Închide meniul
EXCLUSIV

Edi Iordănescu, vizită de lucru în Italia! Selecționerul a purtat discuții cu internaționalii români! Mesajul transmis

Reclamă

Antena Sport Publicat: 23 februarie 2022, 13:25

Edi Iordănescu, vizită de lucru în Italia! Selecționerul a purtat discuții cu internaționalii români! Mesajul transmis

Edi Iordănescu, în Italia

Hepta

Din informațiile AS.ro, tehnicianul de 43 de ani a asistat, aseară, la partida dintre Pisa și Parma, scor 0-0, în care au evoluat trei internaționali români. Este vorba despre Marius Marin, George Pușcaș și Dennis Man.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu a purtat discuții cu fiecare în parte. Din informațiile noastre, selecționerul a încercat să-i pregătească mental pentru ceea ce îi așteaptă la echipa națională. Iordănescu le-a transmis ce așteaptă de la ei.

Vor fi jucători care traversează perioade mai proaste și pe care o să-i regăsiți în lot pentru a-i ajuta. Nu mi-aș dori să cădem în greșeala de a avea jucători care sunt la cluburi importante și stau acolo, în zona lor de confort. Automat, trebuie să fii conștient că ieși din circuitul naționalei”, a fost mesajul, clar, transmis de Edi Iordănescu, într-un interviu acordat AntenaSport.

Ce internaționali români se mai află în Italia

Pe lângă cei trei, menționați mai sus, Edi Iordănescu a mai purtat discuții și cu Răzvan Marin, Vlad Chiricheș, Ionuț Radu și Valentin Mihăilă. Radu Ștefan și Ciprian Tătărușanu se mai numără printre jucătorii români care evoluează în Serie A. Aceștia sunt retrași de la prima reprezentativă. După cum a anunțat chiar el, Edi Iordănescu nu va bate la uși închise.

Nedelcearu, Mogoș și Benzar se mai numără și ei printre jucătorii români care evoluează în Italia și care au cochetat cu echipa națională. Aflat la naționala de tineret, Drăgușin ar putea intra și el în vederile lui Iordănescu Jr.

Reclamă

Meciurile României se văd la Antena 1

Antena 1 este noua destinaţie pentru meciurile României din următorii 6 ani! Spectacolul va începe în luna iunie, atunci când tricolorii debutează în Nations League.

Antena 1 și platforma Antena Play vor difuza 40 din următoarele 60 de meciuri ale tricolorilor începând cu iunie 2022 până în 2028. Este pentru prima dată când o televiziune privată din România a semnat un parteneriat atât de lung cu UEFA pentru meciurile României.

Cele mai tari meciuri ale naționalei României vor fi în direct pe Antena 1. Edi Iordănescu are ca obiectiv clasarea pe unul dintre primele două locuri în grupă și calificarea selecționatei noastre la EURO 2024.

Reclamă 4 / 0/3
  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și