Închide meniul

FRF confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024. Motivul pentru care România riscă să rămână fără selecţioner

Iulian Focșăneanu Publicat: 23 noiembrie 2023, 8:33

Reclamă
FRF confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024. Motivul pentru care România riscă să rămână fără selecţioner

FRF confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024

Edi Iordănescu, după victoria României / Profimediaimages

FRF, prin vocea consilierului lui Răzvan Burleanu, confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024. Andrei Vochin a anunţat care este adevăratul motiv pentru care România riscă să rămână fără selecţioner după turneul final din Germania.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Edi Iordănescu i-a anunţat pe şefii Federaţiei, înaintea „dublei” decisive cu Israel şi Elveţia, că nu va mai sta pe banca naţionalei după Campionatul European. Era nemulţumit de criticile primite pe durata întregului său mandat. Totuşi, după victoria cu Elveţia, Răzvan Burleanu şi Mihai Stoichiţă au anunţat că vor începe negocierile şi că nu iau în calcul să schimbe selecţionerul.

FRF confirmă că Edi Iordănescu ar putea pleca după EURO 2024

Consilierul preşedintelui FRF a anunţat însă care este principalul motiv pentru care Edi Iordănescu nu ar mai vrea să semneze un nou contract. Cota lui a „explodat” după calificarea României la EURO 2024 şi ar putea prinde un contract spectaculos. Mai mult, ar duce lipsa a ceea ce se întâmplă la o echipă de club, când este zi de zi lângă jucători.

N-au discutat tema asta. Eu pot să spun doar ce simt şi ce văd. Eu mi-aş dori ca Edi să continue şi după EURO, doar că este şi partea cealaltă.

Cu Edi n-am vorbit deocamdată pentru că este drum lung până acolo. Edi are o cotă. Este un antrenor care a câştigat campionatul în România şi a calificat naţionala la un turneul final. Dacă vrem să căutăm în istoria noastră asta, nu găsim foarte multe exemple.

Reclamă

Este un antrenor tânăr, în startul carierei, care este unul fulminant, şi s-ar putea să îşi dorească să se ducă undeva să antreneze în străinătate. Antrenorii îşi doresc să aibe contact cu jucătorii, cu gazonul zilnic, ceea ce selecţionerilor le lipseşte.

Feeling-ul meu şi al colegilor meu este că ne-am dori din tot sufletul să rămână, dar este foarte importantă poziţia lui. Este un antrenor cu o deschidere exterioară mult mai mare decât tatăl său. Lui Anghel i-a fost greu să plece în străinătate.

Problemele la contract se pot discuta şi rezolva foarte uşor în fel şi fel de cazuri, deci nu cred că un contract ar fi o problemă. Nu cred că Edi se gândeşte în momentul ăsta la contract”, a declarat Andrei Vochin la orangesport.ro.

Reclamă 4 / 0/3

România a încheiat neînvinsă campania de calificare la turneul final din Germania. Tricolorii au adunat 22 de puncte, cu 5 mai mult decât urmăritoarea Elveţia. Vor fi în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024.

Ce a spus Edi Iordănescu despre critici

Edi Iordănescu a recunoscut că a trecut prin momente grele, dar că este optimist după calificarea la Campionatul European.

Nu au fost momente uşoare, nu cred că meritam multe dintre jigniri, criticile mi le-am însuşit tot timpul. Critica te motivează. Nu sunt supărat, mergem mai departe şi ce rămâne e că mergem la turneul final. Mergem la EURO fără înfrângere.

(n.r.: Mesajul pentru români) Cel mai important mesaj ăsta este, să fie mândri de băieţii lor. România, echipa naţională, le-a făcut un cadou românilor. Hai, România!”, a declarat Edi Iordănescu după România – Elveţia 1-0, meci transmis pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și