Închide meniul

„Să nu mai existe toleranţă!”. Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici: „România are calitate”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2022, 21:08

„Să nu mai existe toleranţă!. Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici: „România are calitate

Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici: "România are calitate"

Gică Hagi l-a dat exemplu pe David Popovici / Colaj Profimediaimages

Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici. „Regele” îşi doreşte ca naţionala României să revină la nivelul la care era în momentul în care el era pe gazon. Hagi visează la o nouă Generaţie de Aur şi cere să se ia măsuri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel mai bun marcator din istoria primei reprezentative e sigur că se pot găsi jucători care să îşi dorească să fie cei mai buni. Gică Hagi e convins că există potenţial.

Gică Hagi le cere fotbaliştilor să fie ca David Popovici

Pe mine mă interesează să avem o echipă puternică, care să facă rezultate în viitor. Mie îmi place să vorbesc pe termen mediu şi lung, să construim o echipă puternică. Sunt foarte multe păreri, cine e bun şi cine nu e bun. Eu cred că România are un potenţial enorm, o ţară atât de mare e imposibil să nu aibă 20 de jucători care să ajungă la un moment dat să concureze cu cei mai buni. E imposibil! Eu sunt convins că există acest lucru. Când te uiţi în faţă e o muncă complexă, grea, de a alege cei care vor şi pot.

România are calitate şi potenţial. Dovadă acest băiat tânăr de 18 ani care a ieşit cel mai bun din lume (n.r. David Popovici). Putem să găsim, contează jucătorul, selecţia. Tactica o face antrenorul. Să găseşti cei mai buni, pentru că există o presiune. Nu putem să ocolim această presiune, să câştigi meci de meci şi să fii cel mai bun. Cine nu rezistă la această presiune, să stea acasă!„, a declarat Gică Hagi la digisport.ro.

Pentru a obţine performanţă la naţionala României, Hagi cere să „nu mai existe toleranţă”.

Reclamă

Important e să fie un proiect foarte mare care să aibă un singur scop, acela de a fi cel mai bun. Nu poate să mai existe toleranţă, pentru că românul a fost obişnuit cu performanţă. Acum toată lumea e decepţionată, nu vede lumina la capătul tunelului. Eu cred că am căzut în groapă, să nu ne ia foarte mult să ieşim„, a mai spus antrenorul liderului din Liga 1, Farul.

Dumitru Dragomir, atac la „tricolori”, înainte de România – Bosnia

Fostul şef de la LPF susţine că jucătorii sunt cei vinovaţi pentru rezultatele dezamăgitoare ale echipei naţionale din actuala ediţie de Liga Naţiunilor.

Dumitru Dragomir a oferit declaraţii despre o posibilă demitere a lui Edi Iordănescu, şi a ajuns la concluzia că selecţionerul nu este vinovat pentru rezultatele dezamăgitoare din actuala ediţie de Liga Naţiunilor.

Reclamă 4 / 0/3

Fostul şef de la LPF susţine că Edi Iordănescu nu îi poate învăţa pe „tricolori” lucruri de bază, şi pune tunurile pe George Puşcaş, după evoluţia din partida cu Finlanda. Totodată, Dragomir crede în ideea de continuitate pe banca echipei naţionale, şi îi dă credit în continuare lui Iordănescu jr.

Nu e Edi Iordănescu de vină. Ce vreți să facă el? Nu are materie primă. Nu avem jucători de valoare și nu văd de ce ne mai tot ascundem după cireș! Ce vreți să le facă Edi? Să îi învețe el pe unii să dea o pasă de trei metri la vârsta asta sau să știe Pușcaș să facă o preluare bună și să plece cum trebuie pe contraatac?

Dacă îl aducem pe Guardiola, chiar și el, cu jucătorii ăștia, tot nu o să fie în stare să bată Ungaria, Polonia sau Italia. Dacă îl schimbăm pe Edi, vom bate pasul pe loc sau ne vom duce și mai mult în cap. O să vină altul și vom pierde timpul și cu ăla.

Nu trebuie să mai facem experimente, ci trebuie să dăm continuitate unui selecționer. L-am integrat pe Edi aici, atunci hai să îl lăsăm să muncească. Noi trebuie să găsim oamenii potriviți ca să lucreze cu juniorii, iar de acolo pleacă totul. Nu avem jucători de valoare și asta e marea noastră problemă, nu Edi Iordănescu”, a declarat Dumitru Dragomir, pentru prosport.ro.

Recomandări
  • Gică Hagi cere un nou proiect pentru fotbalul românesc
  • „Regele” vrea ca jucătorii României să urmeze modelul lui David Popovici

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
17:32 Ronnie O’Sullivan a spus care e sportul la care ar fi fost campion mondial dacă nu ar fi jucat snooker: „Eram talentat” 17:25 LIVE SCOREFC Voluntari – FCU Craiova 0-0. Meci crucial în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Ilfovenii joacă în 10! 17:20 Revenire la FCSB, pentru duelul cu Sepsi! Elias Charalambous a făcut anunţul: „E 100% pregătit!” 17:07 Marius Şumudică, considerat „cea mai bună variantă” pentru Rapid! Mesaj ferm transmis de Daniel Niculae 16:33 Gică Hagi, verdict despre transferul lui Florinel Coman în Qatar: „Să fie clar!” 16:23 VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 23 aprilie 2024 16:00 Daniel Niculae a rupt tăcerea după o lună de când e cercetat în libertate: „Prin această mizerie de dosar s-a aruncat cu noroi” 15:16 Gică Hagi, anunţ radical despre noul stadion din Constanţa, făcut chiar de ziua „Regelui”: „Nu va purta numele meu!” 14:35 „Ce rol are Gigi Becali în câştigarea Ligii 1?” Răspuns sincer al lui Elias Charalambous. Ce a spus despre primele de titlu 14:32 Selecţionerul Dave MacQueen, înainte de Campionatul Mondial, Dizivia 1, Grupa A: „Cine ştie ce putem realiza cu acest lot” Vezi toate știrile
Citește și