ucraina U21 | Emil Săndoi a făcut 6 modificări în echipa de start faţă de meciul cu Spania

Alex Masgras Publicat: 24 iunie 2023, 18:36

Reclamă
România U21 – Ucraina U21 | Emil Săndoi a făcut 6 modificări în echipa de start faţă de meciul cu Spania

România U21 - Ucraina U21 | Emil Săndoi a făcut 6 modificări în echipa de start

Emil Săndoi, selecţionerul României U21 / ProfiMedia

România U21 – Ucraina U21 | Emil Săndoi a făcut 6 modificări în echipa de start faţă de meciul cu Spania. Selecţionerul naţionalei de tineret încearcă o nouă formulă pentru al doilea meci de la Campionatul European U21.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” mici au pierdut fără drept de apel partida de debut în faţa Spaniei, scor 0-3. În ceea ce priveşte duelul cu Ucraina, Săndoi a făcut mai multe modificări în primul 11 şi a schimbat şi sistemul.

România U21 – Ucraina U21 | Emil Săndoi a făcut 6 modificări în echipa de start faţă de meciul cu Spania

Emil Săndoi apelează la un sistem 4-2-3-1 în meciul cu Ucraina, faţă de 4-3-3 cu Spania. Din primul 11 vor lipsi Octavian Popescu, Alexi Pitu, Dragoş Albu, Daniel Bîrligea, Sebastian Borza şi portarul Mihai Popa, jucători care au evoluat din primul minut al meciului cu Spania, potrivit frf.ro.

În locul acestora au fost preferaţi Ştefan Târnovanu, Valentin Ţicu, Vladimir Screciu, Mihai Lixandru, Claudiu Petrila şi Jovan Markovic.

De partea cealată, Ruslan Rotan nu i-a inclus în primul 11 pe Mykhailo Mudryk, jucătorul transferat de Chelsea în iarnă pentru 100 de milioane de euro, dar nici pe Vladyslav Vanat, atacantul celor de la Dinamo Kiev. Preferat în atacul Ucrainei a fost Danylo Sikan, atacantul lui Şahtior, care a marcat 9 goluri în acest sezon, în cele 33 de meciuri pe care le-a disputat.

Reclamă

„Cu România va fi diferit față de meciul cu Croația. În această grupă, Spania e excepțională, iar celelalte 3 suntem cam de același nivel. Nu cred că meciul va fi dominat de cineva, ambele vor da totul să facă cel mai bun rezultat”, a declarat Ruslan Rotan, selecţionerul Ucrainei U21, la conferința de presă.

Echipele de start la România U21 – Ucraina U21

ROMÂNIA: 1. Târnovanu – 2. Pantea, 4. Racovițan, 14. Dican, 3. Țicu – 13. Screciu-cpt., 5. Lixandru – 11. Ișfan, 19. Munteanu, 7. Petrila – 9. Markovic

Selecționer: Emil Săndoi

Reclamă 4 / 0/3

Rezerve: 12. Popa, 23. Gorcea – 6. Albu, 8. Miculescu, 10. Cîmpanu, 15. Borza, 16. Mazilu, 18. Popescu, 20. Dumitrescu, 21. Bîrligea, 22. Pop

UCRAINA: 12. Trubin – 6. Sych, 16. Batahov, 4. Talovierov, 2. Vivcharenko – 21. Bondarenko-cpt., 17. Brazhko – 20. Kaschchuk, 22. Sudakov, 18. Kryskiv – 9. Sikan

Selecționer: Ruslan Rotan

Rezerve: 1. Neshcheret, 23. Fesiun – 3. Syrota, 5. Zhelizko, 7. Viunnyk, 8. Saliuk, 10. Mudryk, 11. Vanat, 13. Liakh, 14. Nazarenko, 15. Braharu, 19. Ocheretko

Emil Săndoi, semnal de alarmă pentru jucători înainte de România U21 – Ucraina U21

Tricolorii au debutat în Grupa B cu o înfrângere la scor de neprezentare în faţa Spaniei, pe stadionul din Ghencea.

„Venim după o partidă nu tocmai reuşită! A fost… aşa, un duş rece în primul joc oficial. Nu ne-am ridicat la nivelul dorinţelor pe care le aveam înainte de partidă. Dar am şi întâlnit un adversar foarte puternic, Spania.

Noi am avut şi nşte probleme de efectiv pentru partida respectivă şi pentru partida cu Ucraina o să putem să-l avem şi pe Screciu, în cadrul grupului. Cred că ar fi dat mai mult echilibru la mijlocul terenului.

Reclamă

Cred că am făcut unele greşeli la jocul cu Spania. Cred că ne trebuie mai multă luciditate, mai mult tupeu, mai multă agresivitate, mai multă iniţiativă în acest al doilea meci, pentru a reuşi să lăsăm o imagine bună şi să obţinem un rezultat pozitiv”, a mai spus selecționerul.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și