Închide meniul
EXCLUSIV

Veste bună pentru FRF! Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României

Antena Sport Publicat: 16 ianuarie 2022, 12:32 / Actualizat: 4 aprilie 2023, 0:12

Veste bună pentru FRF! Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României

Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia echipa națională

Hepta

Edi Iordănescu a refuzat milioanele arabilor și este gata să preia naționala României. Căutările pentru postul de selecționer al României par a fi pe final. FRF discută intens cu Edi Iordănescu, iar negocierile sunt destul de avansate. Dacă, până acum, Federația se lupta cu arabii de la Al Fateh, care îl ademeneau cu 1,5 milioane de euro, pe an, pe fiul lui Anghel Iordănescu, acum conducerea fotbalului românesc a primit o veste bună.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Din informațiile AS.ro, Edi Iordănescu a refuzat oferta arabilor, semn că este gata să preia echipa națională a României. După mai multe runde de negocieri, FRF și Iordănescu jr. urmează să se mai întâlnească zilele următoare.

Faptul că fostul antrenor de la FCSB a refuzat milioanele arabilor este un semnal clar, pentru cei din FRF, că este dispus să vină pe banca primei reprezentative și să-i calce astfel pe urme tatălui său.

Reclamă

Edi Iordănescu este gata să preia naționala României

Din informațiile AS.ro, FRF și Edi Iordănescu s-au întâlnit până în acest moment de patru sau cinci ori, chiar dacă tehnicianul s-a ferit să spună acest lucru în public. Federația l-a contactat pe Edi Iordănescu și în luna decembrie a anului trecut. Din câte se pare, între cele două părți vor mai exista câteva runde de negocieri.

Edi Iordănescu a renunțat la 1,5 milioane de euro, pe an, pentru echipa națională. Cel mai probabil, suma oferită de FRF se învârte în jurul a 300.000 de euro, iar contractul pe doi ani, plus o opțiune de prelungire automată, în cazul calificării. Același lucru pe care i l-au oferit și lui Boloni.

Reclamă

Rămâne de văzut dacă Iordănescu jr. și FRF vor ajunge la o înțelegere privind o viitoare colaborare. Cert este că mingea este în terenul celor de la Federație. Dacă va prelua naționala și va reuși să califice echipa la următorul turneu final, Edi Iordănescu i-ar călca pe urme tatălui său. Anghel Iordănescu a fost ultimul selecționer care a dus România la un turneu final.

O va învinge Simona Halep pe Paula Badosa, în primul tur de la Miami?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:19 Fenerbahce vrea să se retragă din campionatul Turciei! Anunţul echipei după ce jucătorii au fost atacaţi de fanii lui Trabzonspor 21:00 LIVE TEXTPetrolul Ploieşti – FCU Craiova 0-0. Ocazie uriaşă ratată de Jari. Duel încins pe Ilie Oană! 20:56 Reacţia lui Gică Popescu, după ce a văzut meciul de coşmar al lui Radu Drăguşin la Tottenham: „Asta ar trebui să se întâmple!” 20:49 „Dacă arăţi vulnerabilitate…” Mesaj enigmatic transmis de Paula Badosa, chiar înaintea meciului cu Simona Halep de la Miami 20:00 „Hai, Mourinho, găseşte-ţi echipă!”. Mircea Rednic, exasperat de fanii UTA-ei. Dezvăluiri despre scandalul din vestiar 19:33 Mircea Rednic, maestrul schimbărilor la UTA! Inspiraţia incredibilă a „Puriului”, în „thriller-ul” cu Voluntari 19:18 Dumitru Dragomir a anunţat scenariul care aruncă în aer lupta la titlu: „Dacă o bate pe FCSB, o să ia campionatul” 19:02 Reacţia ANAD, după ce Cosmin Matei a fost prins dopat! Motivul pentru care fotbalistul lui Sepsi nu este suspendat provizoriu 18:38 „Nu e o pierdere!” Raul Rusescu, mesaj categoric despre o posibilă plecare a lui Risto Radunovic de la FCSB 18:34 Sergio Perez a vorbit despre presiunea uriaşă de la Red Bull: „E un motiv pentru care mulţi piloţi nu au supravieţuit aici” Vezi toate știrile
Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Horoscopul săptămânii 18 martie – 24 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Zodii care iubesc sportul. Nativii care adoră să aibă un stil de viață activ

Formula 1
Pe același subiect
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Antena Sport Update • 17:25
Alexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 martie
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024
EURO 2024 • 17:17
Radu Drăguşin a anunţat obiectivul României la EURO 2024: „S-a ridicat ştacheta! Asta e datoria noastră!”
Edi Iordănescu, mesaj tranşant cu 3 luni înainte de EURO 2024
EURO 2024 • 13:13
Edi Iordănescu, mesaj tranşant cu 3 luni înainte de EURO 2024: „Sunt extrem de îngrijorat. Aveam alte aşteptări”
Imagini de la antrenamentele echipei naționale, din cantonamentul de la Mogoșoaia
Echipa naţională • 17 mart., 20:25
FOTO
Imagini de la antrenamentele echipei naționale, din cantonamentul de la Mogoșoaia. Cum se pregătesc „tricolorii”
Florin Tănase, înainte de Columbia - România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY
AntenaPLAY • 17 mart., 18:15
Florin Tănase, înainte de Columbia – România, care se va vedea pe Antena 1 şi în AntenaPLAY: „Trebuie să facem un meci mare”