Închide meniul

Sorin Cârţu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu: „Se bazează pe ceva, a gândit foarte bine”

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 5 septembrie 2023, 21:20

Sorin Cârţu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu: „Se bazează pe ceva, a gândit foarte bine

Sorin Cârţu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu

Sorin Cârţu, într-o conferinţă de presă / Hepta

Sorin Cârţu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu. Fostul preşedinte al Universităţii Craiova nu este de acord cu Gigi Becali, care l-a criticat pe selecţioner.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Sorin Cârţu e de părere că Edi Iordănescu a avut ceva în minte atunci când nu l-a convocat pe Adrian Şut. Decizia neconvocării lui Şut a fost criticată de Gigi Becali.

Sorin Cârţu l-a lăudat pe selecţionerul Edi Iordănescu

Astea sunt deciziile lui. Eu cred că el se bazează pe ceva și a gândit foarte bine. Cred că în capul lui a jucat deja cele două meciuri, în așa fel încât să aibă toate planurile în funcție de ce îi dă meciul.

Trebuie să luăm șase puncte. Dacă tot amânăm, că stai că vin meciurile alea… De mult nu am mai văzut o șansă pentru națională cum avem acum.

Nu discut deciziile antrenorului înainte. Antrenorii urmăresc jucătorii o săptămână întreagă și apoi decid lotul. Așa și cu el. Mi-e greu să cred că el nu și-a jucat meciurile astea în gând. Toate deciziile luate sunt luate pe baza multor analize.

Reclamă

Naționala nu a mai avut de mult această șansă. Nu mă gândesc la locul întâi pentru că e greu să le iei fața elvețienilor, dar să le iei fața Israelului și lui Kosovo se poate”, a declarat Sorin Cârțu pentru digisport.ro.

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu: „Are inteligenţa întunecată! Nu ai voie să nu îl iei, e cel mai bun din toate timpurile!”

Gigi Becali, atac la Edi Iordănescu după ce selecţionerul României a decis să nu îl cheme pe Adrian Şut pentru meciurile cu Israel şi Kosovo. Patronul de la FCSB spune că selecţionerul „are inteligenţa întunecată”. România – Kosovo va fi pe 12 septembrie, de la 21:45, în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Adrian Şut este unul dintre jucătorii pe care Gigi Becali îi apreciază. Mai mult, Becali îl consideră pe Şut „cel mai bun închizător din toate timpurile”.

Reclamă 4 / 0/3

„Dacă am ceva cu Edi este că are și el inteligența întunecată. Nu ai voie… Șut este cel mai bun închizător din toate timpurile pe care l-am avut de când sunt în fotbal. Nici Bourceanu, nici Pintilii”, a spus Gigi Becali.

Lotul României pentru meciurile cu Israel şi Kosovo

PORTARI

Horațiu Moldovan (FC Rapid 1923, 3/0), Ștefan Târnovanu (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 0/0)

FUNDAȘI

Andrei Rațiu (Rayo Vallecano | Spania, 11/1), Cristian Manea (CFR Cluj, 23/2), Andrei Burcă (Al-Okhdood | Arabia Saudită, 19/1), Adrian Rus (Pafos | Cipru, 17/1), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 7/0), Bogdan Racovițan (Raków | Polonia, 0/0), Mario Camora (CFR Cluj, 10/0), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 28/2)

MIJLOCAȘI

Vladimir Screciu (Universitatea Craiova, 1/0), Tudor Băluță (Farul Constanța, 12/0), Marius Marin (Pisa | Italia, 11/0), Darius Olaru (FCSB, 11/0), Alexandru Cicâldău (Konyaspor | Turcia, 30/4), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 60/12), Răzvan Marin (Empoli | Italia, 46/2), Deian Sorescu (Raków | Polonia, 12/0), Olimpiu Moruțan (Ankaragucu | Turcia, 9/1), Ianis Hagi (Deportivo Alaves | Spania, 26/2), Florinel Coman (FCSB, 7/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 12/3)

Reclamă

ATACANȚI

George Pușcaș (Genoa | Italia, 36/10), Denis Alibec (Muaither | Qatar, 31/3), Daniel Bîrligea (CFR Cluj, 0/0)

Edi Iordănescu, mesaj clar despre convocările de la echipa naţională

Edi Iordănescu a explicat convocările de la echipa naţională, pentru „dubla” din această lună. Selecţionerul a declarat că nu vrea să repete greşelile din trecut, şi a ales să apeleze la jucătorii experiementaţi.

De asemenea, Iordănescu Jr. a oferit declaraţii şi despre jucătorii convocaţi în premieră, Bogdan Racoviţan şi Daniel Bîrligea. Selecţionerul a declarat că aşteaptă că aceştia să vină cu entuziasm la echipa naţăională.

„Mă declar mulțumit doar la final. E o poziție calificabilă, dar drumul e în continuare important. La final, să fim la European și mă voi putea declara mulțumit în totalitate. Ne aflăm în momentul reconfirmărilor. Trebuie să corectăm ce e mai puțin bun. Invitabil facem și calcule, dar concentrarea maximă e la ce facem noi. Coeziunea, spiritul și forța grupului reprezintă valori fundamentale și eu spun că suntem pe drumul corect, mult mai bine față de acum un an și jumătate.

Am mers pe continuitate, dar și pe o experiență suplimentară. Am mizat pe jucători care au mai trecut prin astfel de momente. Trebuie să învățăm din greșeli.

Așteptăm ca Racovițan și Bîrligea să vină cu energie bună, cu încredere. Sunt tineri pe care vrem să-i câștigăm. E un proces de durată, sunt niște etape pe care ei trebuie să le parcurgă. Trebuie să se obișnuiască cu noi, iar noi trebuie să îi integrăm în familie. Sunt sigur că va fi o experiență fantastică pentru ei și ne dorim ca în viitorul apropiat să ne răsplătească cu fapte. Avem suficientă experiență în grup, chiar dacă e destul de tânăr. Putem să îmbinăm și să devenim o echipă competitivă”, a declarat Edi Iordănescu, pentru FRF TV.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și