Închide meniul

Selecționer pentru România! Edi Iordănescu și FRF ar fi ajuns la o înțelegere! De ce a fost ales fostul tehnician de la FCSB! Toate detaliile

Reclamă

Antena Sport Publicat: 19 ianuarie 2022, 9:25 / Actualizat: 29 martie 2023, 19:05

Selecționer pentru România! Edi Iordănescu și FRF ar fi ajuns la o înțelegere! De ce a fost ales fostul tehnician de la FCSB! Toate detaliile

Selecționer pentru România! Edi Iordănescu și FRF ar fi ajuns la o înțelegere!

Hepta

Edi Iordănescu și FRF ar fi ajuns la o înțelegere! FRF s-a decis! Avem selecționer pentru România! Cursa pentru postul de antrenor al echipei naționale pare că a fost câștigată de Edi Iordănescu. Din informațiile AS.ro, Federația a ajuns la un acord cu fiul lui Anghel Iordănescu. Dacă totul decurge normal, în următoarele zile va fi anunțat oficial ca noul selecționer al României!

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu și FRF ar fi ajuns la o înțelegere!

Iordănescu jr. a fost ieri prezent la sediul FRF unde a discutat ultimele amănunte legate de contractul de selecționer. Din informațiile AS.ro, cele două părți au ajuns la un acord. În acest moment, actele sunt la avocați, iar dacă nu apare ceva neprevăzut în contract, acesta va fi semnat atât de Edi Iordănescu, cât și de șefii FRF.

Din informațiile noastre, cei de la FRF au decis să fie ‘mai indulgenți’ privind clauza din Liga Națiunilor, care-l deranja pe Iordănescu. Federația a plusat și la bonusul de performanță, pentru a-l convinge pe fostul tehnician de la FCSB să preia naționala.

Așa cum AS.ro v-a anunțat, Iordănescu a renunțat la o sumă importantă de bani, de la arabi, pentru a prelua echipa națională. În vârstă de 43 de ani, Edi Iordănescu îi poate călca astfel pe urme tatălui său. Anghel Iordănescu a fost ultimul selecționer care a dus naționala la un turneu final.

Din câte se pare, contractul va fi până la finalul campaniei de calificare la EURO 2024, urmând ca apoi să existe o negociere între cele două părți.

Reclamă

Atuul lui Edi Iordănescu

Edi Iordănescu a câștigat lupta cu Loți Boloni și Adrian Mutu. Unul dintre cele mai importante atuuri ale lui Iordănescu jr. a fost faptul că este îndrăgit de jucători. Fiul lui Anghel Iordănescu a avut o relație foarte bună cu fotbaliștii pe care i-a pregătit la CFR și FCSB, în ultima perioadă.

Jucătorii au fost încântați de metodele de pregătire ale lui Edi Iordănescu și de stilul acestuia de a pregăti meciurile. Faptul că Iordănescu este îndrăgit de jucători a contat enorm și pentru cei de la FRF.

Reclamă 4 / 0/3
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
26
apr.
22:11
„V-a făcut Rapid o ofertă?” Dani Coman, anunţ ferm despre şansele de a-l înlocui pe Daniel Niculae la Rapid
26
apr.
22:05
Faze controversate în Dinamo – FC Voluntari! Radu Petrescu a dictat un penalty pentru „câini”, apoi a întors decizia!
Vezi toate știrile
Citește și