Închide meniul
EXCLUSIV

Veste bună pentru FRF! Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României

Reclamă

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 12:32 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 0:12

Veste bună pentru FRF! Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României

Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia echipa națională

Hepta

Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României. Căutările pentru postul de selecționer al României par a fi pe final. FRF discută intens cu Edi Iordănescu, iar negocierile sunt destul de avansate. Dacă, până acum, Federația se lupta cu arabii de la Al Fateh, care îl ademeneau cu 1,5 milioane de euro, pe an, pe fiul lui Anghel Iordănescu, acum conducerea fotbalului românesc a primit o veste bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a refuzat oferta arabilor, semn că este gata să preia echipa națională a României. După mai multe runde de negocieri, FRF și Iordănescu jr. urmează să se mai întâlnească zilele următoare.

Faptul că fostul antrenor de la FCSB a refuzat milioanele arabilor este un semnal clar, pentru cei din FRF, că este dispus să vină pe banca primei reprezentative și să-i calce astfel pe urme tatălui său.

Edi Iordănescu este gata să preia naționala României

Din informațiile AS.ro, FRF și Edi Iordănescu s-au întâlnit până în acest moment de patru sau cinci ori, chiar dacă tehnicianul s-a ferit să spună acest lucru în public. Federația l-a contactat pe Edi Iordănescu și în luna decembrie a anului trecut. Din câte se pare, între cele două părți vor mai exista câteva runde de negocieri.

Edi Iordănescu a renunțat la 1,5 milioane de euro, pe an, pentru echipa națională. Cel mai probabil, suma oferită de FRF se învârte în jurul a 300.000 de euro, iar contractul pe doi ani, plus o opțiune de prelungire automată, în cazul calificării. Același lucru pe care i l-au oferit și lui Boloni.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă Iordănescu jr. și FRF vor ajunge la o înțelegere privind o viitoare colaborare. Cert este că mingea este în terenul celor de la Federație. Dacă va prelua naționala și va reuși să califice echipa la următorul turneu final, Edi Iordănescu i-ar călca pe urme tatălui său. Anghel Iordănescu a fost ultimul selecționer care a dus România la un turneu final.

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
Vezi toate știrile
Citește și