Închide meniul

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Alex Masgras Publicat: 2 iulie 2024, 22:22

Reclamă
Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România - Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: "Slab"

Nicolae Stanciu a văzut cartonaşul galben după ce a protestat în România - Olanda / Profimedia

Prestaţia lui Felix Zwayer a fost criticată vehement după România – Olanda. Germanul care a condus partida de la Munchen, în urma căreia tricolorii au fost eliminaţi de la EURO 2024, a fost criticat pentru prestaţia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Spaniolii de la archivovar.es, un site care analizează arbitrajul, nu au fost impresionaţi de modul în care Zwayer a condus meciul României, mai ales că ar fi trebuit să aibă, la prima vedere, un meci relativ uşor de condus.

Prestaţia lui Felix Zwayer, criticată vehement după România – Olanda! Ce notă a primit după ce a fost pus la zid: „Slab”

Ei l-au criticat pentru modul în care a fluierat aproape orice contact, dar şi pentru faptul că a oprit atacul României, atunci când a fluierat joc periculos la Alibec asupra lui Dumfries.

Germanul a primit nota 4 pentru prestaţia sa, singura notă mai mică din optimile de finală fiind cea a lui Michael Oliver, din meciul Germania – Danemarca, atunci când a fost notat cu 3,5.

„Felix Zwayer a dezamăgit după o prestație slabă la meciul România – Olanda. Arbitrul german, care a avut mai degrabă un EURO destul de slab, a continuat în aceeași dinamică, deși a arbitrat un meci relativ simplu. A fluierat fault pentru contacte minime și a oprit un atac promițător al României la scorul de 1-0, inventând un joc periculos care nu a existat.

Reclamă
Reclamă 4

A arătat cartonașe în patru rânduri, dar ar fi putut arăta doar două. Nu a avut succes nici la acest capitol. Pe lângă golul anulat la VAR al olandezilor, meciul s-a desfășurat fără acțiuni care i-ar fi putut complica și mai tare prestația lui Felix Zwayer”, au scris spaniolii de la archivovar.es.

Denis Drăguş rămâne încrezător după eliminarea României de la EURO 2024: „Sperăm că poate fi un exemplu pentru cei tineri”

Denis Drăguş rămâne încrezător după eliminarea României de la EURO 2024. Tricolorii au pierdut duelul din optimi cu Olanda şi încheie parcursul din Germania. Echipa lui Ronald Koeman s-a impus cu 3-0 în meciul de la Munchen.

După înfrângerea cu Olanda, Denis Drăguş le-a mulţumit românilor pentru susţinerea uriaşă din perioada Campionatului European din Germania şi speră că parcursul tricolorilor de la acest turneu final să fie un exemplu pentru viitoarele generaţii de jucători.

Reclamă

„Să ne bucurăm cât mai mult de aceşti români minunaţi. E păcat, dar cred că am dat totul şi ne bucurăm că am reuşit să facem lumea fericită. Ne pare rău că nu am putut mai mult, dar am dat totul şi sperăm că asta poate fi un exemplu pentru cei mai tineri.

Detaliile fac diferenţa, e clar. Suntem puţin supăraţi pentru că puteam să facem mai mult, dar am primit gol, acolo s-au schimbat lucrurile. Din păcate atât s-a putut în seara asta.

(n.r. cum a fost la EURO?) Senzaţional. Eu sunt fără cuvinte pentru tot ce s-a întâmplat aici, suporteri, susţinere şi tot ce am avut parte în Germania. Speranţa rămâne, inspiraţia pe care am transmis-o copiilor. Oricât de mic ai fi, dacă pui suflet şi dai totul, poţi face lucruri mari”, a declarat Denis Drăguş, la sport.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
23:54

Un titular de la FCSB, făcut praf de Basarab Panduru: „De ce să rămâi?”. Şi Mihai Pintilii a lansat acuzaţii: „Cu nasul pe sus!”

23:48

Ilie Dumitrescu, cucerit de un jucător de la FCSB: „Altă clasă!” Verdict după succesul campioanei din Supercupă

23:34

David Miculescu, reacţie savuroasă despre Octavian Popescu: „Să nu mai vină!” Şi-a stabilit obiectivele pentru noul sezon

23:15

Video„Să ajungem până în finală!” Max Verstappen, reacţie fermă după ce Olanda a învins România la EURO 2024

23:05

VIDEOIncidente în Ghencea, după ce FCSB a câştigat Supercupa! Ultraşii lui CSA Steaua nu au mai rezistat, iar jandarmii au intervenit

23:03

„Până nu semnează, nu va fi nimic sigur!” Elias Charalambous, reacţie tranşantă despre viitorul lui Florinel Coman

1 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 2 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic” 3 FotoValentin Mihăilă a semnat chiar din cantonamentul României! Contract pe trei sezoane şi un salariu uriaş 4 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 5 România – Olanda 0-3, în optimi la EURO 2024. Naţionala României, OUT de la EURO 2024. „Tricolorii” au luptat admirabil 6 FotoReacţia imediată a iubitei lui Valentin Mihăilă, după ce internaţionalul român şi-a decis viitorul. Ami îi e alături la EURO 2024
Citește și