Închide meniul
EXCLUSIV

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce România – Elveţia 1-0: „Merită toate felicitările noastre! Am trăit cu senzaţia asta”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 noiembrie 2023, 23:51

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce România – Elveţia 1-0: „Merită toate felicitările noastre! Am trăit cu senzaţia asta

Cum a reacţionat Gică Popescu când a văzut echipele de start în România - Kosovo

Gică Popescu, în timpul unei emisiuni/ Antena 1

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce România – Elveţia 1-0. Expertul Antena 1 a avut cuvinte de laudă la adresa naţionalei lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Denis Alibec a marcat singurul gol al meciului, cu o execuţie din 6 metri, după o recentrare perfectă a lui Olimpiu Moruţan.

Prima reacţie a lui Gică Popescu, după ce România – Elveţia 1-0

România a câştigat, în faţa a peste 50.000 de fani, partida cu Elveţia şi a terminat pe primul loc în grupă. Mai mult, naţionala României a terminat grupa de calificare pentru EURO 2024 fără înfrângere.

„Spuneam că, fiind la final de campaniei  de calificare, merită toate felicitările noastre. Au terminat pe primul loc fără să piardă. Ceea ce contează în fotbal e rezultatul. Ceea ce a obţinut echipa noastră naţională e lăudabil. Am terminat pe primul loc. Am avut şi puţină şansă, dar până la urmă rămân rezultatele şi primul loc în grupă. Am trăit cu senzaţie că elveţienii au supărat pe cineva acolo Sus. Cred că rezultatul este unul muncit. După o repriză echilibrată, elveţienii au venit pentru noi. Moldovan a apărat tot şi are un merit mare în victorie. Trebuie să rămânem cu un parcurs bun, meciul cu Israel a fost extraordinar. Am încheiat en-fanfare această campanie de calificare„, a spus Gică Popescu în exclusivitate la Antena 1.

Alibec a adus o victorie uriaşă! Sărbătoare pe Arena Naţională

România – Elveţia 1-0 a fost LIVE VIDEO pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Tricolorii lui Edi Iordănescu au obţinut o victorie uriaşă pe Arena Naţională, în faţa a 55.000 de fani.  România va fi în urna a doua la tragerea la sorţi a grupelor pentru EURO 2024.

Reclamă

Denis Alibec a marcat golul victoriei în minutul 50.

România, în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024

România a rămas în urna a doua la tragerea la sorţi pentru EURO 2024, după ce a învins Elveţia în ultimul meci din Grupa I. Victoria senzaţională a tricolorilor s-a văzut în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Denis Alibec a înscris golul care i-a ridicat în picioare pe 50.000 de fani care au fost prezenţi pe Arena Naţională. Fanii au avut astfel un nou motiv de sărbătoare, după ce a obţinut calificarea la turneul final împotriva Elveţiei.

Reclamă 4 / 0/3

Obligaţi să nu piardă pentru a rămâne în urna a doua, jucătorii lui Edi Iordănescu şi-au îndeplinit obiectivul şi au încheiat neînvinşi grupa din preliminarii.

Urna 1

Germania, Portugalia, Franţa, Spania, Belgia, Anglia

Urna 2

Ungaria, Turcia, Danemarca, Albania, România, Austria

Urna 3

Olanda, Scoţia, Slovenia, Slovacia, Cehia, Croaţia

Reclamă

Urna 4

Italia, Serbia, Elveţia, 3 echipe din play-off-ul Nations League

Tragerea la sorţi va avea loc la Hamburg, pe 2 decembrie, şi va putea fi urmărită în format LIVE TEXT pe AS.ro. Jucătorii din naţionala României au de ce să aibă emoţii.

Cum arată „grupa morţii” pentru tricolori:

Cum arată grupa uşoară pentru tricolori:

Naţionala României poate ajunge să joace din nou împotriva Elveţiei, n

 

 

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:12 Giedrius Arlauskis, mesaj din doar 2 cuvinte după ce FCSB a câștigat titlul! Cum l-a numit pe Gigi Becali 17:54 „Asta i-a adus titlul” Dorinel Munteanu știe secretul din spatele succesului de la FCSB! Mesaj despre performanța roș-albaștrilor 17:23 Xavi și-a făcut planul pentru sezonul viitor la Barcelona! Tehnicianul catalanilor a dat detalii din interior 17:20 Cine l-a sunat pe Gigi Becali la miezul nopţii, după ce FCSB a câştigat titlul: „Merită pe deplin!” 17:06 „Stau bine cu inima, iau pastile!” Dorinel Munteanu, reacţie savuroasă după ce Oţelul a urcat pe primul loc în play-out 16:50 „Cea mai proastă decizie!” Arbitra făcută praf de Gigi Becali nu scapă de critici! A fost pusă la zid după un meci de Ligă 16:47 „Sunteţi pregătit să antrenaţi Rapid?” Răspunsul dat imediat de Marius Măldărăşanu! Ce a spus despre înlocuirea lui Bogdan Lobonţ 16:34 „Trebuie să primească o medalie mai mică!” Un jucător de la FCSB, criticat după titlul câştigat 16:29 Gigi Becali oferă prime uriașe dacă FCSB se califică în Champions League! Sumele fabuloase trecute în contractele jucătorilor 15:54 România, trei medalii de aur la Campionatele Europene de canotaj! O nouă zi plină de medalii pentru „tricolori” Vezi toate știrile
Citește și