Închide meniul

„Şi noi ne criticăm!” Andrei Burcă, mesaj categoric după Belarus – România 0-0

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 13 octombrie 2023, 8:41

„Şi noi ne criticăm! Andrei Burcă, mesaj categoric după Belarus – România 0-0

Andrei Burcă, mesaj categoric după Belarus - România 0-0

Andrei Burcă, în timpul unui meci al naţionalei/ Hepta

Andrei Burcă a transmis un mesaj categoric, după ce România a remizat cu Belarus, scor 0-0, în preliminariile EURO 2024. Fundaşul central a declarat că şi jucătorii naţionalei se critică pentru faptul că nu au obţinut cele trei puncte, în duelul de la Budapesta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Belarus şi România s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. „Tricolorii” au ratat şansa de a urca pe primul loc în grupă, calculele calificării complicându-se, cu trei etape înainte de final.

Andrei Burcă, mesaj categoric după Belarus – România 0-0

Andrei Burcă a fost extrem de nemulţumit de faptul că România a ratat victoria în duelul cu Belarus. Stopperul consideră că „tricolorii” nu au avut scuze, şi nu se pot plânge nici de starea deplorabilă a terenului, deoarece trebuiau să obţină cele trei puncte, vitale în soarta calificării.

De asemenea, Burcă vrea ca România să se revanşeze în duelul următor, cu Andorra, şi să obţină victoria.

Trebuie să fim realiști. Asta e crucea noastră. Trebuie să luăm trei puncte cu Andorra, apoi să vedem ce va fi. Nu cred că are cineva ceva să își reproșeze. Doar că nu am reușit să marcăm. Vom munci mai mult să facem partide bune și să câștigăm.

Reclamă

Nu avem scuze, teren, fără suporteri. Nu mai există scuze la echipa națională! Mereu sunt critici. Și noi ne criticăm, suntem conștienți.

Sper ca cei din Israel să își rezolve treburile, e o prostie să începi războaie în anul 2023. Noi vrem să jucăm. Kosovo e un adversar periculos.

Nouă ne e ciudă că am ratat două puncte în această seară. Repet, jocul a fost ok. Le transmit colegilor să țină capul sus. Orice calificare e dificilă. Trebuie să ne ridicăm și să câștigăm”, a declarat Andrei Burcă, conform digisport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0. Căpitanul echipei naţionale a României a avut mai multe şanse de gol, dar a ratat de fiecare dată ţinta.

„Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra„, a spus Nicolae Stanciu după Belarus – România 0-0.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și