Închide meniul

Sorin Cârțu, dezlănțuit după România – Islanda 0-0: ”E dezastru! Ce dracu să căutăm la un baraj?” ”Tricolorii”, puși la zid: ”N-avem nicio treabă cu elita fotbalului!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 12 noiembrie 2021, 16:17

Sorin Cârțu, dezlănțuit după România – Islanda 0-0: ”E dezastru! Ce dracu să căutăm la un baraj?” ”Tricolorii”, puși la zid: ”N-avem nicio treabă cu elita fotbalului!”

Sorin Cârţu, președintele Universității Craiova

REMUS BADEA / MEDIAFAX FOTO

Sorin Cârțu, dezlănțuit după România – Islanda 0-0

Sorin Cârțu și-a ieșit din minți după ce România nu a putut să învingă Islanda în Ghencea. Legenda oltenilor este de părere că echipa națională nu are valoare pentru a participa la un turneu final.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”E dezastru! Nu mi-a plăcut nimic. Era un meci în care trebuia să ne intereseze rezultatul. E o rușine să mai speri să te califici la baraj. Nu suntem în stare să ne rezolvăn singuri obiectivul și tot sperăm la alții. Așa trăim de ani de zile, cu ideea rezultatelor indirecte, că să ne ajute x, că ne încurcă x. Lucrurile sunt simple. Trebuie să te ajuți singur, dacă vrei să ai speranțe.

Ce dracu să căutăm la un baraj, când noi n-am putut să batem puștii ăștia? N-avem nicio treabă cu elita fotbalului. Aveau obligația să meargă de pe locul doi la baraj, nu le-a cerut nimeni să ia fața Germaniei. 

Dacă n-aveam speranțe nici pentru locul 2, atunci ce dracu căutăm în preliminarii? M-am uitat și la evoluția Germaniei. Păi, și Liechtenstein probabil că s-a închis cum a făcut-o cu noi, dar noi abia le-am dat 2-0, Germania le-a dat vreo 9. Contează cum se închide lumea? Contează soluțiile, pe care le găsești, pentru a-i debloca”, a declarat Sorin Cârțu pentru fanatik.ro.

Dănuț Lupu i-a făcut praf pe ”tricolori”: „Ianis Hagi când face un meci mare? Cu cine vreți să jucăm?”

Dănuț Lupu a aruncat vina pentru semi-eșecul din Ghencea asupra jucătorilor. Fostul mare dinamovist i-a făcut praf pe fotbaliștii convocați, despre care crede că n-au ce căuta la echipa națională.

Reclamă

„E bine că v-ați gândit să îmi dați și mie posibilitatea să îmi spun părerea pentru că am văzut că Mirel Rădoi este făcut acum în toate felurile și este găsit principalul vinovat.

Nu, domnilor! Nu Mirel Rădoi este vinovat pentru halul în care am ajuns acum cu națioanala. Vina o avem toți. Și noi că tot vorbim și poate deranjăm, și cluburile, și conducătorii, dar în primul rând vinovații principali sunt actualii jucători ai naționalei.

Nici Guardiola, dar nici Mourinho nu ne calificau dacă erau selecționerii României. Păi, voi ați văzut ce jucători avem acum? Cu cine vreți să jucăm? Că băieții ăștia care nu au sânge în instalație să ia vreunul dintre ei o acțiune singur și să bage mingea în poartă?”, a spus Dănuț Lupu, potrivit prosport.ro.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:51 NEWS ALERT„O problemă reală şi gravă!” Prima decizie luată de Dan Şucu, după ce Daniel Niculae a ajuns să fie urmărit penal 17:31 „Să facem un meci mare!” Gică Hagi avertizează că e gata să strice sărbătoarea de titlu a FCSB-ului: „Avem oxigen!” 17:30 Conducătorii lui Dinamo, făcuţi praf de o legendă a „câinilor”: „Eu am girat să vină aceşti oameni”! Reacţia lui Dănuţ Lupu 16:54 VideoCamelia Bălțoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari știri ale zilei de 26 aprilie 16:42 „Nu poţi să te dai în spectacol!” Florinel Coman a aflat cum e viaţa în Qatar: „Mâncare bună, plaje şi acces la orice” 16:27 Surpriză la FCSB! Jucătorul pe care Gigi Becali îl vrea în primul 11: „Va intra și va juca titular” 15:31 Ebru Bolat s-a calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Va reprezenta România la iahting! 15:22 „Toată lumea așteaptă titlul!” Elias Charalambous, declarație în forță înainte de FCSB – Farul! 14:50 FRF a anunțat ce echipe au primit licența pentru cupele europene! Ce se întâmplă cu Corvinul Hunedoara 14:41 Reacția lui Gigi Becali, după ce a aflat că Risto Radunovic e pe lista lui CFR Cluj! Mesaj direct pentru vedeta de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și