Închide meniul

Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 16 martie 2024, 12:25

Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!

Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!

Răzvan Burleanu şi Edi Iordănescu / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Contractul lui Edi Iordănescu expiră după turneul final de la EURO 2024. Iată anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele FRF a transmis că până la plecarea naţionalei la EURO 2024 se va şti dacă Edi Iordănescu va continua sau nu pe banca naţionalei.

Anunţul lui Răzvan Burleanu despre viitorul lui Edi Iordănescu!

”Atât FRF, cât și Edi Iordănescu, cu toții ne dorim ca în momentul în care mergem la EURO să știm ce urmează după aceea. Vă asigurăm că până la plecarea la EURO vom avea o decizie, pe care o vom putea comunica. În momentul de față, simțim, ambele părți, că ne dorim să continuăm, iar asta este cel mai important”, a declarat Răzvan Burleanu.

Mihai Stoichiţă anunţa anterior că urmează o rundă de negocieri cu Edi Iordănescu în martie, pentru prelungirea contractului. Directorul tehnic de la FRF a dezvăluit că oficialii Federaţiei îşi doresc ca Iordănescu Jr. să continue pe banca „tricolorilor”, însă el va fi cel care va decide acest fapt.

Aşa cum AntenaSport a anunţat, Edi Iordănescu a refuzat de câteva ori să se aşeze la masa negocierilor cu FRF, pentru prelungirea contractului.

Reclamă

„Contractual, o să avem timp să discutăm, acum, în perioada asta, când sunt meciurile astea de pregătire în martie. Noi ne-am spus punctul de vedere, vrem să continuăm, acum, mingea e la el în ogradă. O campanie, nu poți să spui că pe viață, nu se poate așa ceva la națională, campaniile sunt importante, asta e cel mai important lucru.

Dacă a fost în stare să ne califice la Europene, de ce să nu ne califice și la Mondial. (N.r. Cum îl simțiți?) Cald, cald. Eu cred că va rămâne, părerea mea personală, nu vreau să spun altceva”, declara directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă.

Columbia – România, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY

Columbia – România va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY marţi, 26 martie, de la ora 21:30. Jucătorii lui Edi Iordănescu vor încerca să învingă una dintre cele mai puternice naţionale sud-americane.

Reclamă 4 / 0/3

Meciul Columbia – România se va disputa la Madrid, pe stadionul Cívitas Metropolitano. E de aşteptat ca românii din Spania să susţină frenetic naţionala.

Columbia – România, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Naţionala, amical de lux înainte de EURO 2024

Înainte de meciul împotriva Columbiei, „tricolorii” vor disputa primul meci de după România – Elveţia 1-0 împotriva Irlandei de Nord.

Irlanda – România se va juca vineri, 22 martie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională.

Selecţionerul Edi Iordănescu îşi va face o idee despre cum ar putea arăta lotul României pentru EURO 2024 în urma acestor două amicale ale naţionalei din luna martie.

Din lotul preliminar al României pentru meciurile amicale cu Irlanda de Nord şi Columbia au făcut parte Andrei Artean, Antonio Sefer şi Vlad Dragomir, surprize ale lui Edi Iordănescu.

Dubla cu Irlanda de Nord şi Columbia îl va ajuta pe Edi Iordănescu să îşi formeze o părere despre cum va arăta lotul României pentru EURO 2024. România mai are programate alte două amicale în luna iunie, contra Bulgariei şi Liechtenstein-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
Vezi toate știrile
Citește și