Închide meniul

Sorin Cârțu îi răspunde lui Edi Iordănescu: „Să nu vorbim de funie în casa spânzuratului!”

Reclamă

Cosmin Olteanu Publicat: 30 martie 2023, 9:29

Sorin Cârțu îi răspunde lui Edi Iordănescu: Să nu vorbim de funie în casa spânzuratului!”

Sorin Cârțu îi răspunde lui Edi Iordănescu

Sorin Cârţu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Sorin Cârțu îi răspunde lui Edi Iordănescu! Președintele Universității Craiova s-a arătat iritat de declarația selecționerului României, în care a explicat motivul pentru care nu l-a convocat pe Andrei Ivan la națională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Andrei Ivan are un sezon foarte bun la Universitatea Craiova, reușind să marcheze 13 goluri în toate competițiile.

Sorin Cârțu îi răspunde lui Edi Iordănescu

Sorin Cârțu consideră că Edi Iordănescu se „alintă”, deoarece a obținut două rezultate bune, în debutul preliminariilor EURO 2024.

„I-am văzut declarațiile (n.r. lui Edi Iordănescu). La noi e o vorbă, să nu vorbim de funie în casa spânzuratului, să nu vorbim de răsfăț. Se mai alintă și el, așa, a avut rezultatele bune acum și își mai permite, așa, niște declarații.

Cum a zis el, că nu are timp de răsfăț… Poate pentru unii, că pentru alții a aplicat, așa, răsfățul. Așa a lăsat impresia, după cum s-a comportat. Nu prea e bine să atingă punctul acesta”, a declarat Sorin Cârțu, pentru prosport.ro.

Reclamă

În primele două meciuri din preliminariile EURO 2024, România le-a învins pe Andorra (2-0) și Belarus (2-1).

Ce a spus Edi Iordănescu

„Atitudinea este corectă și avem un grup care își dorește și este aliniat, din punct de vedere mental, pentru performanță. Poate sunt niște talente pe care le-am lăsat pe dinafară acum. Le iubesc talentul, dar le urăsc mentalitatea.

Dacă, la cluburi, anumiți jucători au un anumit statut și sunt alintați, eu nu pot face asta la națională, nu am timp să fac asta. Cine vine cu mentalitate să vină, cine nu, riscă să rămână afară. Nu este un mesaj pentru Ivan, care are un potențial mare. El are ușile deschise la echipa națională”, a spus Edi Iordănescu, la conferința de presă premergătoare jocului România – Belarus 2-1.

Reclamă 4 / 0/3

Mihai Rotaru, deranjat de faptul că Universitatea Craiova nu are niciun jucător la națională

Într-o declarație recentă, Mihai Rotaru, acționarul majoritar al Universității Craiova, a vorbit despre faptul că formația din Bănie nu are niciun „reprezentant” la echipa națională.

„E adevărat, am pus pariu că nimeni de la Universitatea nu va fi convocat în această perioadă.

Dacă aceste lucruri care se spun despre Ivan ar fi fost adevărate, n-ar fi trebuit să iasă din anturajul naționalei. Au fost multe zvonuri cum că s-ar fi certat cu X sau cu Y. Andrei a avut o problemă la gleznă de-a lungul timpului. După al doilea meci (n.r. – cu Bosnia), Andrei a făcut prima parte a antrenamentului, apoi a simțit dureri. Știu direct de la sursă. Doctorul, nimeni altul decât doctorul Stamatescu (n.r. – medicul Craiovei) s-a pronunțat și a spus «O să vedem».

Ivan a cerut să iasă din acel antrenament, îl durea glezna. După acest eveniment, i s-a spus că fie va fi titular, fie va intra pe parcurs, apoi a aflat că nu va fi în lot. Cu UTA a jucat cu 40 de grade temperatură, dar a strâns din dinți și a terminat meciul pe picioare. Fotbaliștii Craiovei vin la națională să dea totul, vă garantez că așa au fost îndoctrinați!

Dar Edi n-a vorbit cu Andrei Ivan, n-a vorbit nimeni cu el! El și Mitriță au aflat apoi de pe Facebook că nu sunt în lotul de 25 și nu participă la meciul respectiv. Edi nu i-a spus nimic! Niciodată nu s-a întâmplat așa ceva.

Apoi, în săptămâna premergătoare acestei acțiuni, din partea staffului naționalei ni s-a comunicat neoficial că Vătăjelu și Andrei Ivan vor fi convocați. Mesajul a venit de la secunzi. La momentul respectiv, Vătăjelu era apt, apoi s-a accidentat. Iar Ivan n-a fost convocat. Asta este istoria, pe scurt, așa cum am reconstituit-o eu”, a declarat Mihai Rotaru, recent, pentru digisport.ro.

Reclamă

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și