Închide meniul
VIDEO

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României! John Arias a marcat după o fază de excepţie

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 martie 2024, 22:42

Reclamă
Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României! John Arias a marcat după o fază de excepţie

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României, în amicalul de la Madrid

Fază spectaculoasă reuşită de columbieni / AS.ro

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României, în amicalul de stadionul Metropolitano din Madrid care a fost în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY. Neînvinşi de 20 de meciuri, jucătorii antrenaţi de Nestor Lorenzo s-au distrat cu defensiva lui Edi Iordănescu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu Luis Diaz şi James Rodriguez printre titulari, reprezentativa Columbiei a avut nevoie de numai 5 minute pentru a deschide scorul. John Arias a dublat avantajul sud-americanilor după o fază de excepţie.

Starurile Columbiei au făcut tiki-taka împotriva României

În minutul 35, Munoz i-a oferit o pasă cu călcâiul lui Rios, care a reuşit imediat să centreze în centrul careului. Marcatorul primului gol, Cordoba, nu a putut fi blocat de Radu Drăguşin. Vârful Columbiei a lăsat mingea să treacă şi a făcut astfel K.O. defensiva tricoloră.

Balonul a ajuns la Jhon Arias, care l-a învins cu uşurinţă pe Horaţiu Moldovan şi a semnat primul său gol la echipa naţională. Portarul lui Atletico a fost titular în premieră pe Metropolitano.

Arias este legitimat la Fluminense şi are o cotă de piaţă de 10 milioane de euro. În noul sezon are 5 goluri şi o pasă decisivă în 12 partide.

Reclamă

Denis Alibec, ratare colosală în Columbia – România

Denis Alibec a semnat o ratare uriaşă pe Metropolitană. Putea da lovitura în minutul 8, după ce chiar el a recuperat mingea. Nicolae Stanciu i-a pasat perfect în centrul careului, da reluarea lui Alibec a fost sub aşteptări.

Balonul a rămas în apropierea atacantului român, dar acesta nu mai ştia unde este. În cele din urmă, Camilo Vargas a intervenit salvator şi a reţinut mingea.

Denis Alibec a contribuit la calificarea României la EURO 2024. El a marcat golul victoriei cu Elveţia, din luna noiembrie.

Reclamă 4 / 0/3

Echipa de start a României din amicalul cu Columbia:

Moldovan – Raţiu, Drăguşin, Burcă, Opruţ – M. Marin, Stanciu, R. Marin – Moruţan, Alibec, Mihăilă

Meciul Columbia – România a fost transmis în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY.

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1:04 VIDEOBucurie nebună la McLaren, după ce Lando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami! Pilotul, copleșit de emoții 0:40 VIDEOLando Norris a câștigat Marele Premiu de la Miami, live pe Antena 3 CNN și în AntenaPLAY! Max Verstappen, pe locul doi 0:17 Dan Petrescu, prima reacție după ce a debutat cu victorie în noul mandat la CFR Cluj: „Nu a fost ușor deloc!” 0:04 „Aștept să mă cheme la EURO!” Daniel Bîrligea, mesaj direct pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în CFR – Rapid 3-2! 5
mai
23:49
Claudiu Petrila și-a turnat cenușă în cap după CFR – Rapid 2-3! Mesaj direct pentru fani: „Le oferim doar supărare!”
5
mai
23:22
CFR – Rapid 3-2. Victorie pentru Dan Petrescu la revenirea în Gruia! Giuleștenii continuă seria dezastruoasă
5
mai
23:07
„E disperat, îl cunosc!” Marius Șumudică, mesaj direct despre revenirea lui Mircea Lucescu la Rapid!
5
mai
23:05
VIDEOSporting a câștigat titlul în Liga Portugal! Trupa lui Ruben Amorim, campioană cu două etape înainte de finalul sezonului
5
mai
22:31
„Nu se mai aude nimic de el!” Victor Pițurcă l-a făcut praf pe Adrian Mazilu! Fostul selecționer nu s-a ferit de cuvinte
5
mai
22:24
Bayer Leverkusen e de neoprit! A egalat un record vechi de 59 de ani, după ce a „distrus-o” pe Frankfurt
Vezi toate știrile
Citește și