Închide meniul

Selecționerul Ungariei vrea să naturalizeze doi jucători români: “Joacă bine, sunt interesanți!”. Anunțul tehnicianului

Cosmin Cioboată Publicat: 23 februarie 2022, 20:13 / Actualizat: 13 martie 2023, 23:00

Selecționerul Ungariei vrea să naturalizeze doi jucători români: “Joacă bine, sunt interesanți!”. Anunțul tehnicianului

Marco Rossi, selecționerul naționalei Ungariei

Profimedia

  • Selecționerul Ungariei vrea să naturalizeze doi jucători români
  • Declarația lui Marco Rossi

Selecționerul Ungariei, Marco Rossi, vrea să naturalizeze doi jucători români. Pe Claudiu Bumba și Marius Corbu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Ungariei vrea să naturalizeze doi jucători români, pe Claudiu Bumba și Marius Corbu: “Joacă bine, sunt interesanți!”

În prezent, Claudiu Bumba evoluează la Kisvarda, în timp ce mult mai tânărul Marius Corbu se află la Akademia Puskas.

“Joacă bine de când a început să evolueze pentru Kisvarda (n.r. – despre Claudiu Bumba). E un băiat interesant. Trebuie văzut care este situația sa și dacă poate fi naturalizat. Este un jucător bun. Și nu este doar el. Și Corbu este un jucător foarte interesant. Dar la el este mai greu cu naturalizarea.

Reclamă

Eu știu că România a avut tot timpul jucători buni. În ultimii ani nu a obținut rezultate așa bune, dar are jucători buni. Dacă ei nu au fost convocați până acum nu înseamnă că pe viitor nu pot fi convocați.

Aici, în Ungaria, mai este Rus, un alt fotbalist bun, care a jucat pentru naționala României. Nu sunt împotrivă. Franța sau Anglia, chiar și Italia au jucători brazilieni sau care provin din colonii. Dacă un jucător evoluează de mult timp într-o țară deja asimilează cultura acelei țări. 5 ani mi se pare un criteriu valid.”, a declarat Marco Rossi, citat de digisport.ro.

Reclamă
Citește și:

Edi Iordănescu, vizită de lucru în Italia! Selecționerul a purtat discuții cu internaționalii români!

Din informațiile AS.ro, selecționerul Edi Iordănescu a asistat, aseară, la partida dintre Pisa și Parma, scor 0-0, în care au evoluat trei internaționali români. Este vorba despre Marius Marin, George Pușcaș și Dennis Man.

Edi Iordănescu a purtat discuții cu fiecare în parte. Din informațiile noastre, selecționerul a încercat să-i pregătească mental pentru ceea ce îi așteaptă la echipa națională. Iordănescu le-a transmis ce așteaptă de la ei.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei”, a fost mesajul, clar, transmis de Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport.

Reclamă 4 / 0/3

Ce internaționali români se mai află în Italia

Pe lângă cei trei, menționați mai sus, Edi Iordănescu a mai purtat discuții și cu Răzvan Marin, Vlad Chiricheș, Ionuț Radu și Valentin Mihăilă. Radu Ștefan și Ciprian Tătărușanu se mai numără printre jucătorii români care evoluează în Serie A. Aceștia sunt retrași de la prima reprezentativă. După cum a anunțat chiar el, Edi Iordănescu nu va bate la uși închise.

Nedelcearu, Mogoș și Benzar se mai numără și ei printre jucătorii români care evoluează în Italia și care au cochetat cu echipa națională. Aflat la naționala de tineret, Drăgușin ar putea intra și el în vederile lui Iordănescu Jr.

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

  • 4 iunie 2022: Muntenegru – România (21:45)
  • 7 iunie 2022: Bosnia și Herțegovina – România (21:45)
  • 11 iunie 2022: România – Finlanda (21:45)
  • 14 iunie 2022: România – Muntenegru (21:45)
  • 23 septembrie 2022: Finlanda – România(21:45)
  • 26 septembrie 2022: România – Bosnia și Herțegovina (21:45)

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Sorin Cârţu a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul lui, Ianis: „Are mereu impresia că e prejudiciat” 16:25 Lovitură pentru Radu Drăgușin! Antrenorul lui Tottenham i-a dat o veste proastă fundașului de la echipa națională 15:41 Istvan Kovacs va arbitra Universitatea Craiova – Rapid 14:42 Bernadette Szocs – Chen Meng e LIVE STREAM în AntenaPLAY (sâmbătă, 05:45). Duel pentru semifinale, la WTT Champions Incheon 2024 14:40 UPDATEGică Hagi, ofertă uriaşă din Emiratele Arabe Unite! Anunţul făcut de impresar: „A plecat, azi e în Dubai”. Reacţia lui Hagi 14:24 LPF a schimbat regulamentul, iar Dinamo – Petrolul se poate juca cu fani în tribună! Anunţul oficial 13:58 Ioan Ovidiu Sabău, despre revenirea lui Chipciu la echipa naţională: „Va fi luat în calcul cu condiţia asta!” 12:58 Raul Rusescu a anunţat care e atacantul pe care l-ar lua „cu ochii închişi” la FCSB. Sfat pentru Gigi Becali 12:53 Sepsi – CFR Cluj LIVE TEXT, ora 20:30. Echipa lui Mutu nu mai are voie să facă paşi greşiţi în lupta la titlu 12:34 Flavio Briatore a fost externat după ce a fost operat cu succes: „Mi-au găsit o tumoare benignă la inimă” Vezi toate știrile
Pe același subiect
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: "La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine"
Echipa naţională • 28 mart., 23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Echipa naţională • 28 mart., 22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
Suporter.as.ro • 28 mart., 21:37
Alimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa "tricolorilor"
Echipa naţională • 28 mart., 19:54
Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor”
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari
Serie B • 28 mart., 13:25
Italienii dau de pământ cu George Puşcaş după ultimele evoluţii ale atacantului lui Bari: „Până acum a fost dezamăgitor”