Închide meniul

Sorin Cârțu cere mărirea salariului lui Edi Iordănescu. Suma uriașă pe care o propune

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 24 noiembrie 2023, 11:06

Sorin Cârțu cere mărirea salariului lui Edi Iordănescu. Suma uriașă pe care o propune

Sorin Cârțu cere mărirea salariului lui Edi Iordănescu

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârțu cere mărirea salariului lui Edi Iordănescu! Fostul oficial al celor de la Universitatea Craiova crede că selecționerul echipei naționale trebuie răsplătit după calificarea României la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” au câștigat grupa de calificare din preliminarii după ce au învins Elveția cu scorul de 1-0. Partida respectivă s-a jucat pe Arena Națională și a fost în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY.

Sorin Cârțu cere mărirea salariului lui Edi Iordănescu: „Minim 500.000!”

În cadrul unui interviu, Sorin Cârțu a dezvăluit faptul că dorește ca actualul selecționer al naționalei să rămână pe banca „tricolorilor” și după Campionatul European din 2024. După calificare, FRF a primit suma de 10 milioane de euro din partea UEFA, iar acum, fostul oficial de la Universitatea Craiova a spus că Edi Iordănescu merită o parte din suma respectivă.

“Ar trebui să rămână Edi și după Euro. După mine, da. Edi a contribuit la un pot destul de mare care a venit acum, 10 milioane de euro. Ce înseamnă să spunem, să îi propui 10%, să își ia un contract de 500.000, poate și mai mult.

Nu faci o alegere greșită și ai și o continuitate. El a creat un grup și poate să implementeze și să aducă alți jucători pe filosofia lui. Care până la urmă se vede că este o filosofie care a fost câștigătoare”, a declarat Sorin Cârțu, potrivit fanatik.ro.

Reclamă

Echipa națională își va afla adversarii de la EURO 2024 la tragerea la sorți a grupelor, care va avea loc pe data de 2 decembrie. Evenimentul de la Hamburg va începe de la ora 19:00 și va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

FRF confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024

Consilierul preşedintelui FRF a anunţat însă care este principalul motiv pentru care Edi Iordănescu nu ar mai vrea să semneze un nou contract. Cota lui a „explodat” după calificarea României la EURO 2024 şi ar putea prinde un contract spectaculos. Mai mult, ar duce lipsa a ceea ce se întâmplă la o echipă de club, când este zi de zi lângă jucători.

”N-au discutat tema asta. Eu pot să spun doar ce simt şi ce văd. Eu mi-aş dori ca Edi să continue şi după EURO, doar că este şi partea cealaltă.

Reclamă 4 / 0/3

Cu Edi n-am vorbit deocamdată pentru că este drum lung până acolo. Edi are o cotă. Este un antrenor care a câştigat campionatul în România şi a calificat naţionala la un turneul final. Dacă vrem să căutăm în istoria noastră asta, nu găsim foarte multe exemple.

Este un antrenor tânăr, în startul carierei, care este unul fulminant, şi s-ar putea să îşi dorească să se ducă undeva să antreneze în străinătate. Antrenorii îşi doresc să aibe contact cu jucătorii, cu gazonul zilnic, ceea ce selecţionerilor le lipseşte.

Feeling-ul meu şi al colegilor meu este că ne-am dori din tot sufletul să rămână, dar este foarte importantă poziţia lui. Este un antrenor cu o deschidere exterioară mult mai mare decât tatăl său. Lui Anghel i-a fost greu să plece în străinătate.

Problemele la contract se pot discuta şi rezolva foarte uşor în fel şi fel de cazuri, deci nu cred că un contract ar fi o problemă. Nu cred că Edi se gândeşte în momentul ăsta la contract”, a declarat Andrei Vochin la orangesport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și