Închide meniul
Video

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0: „Sunt dezamăgit, îmi asum acest eşec!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 13 octombrie 2023, 0:02

Reclamă

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus - România 0-0

Captură Antena 1

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0. Căpitanul echipei naţionale a României a avut mai multe şanse de gol, dar a ratat de fiecare dată ţinta.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Naţionala României a ratat şansa de a urca pe primul loc, după ce a remizat la Budapesta cu Belarus, scor 0-0.

Discursul lui Nicolae Stanciu, după Belarus – România 0-0

Sunt destul de dezamăgit, îmi asum acest eşec având în vedere ocazia pe care am avut-o în prima repriză. Îmi asum responsabilitatea. Cred că dacă marcam altul era cursul jocului. Dar la fel bine cum suntem dezamăgiţi acum, ştim ce forţă are acest grup, mentalitatea grupului. De mâine sunt sigur că ne vom concentra exclusiv pe Andorra şi să luăm cele 3 puncte duminică.

Rămânem neînvinşi, este păcat că nu am reuşit să câştigăm cele 3 puncte azi. Un lucru ce se întâmplă, sau ce se va întâmpla în noiembrie… nu ne gândim, pentru că sunt lucruri pe care nu le putem controla. Ne gândim la Andorra, să luăm cele 3 puncte şi după dacă merităm să fim la European, cu siguranţă vom fi acolo. Şi dacă câştigam astăzi, şi dacă nu câştigam, avem un meci cu Israel care era decisiv şi la fel ca şi acum trebuie să mergem să câştigăm.

E frustrant când ai atâta posesie şi controlezi jocul de la un capăt la altul şi nu am reuşit să marcăm. E greu, adică nu a fost uşor să joci împotriva unei echipe care se apăra cu 8-9 oameni, care juca fără nicio presiune şi cu un om nou. Nu e o scuză. Din păcate nu am luat cele 3 puncte şi indiferent cum trebuie să luăm cele 3 puncte cu Andorra„, a spus Nicolae Stanciu după Belarus – România 0-0.

Reclamă

Gică Popescu, concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0

Gică Popescu a tras o concluzie tranșantă după Belarus – România 0-0. Fostul internațional a analizat prestația „tricolorilor”, din partida de la Budapesta.

După meci, expertul Antena 1, Gică Popescu, a vorbit despre egalul dintre Belarus și România și a analizat prestația „tricolorilor”, care nu au reușit să urce pe primul loc în grupa de calificare pentru Campionatul European din 2024.

„Din păcate nu am reușit să câștigăm, am pierdut 2 puncte în urma unui joc în care am încercat să atacăm. Am avut ocazii prin Alibec, Stanciu. Am mai avut încă două situații, după care echipa noastră s-a stins în prima repriză. A doua repriză am început-o bine, însă senzația pe care am avut-o este că toate aceste situații le facem după ureche. Aceste mișcări ale jucătorilor de bandă care aglomerează zona centrală fără o mișcare în profunzime. Este unul dintre lucrurile proaste pe care le au jucătorii noștri. Nu joacă pentru ceilalți

Reclamă 4 / 0/3

Este un joc modest, chiar dacă am avut posesia, ne-am creat situații, nu foarte clare, dar în afară de atacul lui Stanciu din minutul 10 nu am avut ocazii prea mari.

Senzația pe care o am eu este că toate ocaziile pe care le facem vin în urma calității individuale a jucătorilor. Nu avem o idee de joc, totul este lăsat la îndemâna jucătorilor. Nu văd ceva colectiv, totul este în urma abilităților jucătorilor din compartimentul ofensiv, chiar dacă au calitate, totul este individual. Ar trebui să avem o idee comună, de cum să atacăm.

Nu ne-a împiedicat gazonul, am ajuns de foarte multe ori în preajma careului de 16 metri, dar totul era haotic, fără să avem ceva gândiri care să pună în evidență jucătorii noștri. Am trimis de foarte multe ori balonul din părțile laterale în careu fără să avem un jucător cu calități în jocul aerian”, a spus expertul Antena 1, după Belarus – România 0-0.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
23:44 PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare! 23:43 FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului 23:32 Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume 23:17 Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci” 23:16 Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2” 22:49 Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia 22:21 Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB! 22:02 „Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1! 21:52 Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles” 21:46 „N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului Vezi toate știrile
Citește și