Închide meniul

„Să vin la naţională? În viaţă orice este posibil!” Un fost selecţioner e gata să ducă naţionala la Mondialul din Qatar! Ce a spus de Rădoi

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 octombrie 2021, 19:44

„Să vin la naţională? În viaţă orice este posibil! Un fost selecţioner e gata să ducă naţionala la Mondialul din Qatar! Ce a spus de Rădoi

Mirel Rădoi, despre discuțiile cu FRF

Hepta

Hagi şi Olăroiu au fost primele nume vehiculate pentru a-i lua locul lui Mirel Rădoi pe banca naţionalei, în cazul în care selecţionerul nu se va răzgândi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

O variantă surpriză ar fi şi Boloni, cel care nu ar spune nu unei reveniri pe banca echipei naţionale. Boloni a negociat în ultima perioadă şi cu Sepsi, însă nu a ajuns la o înţelegere cu patronul covăsnenilor.

Ladislau Boloni, despre revenirea pe banca naţionalei României

Să vin la națională? În viață orice este posibil. Sper însă ca Rădoi să se răzgândească și să pregătească naționala și în baraj, de ce nu, și la Mondiale. El a fost supărat că a fost atacat de toată lumea, și pe bună dreptate. E normal acum să se gândească la viitorul lui„, a spus Boloni, pentru gsp.ro.

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea! Discurs uluitor

Mirel Rădoi şi-a anunţat plecarea după meciul România – Armenia, scor 1-0, în care tricolorii au urcat pe locul 2 în grupa J a preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2022. Răzvan Burleanu trebuie să îi caute înlocuitor lui Rădoi, tehnicianul care va mai sta doar două partide pe banca naţionalei.

„Cred că v-am spus că nu voi mai continua. Dar cred că în momentul de faţă ar trebui să vorbim despre partidele rămase, nu despre situaţia mea. Nu mă poate întoarce nimic din drum, nici măcar soţia. (Federaţia v-a făcut vreo ofertă?) Nu… şi nici dacă ar face-o nu aş accepta. E un ciclu care s-a terminat, din punctul meu de vedere.

Reclamă

Din luna noiembrie, echipa naţională trebuie să îşi găsească antrenor. Eu nu voi mai fi, contractul meu se termină, eu îmi văd de treaba mea. Să aduceţi pe cine vreţi dumneavoastră!”, a spus Mirel Rădoi la conferința de presă, după România – Armenia 1-0.

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:01 Mircea Lucescu: „FCSB e campioană”! Ce a spus marele antrenor român despre Rapid şi noul antrenor, Lobonţ, înainte de derby! 17:55 „Dacă mai era un etaj, ne urcau acolo!” Cristi Săpunaru a răbufnit chiar înainte de FCSB – Rapid. Ce a spus despre lupta la titlu 17:32 VideoMircea Lucescu a făcut dezvăluirea despre fiul său, Răzvan, după ce acesta a fost eliminat cu PAOK din Conference League! 17:32 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 19 aprilie 2024 17:15 „A fost stresant” Fernando Alonso, sincer după calificările pentru sprintul din MP al Chinei! Obiectivul spaniolului la Shanghai 17:05 FotoIon Țiriac a plătit un „preț obscen” și a așteptat cinci ani să o primească. Miliardarul este acum în extaz! Imagini colosale 17:01 Suma „chilipir” pe care trebuie să o plătească Gigi Becali pentru Rafa Mujica, atacantul ce face senzaţie în Liga Portugal! 16:33 VIDEOScandal în Italia! Antrenorul Fiorentinei a sărutat pe gură o jurnalistă! Fiecare dintre ei e căsătorit cu o altă persoană! 16:28 Adi Mutu a primit o ofertă spectaculoasă! „Briliantul” cere un salariu fabulos pentru a semna 16:00 Zinedine Zidane, la un pas de Bayern Munchen! Ce condiţii are francezul pentru a semna cu bavarezii Vezi toate știrile
Citește și