Închide meniul

Semnal de alarmă tras de un oficial FRF, înainte de România – Andorra: „Trebuie să fim atenţi!”

Viviana Moraru Publicat: 14 octombrie 2023, 22:52

Reclamă
Semnal de alarmă tras de un oficial FRF, înainte de România – Andorra: „Trebuie să fim atenţi!

Semnal de alarmă tras de un oficial FRF, înainte de România - Andorra

Jucătorii naţionalei României, în timpul unui meci/ Hepta

Un oficial FRF a tras un semnal de alarmă, înainte de România – Andorra. Andrei Vochin s-a declarat temător înaintea partidei de pe Arena Naţională, declarând că „tricolorii” trebuie să fie atenţi, chiar dacă întâlnesc echipa de pe ultimul loc din grupă.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

România – Andorra, duelul din preliminariile EURO 2024, va fi duminică, de la ora 21:45, în format live text, pe AS.ro.

Semnal de alarmă tras de un oficial FRF, înainte de România – Andorra

Andrei Vochin a prefaţat duelul de pe Arena Naţională, şi a subliniat că „tricolorii” trebuie să fie atenţi în privinţa cartonaşelor galbene. Radu Drăguşin este la limita suspendării, şi poate rata duelurile de luna viitoare, ultimele din această campanie de calificare, în cazul în care va primi vreun galben.

De asemenea, consilierul lui Răzvan Burleanu a mai declarat că Andorra este o echipă arţăgoasă, deşi nu a câştigat niciun meci în această campanie de calificare. Andorezii au două puncte în clasament, obţinute după remizele cu Belarus şi Kosovo.

„Un aspect la care trebuie să fim atenţi cu Andorra este cel disciplinar. Drăguşin este la limita suspendării, plus că este o echipă arţăgoasă, care are această capacitate şi acest dar de a te enerva”, a declarat Andrei Vochin, conform orangesport.ro.

Reclamă

În duelul tur cu Andorra, România s-a impus cu 2-0, în deplasare. Dennis Man şi Denis Alibec au marcat golurile „tricolorilor”.

Câţi copii s-au înscris să vadă meciul România – Andorra

S-a aflat câţi copii s-au înscris să vadă meciul dintre România şi Andorra, meci care va fi mâine, de la 21:45, în format live text, pe AS.ro. S-a depus un număr impresionant de cereri, pe site-ul oficial al celor de la FRF.

România a fost „pedepsită” de UEFA ca meciul cu Andorra să-l desfăşoare având în tribune copii sub 14 ani. Acesta lucru s-a întâmplat după incidentele din duelul cu Kosovo, duel care a fost întrerupt aproximativ timp de 50 de minute, ca urmare a bannerelor afişate de fani.

Reclamă 4 / 0/3

Conform gsp.ro, aproximativ 25.000 de copii, de la diferite şcoli sau cluburi sportive, s-au înscris pentru a vedea live duelul dintre România şi Andorra, pe Arena Naţională. Fiecare grup de 10 copii, cu vârstele sub 14 ani, trebuie să aibă un însoţitor adult.

Este de aşteptat, totuşi, ca nu toţi copiii care şi-au luat bilet să vină pe Arena Naţională, dat fiind faptul că meciul se desfăşoară la ora 21:45.

Pe site-ul FRF au apărut şi detalii despre organizarea partidei. Copiii vor primi din partea organizatorilor brăţări gratuite, pe care îndrumătorul fiecărui grup îşi va nota numărul de telefon, în cazul în care vreun copil se va pierde de grupul său.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
30
apr.
22:11
Suspendare uriaşă primită de Hakim Abdallah, după ce l-a băgat în spital pe Romario Benzar! Lovitură primită de Dinamo
30
apr.
21:35
Handbaliştii de la Dinamo s-au calificat în Turneul Final Four al European League! Performanţă de senzaţie, după 20 de ani!
Vezi toate știrile
Citește și