Închide meniul

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 17 martie 2024, 8:25

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu. Ce se întâmplă înainte de EURO 2024

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Anunţul lui Mihai Stoichiţă

Edi Iordănescu, selecţionerul României, în timpul unui meci / Profimedia Images

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe selecţionerul Edi Iordănescu. Vor să ştie exact dacă se pot baza pe el şi după EURO 2024, în următoarea campanie de calificare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mihai Stoichiţă a făcut un nou anunţ şi a venit cu un mesaj ferm. Directorul tehnic al FRF cere ca situaţia să fie clarificată înainte ca tricolorii să plece spre Germania.

Șefii FRF nu mai au răbdare și l-au chemat de urgenţă la negocieri pe Edi Iordănescu

Aşa cum AS.ro a anunţat, Edi Iordănescu a refuzat de câteva ori să se aşeze la masa negocierilor cu FRF, pentru prelungirea contractului care expiră după turneul final. Stoichiţă se aşteaptă ca antrenorul în vârstă de 45 de ani să semneze o nouă înţelegere cu FRF.

(De ce nu semnează Edi Iordănescu?) Contractul trebuie semnat până în Campionatul European. Probabil că Edi nu va face treaba asta. La cum îl cunosc eu, la ce educaţie are, va ajunge la o înţelegere cu noi. La o prelungire de contract.

(Oare are oferte? Răzvan Burleanu nu îi dă de la 25.000 de euro mai mult de 35.000 de euro pe lună) Nu că nu sunt bani, dar nu e un sac fără fund. Ăsta e secretul lui Burleanu. Noi rezistăm pentru că noi nu facem aventuri. Nu putem face aventuri!

Reclamă

O să o închidem, eu sunt sigur că îşi va prelungi contractul„, a declarat Mihai Stoichiţă la primasport.ro.

Şi preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a precizat că îşi doreşte ca, până la plecarea naţionalei la EURO 2024, să ştie exact dacă Edi Iordănescu va continua sau nu pe banca naţionalei.

Atât FRF, cât și Edi Iordănescu, cu toții ne dorim ca în momentul în care mergem la EURO să știm ce urmează după aceea. Vă asigurăm că până la plecarea la EURO vom avea o decizie, pe care o vom putea comunica. În momentul de față, simțim, ambele părți, că ne dorim să continuăm, iar asta este cel mai important”, a declarat Răzvan Burleanu.

Reclamă 4 / 0/3

Lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia

FRF a anunţat lotul României pentru dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia. Iată surprizele lui Edi Iordănescu.

România va juca împotriva Irlandei de Nord vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională. Marţi, pe 26 martie, de la ora 21:30 (ora României), se va disputa Columbia – România, la Madrid. Meciul Columbia – România va fi transmis exclusiv pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

PORTARI

Horațiu MOLDOVAN (Atletico Madrid | Spania, 9/0), Florin NIȚĂ (Gaziantep | Turcia, 19/0), Ștefan TÂRNOVANU (FCSB, 1/0), Marian AIOANI (FC Rapid 1923, 0/0);

FUNDAȘI

Andrei RAȚIU (Rayo Vallecano | Spania, 15/1), Cristian MANEA (CFR Cluj, 24/2), Vasile MOGOȘ (CFR Cluj, 4/0), Andrei BURCĂ (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 25/1), Radu DRĂGUȘIN (Tottenham | Anglia, 13/0), Adrian RUS (Pafos | Cipru, 19/1), Ionuț NEDELCEARU (Palermo | Italia, 25/2), Bogdan RACOVIȚAN (Raków | Polonia, 0/0), Nicușor BANCU (Universitatea Craiova, 34/2), Deian SORESCU (Gaziantep | Turcia, 14/0);

MIJLOCAȘI

Reclamă

Nicolae STANCIU (Damac | Arabia Saudită, 66/14), Marius MARIN (Pisa | Italia, 15/0), Alexandru CICÂLDĂU (Konyaspor | Turcia, 35/4), Răzvan MARIN (Empoli | Italia, 52/3), Olimpiu MORUȚAN (Ankaragucu | Turcia, 14/1), Darius OLARU (FCSB, 15/0), Adrian ȘUT (FCSB, 0/0), Dennis MAN (Parma | Italia, 20/6), Valentin MIHĂILĂ (Parma | Italia, 17/4), Ianis HAGI (Deportivo Alaves | Spania, 31/4), Denis DRĂGUȘ (Gaziantep | Turcia, 8/2), Florinel COMAN (FCSB, 12/1);

ATACANȚI

George PUȘCAȘ (Bari | Italia, 40/11), Denis ALIBEC (Muaither | Qatar, 36/5), Florin TĂNASE (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 17/2).

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și