Închide meniul

Scoţienii au spus totul despre „lovitura înjositoare” încasată de Ianis Hagi

Dan Roșu Publicat: 15 octombrie 2023, 14:22

Reclamă
Scoţienii au spus totul despre „lovitura înjositoare încasată de Ianis Hagi

Scoţienii au spus totul despre "lovitura înjositoare" încasată de Ianis Hagi

Ianis Hagi, într-un meci al României - Profimedia Images

Scoţienii au spus totul despre „lovitura înjositoare” încasată de Ianis Hagi de la Silviu Ilie, după Belarus – România 0-0. Campion în Liga 1 cu Oţelul, Ilie a lansat un atac teribil la adresa fiului Regelui şi scoţienii au reacţionat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Ianis Hagi, împrumutat de Rangers, a fost vizat de o lovitură înjositoare din partea compatriotului și fostului fundaș Silviu Ilie.

Scoţienii au spus totul despre „lovitura înjositoare” încasată de Ianis Hagi

Hagi se confruntă cu probleme similare, pe care le-a avut și la Rangers. El a fost lăsat pe bancă în meciul țării sale de la Euro 2024, împotriva Belarusului. și a primit mai puțin de jumătate de oră în repriza secundă pentru a schimba jocul, care s-a terminat cu scorul de 0-0.

După meci, Hagi a primit mai multe critici dure din partea lui Ilie, care crede că singurul motiv pentru care fotbalistul lui Rangers joacă la un nivel înalt este pentru că poartă numele tatălui său, Gheorghe.

Hagi va căuta să demonstreze că a fost o greșeală din partea celor care s-au îndoit de el, mâine seară (n.r. în această seară), când România întâlnește Andorra”, au scris scoţienii.

Reclamă

Ianis Hagi, criticat dur de Silviu Ilie

Ianis Hagi a fost criticat dur după Belarus – România 0-0, meci transmis în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY. Un fost campion al României, Silviu Ilie, nu a avut milă de fiul ”Regelui”.

Ianis Hagi a intrat pe teren după mai mult de o oră de joc, alături de Olimpiu Moruțan. Cei doi nu au reușit însă să modifice tabela. Ilie susține că Ianis beneficiază de avantajul numelui tatălui său.

„Dacă nu era copilul lui Hagi nici liga a 4-a nu prindea, vedea, juca. Tot îl forțează pe leșinat”, scris pe Facebook fostul campion al Ligii 1, cu Oelul Galați.

Reclamă 4 / 0/3

Ajuns la 35 de ani, Silviu Ilie e campion al României cu Oțelul Galați, în sezonul 2010-2011. El a evoluat pentru moldoveni în perioadele 2005-2014 și 2017-2018.

Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:34 Lewis Hamilton ştie pe cine ar trebui să aducă Mercedes în locul său: „Dacă era treaba mea, pe el îl alegeam” 9:27 Napoli insistă pentru Radu Drăguşin, iar şefii lui Tottenham au luat decizia finală. Ce se întâmplă cu fundaşul român 8:56 „Nicio scuză să nu îl convoci” Florin Prunea, avertisment pentru Edi Iordănescu, înainte de EURO 2024: „S-a mai mărit şi lista” 8:42 Înfrângerea cu Răzvan Lucescu i-a fost „fatală” lui Fatih Terim! „Împăratul”, demis de şefii lui Panathinaikos 8:35 Antrenamentele Marelui Premiu de la Imola vor fi LIVE în AntenaPLAY (14:30). Cursa e live pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 8:24 „Ajunge FCSB în Champions League?” Helmut Duckadam, categoric despre şansele echipei lui Gigi Becali 8:15 „Nu înțeleg de ce au fost la Ateneu” Mihai Rotaru, avertisment dur pentru Gigi Becali: „FCSB a devenit dușmanul de casă!” 16
mai
23:33
VIDEOLeeds – Norwich 4-0 a fost în AntenaPLAY! „Păunii”, în finala play-off-ului de promovare în Premier League de pe Wembley
16
mai
23:29
VIDEOKazahstan – Suedia 1-3 și Canada – Norvegia 4-1 au fost LIVE în AntenaPLAY. A fost o seară spectaculoasă la CM de hochei
16
mai
23:19
„Îţi vine să faci glume!” Darius Olaru, explicaţii pentru ironiile devastatoare adresate rapidiştilor: „Căpriorii, căpriorii!”
Vezi toate știrile
Citește și