Închide meniul

Selecţionerul Finlandei, dezamăgit după remiza cu România: „Nu ne-a surprins cu nimic! Puteam să obţinem o victorie istorică!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 24 septembrie 2022, 18:25

Selecţionerul Finlandei, dezamăgit după remiza cu România: „Nu ne-a surprins cu nimic! Puteam să obţinem o victorie istorică!

Markku Kanerva, selecţionerul Finlandei, s-a arătat dezamăgit după remiza cu România

Markku Kanerva este selecţionerul Finlandei | Profimedia

  • Selecţionerul Finlandei, dezamăgit după remiza cu România
  • Finlanda – România 1-1

Selecţionerul Finlandei, dezamăgit după remiza cu România. Finlanda şi România au terminat la egalitate, scor 1-1, într-un meci transmis de Antena 1 şi de AntenaPLAY.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Markku Kanerva spune că îi pare rău că naţionala Finlandei nu a reuşit să câştige partida cu România, deşi a admis că rezultatul de egalitate este unul echitabil.

Selecţionerul Finlandei, dezamăgit după remiza cu România

„Am vrut să câștigăm acest meci, dar n-am reușit, de aceea sunt puțin dezamăgit. Pe de altă parte, România și-a arătat calitățile astăzi, este o echipă puternică, ne-au făcut viața grea.

Reclamă

Pe hârtie, România e mai puternică decât Finlanda. Dar puteam să câștigăm astăzi. România are mulți jucători tehnici, buni în situații unu contra unu.

În repriza a doua, a fost surprinzător cât de ușor am reușit să-i deschidem și să ne creăm ocazii. Finlanda a pus presiune în repriza a doua, dar n-am reușit să înscriem golul victoriei. Pe de altă parte, România a fost periculoasă pe contraatacuri.

Reclamă

România nu ne-a surprins în această seară, a jucat exact așa cum ne așteptam. Știam că sunt periculoși pe contraatacuri. Bazându-ne pe statistici, sunt printre cei mai buni din Europa la contraatacuri.

Ne-a fost greu să găsim spații pentru că uneori România s-a apărat cu nouă jucători, linia de apărare a fost jos. Puteam să obținem o victorie istorică în fața României. Totuși, cred că scorul final reflectă realitatea din teren, per total”, a spus Markku Kanerva, selecţionerul Finlandei, conform celor de la sportti.com.

Reacţia lui Edi Iordănescu, după Finlanda – România 1-1

Edi Iordănescu a fost mulţumit de evoluţia echipei în partida de la Helsinki.

Reclamă 4 / 0/3

„Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. (Reporter: V-au deranjat acele zvonuri cu Dan Petrescu?) Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Atunci când munceşti, în orice moment poţi să fii îndepărtat. Mă frustrează că nu am timp aşa cum mi-aş fi dorit cu echipa, dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul. Dar sunt lucruri asumate.

Am avut situaţii, am creat şi mă bucur că am simţit încredere şi altă personalitate. Hai să aşteptăm, în ceea ce mă priveşte. Să vină un rezultat bun cu Bosnia, după care tragem linie. Mărturisesc că mi s-au făcut multe nedreptăţi şi sunt lucruri care nu le consider fireşti. Eu cer încredere şi răbdare. Nu pentru mine, pentru echipă.

Referitor la poziţia mea aici, am muncit ca să ajung aici. Oricând sunt soluţii, am drumul meu. Dacă nu voi reuşi să obţin rezultate, nu contează interesul meu. Cine stă acasă şi nu munceşte, nu poate fi îndepărtat. Mă frustrează pentru că dacă aveam mai mult timp puteam să accelerăm procesul

A venit şi o rază de soare pe strada noastră, să facem un rezultat bun şi să dăm speranţă publicului. Fanii să spere şi să aibă răbdare„, a spus Edi Iordănescu.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:40 Prima reacţie a lui Marius Şumudică, despre posibila venire la Rapid! Anunţul făcut după demiterea lui Cristiano Bergodi 18:29 Southampton – Preston LIVE VIDEO (22:00) în AntenaPLAY. „Sfinţii” încă speră la promovarea directă în Premier League 18:25 „Nu are rost să vorbim de felicitări!” Mihai Pintilii, reacţie clară după ce FCSB s-a apropiat şi mai mult de titlu 17:57 FC Porto, suspendată 3 ani din cupele europene! Cum poate scăpa de sancţiunea dură dată de UEFA 17:44 „Nu ştiu dacă putea să ajungă într-un campionat mai bun!” Mesaj categoric despre transferul lui Florinel Coman în Qatar 17:29 Sorana Cîrstea a fost eliminată încă din primul tur de la Stuttgart! Eşec usturător în faţa finalistei de la Australian Open 17:24 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 16 aprilie 2024 17:04 Ralf Schumacher l-a făcut praf pe Toto Wolff: „Mercedes e un dezastru în acest moment. E catastrofal!” 17:03 Suma câştigată de Cristiano Bergodi, în cele zece luni petrecute la Rapid! A încasat o avere, la al treilea mandat în Giuleşti 16:38 „Dan Şucu se va întâlni cu Marius Şumudică!” Liderul galeriei Rapidului, reacţie clară după demiterea lui Cristiano Bergodi Vezi toate știrile
Pe același subiect
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia
Tenis • 14 apr., 16:33
Câţi bani vor primi tenismenele României pentru calificarea la turneul final BJK Cup şi cât ia Federaţia: „Înţelegerea e clară”
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup
WTA • 14 apr., 10:07
Elina Svitolina le-a făcut o promisiune ucrainenilor, după înfrângerea cu România de la BJK Cup: „Aşa vom fi data viitoare!”
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:53
FOTO
Adversarele României de la turneul final Billie Jean King Cup! Cu cine vor lupta tricolorele pentru supremaţie
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup
Tenis • 14 apr., 8:35
Ana Bogdan, după calificarea miraculoasă a României la turneul final Billie Jean King Cup: „Am făcut-o pentru România”
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru "tricolore"
Tenis • 13 apr., 9:03
România, condusă de Ucraina după prima zi a calificărilor Billie Jean King Cup! Ce urmează pentru „tricolore”