Închide meniul

Scandalagiii din avion, amendați de Universitatea Craiova! Dezvăluirea făcută de Laurențiu Reghecampf despre Baiaram, Markovic și Cîmpanu. Atac și la adresa FRF

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 17 octombrie 2021, 15:11

Scandalagiii din avion, amendați de Universitatea Craiova! Dezvăluirea făcută de Laurențiu Reghecampf despre Baiaram, Markovic și Cîmpanu. Atac și la adresa FRF

Laurențiu Reghecampf, în timpul unei conferințe de presă

Hepta

Laurențiu Reghecampf a anunțat că cei trei jucători ai oltenilor nu au scăpat de amenzi. Totuși, Reghe a criticat și organizarea rea a FRF, după ce avionul care îi aducea pe tricolorii mici ar fi avut o escală de 7 ore.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ștefan Baiaram, George Cîmpanu și Jovan Markovic, amendați de Universitatea Craiova

”Am discutat cu jucătorii. Ne interesează foarte mult atitudinea jucătorilor noștri când participă la meciurile echipelor naționale. Sunt sigur că și-au învățat lecția, vom vedea ce decizie vor lua cei de la federație în această direcție.

Vreau să fac o paranteză și să vă spun un singur lucru și nu vreau să credeți că vorbesc împotriva celor de la echipa națională: echipa națională a avut o escală de 7 ore în Viena, lucru care pentru mine nu este normal. Ne trimitem jucătorii la echipa națională ca aibă cele mai bune condiții. Nu o spunem doar în situația actuală, cu atâția oameni infectați, dar să stai 7 ore în aeroport nu este ceva pozitiv.

Nu vreau să scuz ce au făcut jucătorii. Primesc o amendă din partea noastră pentru că comportamentul lor în afara clubului contează enorm pentru noi. Eu personal îmi cer scuze în numele lor domnului în cauză dacă a fost jignit. Nu este normal să se întâmple acest lucru”, a spus Reghecampf, la o conferință de presă.

Cîmpanu, Baiaram și Markovic, injurii ca la ușa cortului

Din informaţiile primite de la un pasager din avion, confirmate ulterior de Florin Bratu, cei trei s-au înjurat şi în duty free, dar şi în avion, adresându-şi chiar injurii cu caracter rasist.

Reclamă

„După decolarea avionului spitirele s-au mai calmat puțin. Băiatul din fața mea, Cîmpanu, insista să se arunce în scaun necontrolat. Ba îl pălmuia pe cel din dreapta sa, ba pe cel din fața sa. Înjurături adresate colegilor, care le acceptau ca pe niște saluturi. Injurii rasiste la adresa lui Baiaram și Markovic, dar își permit pentru că sunt prieteni. Distracție maximă. Nimeni nu le spune nimic să se calmeze.

O însoţitoare de zbor, româncă, care şi ea a fost abuzată de Cîmpanu şi Baiaram, vine spăşită şi îşi cere scuze în numele companiei pentru zborul cu probleme. Atenţie! Însoţitoarea de zbor era vizibil afectată de tot şi a încercat să îndulcească dimineaţa. Ieşind din avion, se vedea clar după cantitatea de mizerie lasată în urmă, unde începea şi unde se termina delegaţia României la fotbal U21″, scrie sursa citată de digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și