Închide meniul

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie”

Alex Masgras Publicat: 8 septembrie 2024, 16:20

Reclamă
„Stilul lui Dan Petrescu! Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Bătaie

Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: "Bătaie"

Giedrius Arlauskis, în timpul unui meci la CFR Cluj / Profimedia

Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România. Multiplu campion în Liga 1, portarul lituanian de 36 de ani a prefaţat duelul din etapa a doua Nations League pe care ţara sa îl va disputa pe Ghencea.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Meciul România – Lituania se va juca luni seară, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Stilul lui Dan Petrescu!” Giedrius Arlauskis a spus totul despre Lituania, înaintea meciului cu România: „Mai puţin fotbal”

Fostul portar de la Unirea Urziceni, FCSB sau CFR Cluj crede că Lituania nu are nicio şansă în faţa echipei lui Mircea Lucescu. Arlauskis spune că lituanienii joacă mai puţin fotbal, iar singurul motiv pentru care au pierdut în prima etapă cu Cipru doar cu 0-1 este legat de faputl că ciprioţii au fost „speriaţi de bombe”.

De asemenea, Arlauskis a spus că în naţionala Lituaniei , jocul se bazează pe luptă şi pe mai puţin fotbal:

„La ce fotbal avem și la ce fotbal joacă România, dacă intră serios, Lituania nu are nicio șansă. Diferența e foarte mare. Noi am avut niște momente mai bune, dar naționala Lituaniei intră cu mentalitatea de a nu lua prea multe goluri.

Reclamă
Reclamă

Ciprioții au venit puțin ‘speriați de bombe‘ și au fost prea domni, au avut prea mult respect. Ei (n.r. naționala Lituaniei) suferă forate mult la toate capitolele.

(n.r. ce calitățăi au) Bătaie. Adică se luptă, sunt niște luptători. Mai puțin fotbal. Băieții se luptă să prindă un transfer mai bun, dar ca individualitate, nu avem jucători așa cum are România. O fază fixă, o minge lungă, adică stilul lui Dan Petrescu”, a declarat Giedrius Aralauskis, la digisport.ro.

„Alte echipe s-au descurcat fără Edi!” Giedrius Arlauskis, mesaj direct pentru FRF! Ce a spus despre Mircea Lucescu

Giedrius Arlauskis a transmis un mesaj direct pentru FRF! Fostul portar care a făcut spectacol în Liga 1, la echipe precum Unirea Urziceni, FCSB, CFR Cluj sau Universitatea Craiova, nu s-a ferit de cuvinte.

Reclamă

Arlauskis este de părere că echipa națională nu va avea nicio problemă, după plecarea lui Edi Iordănescu, având în vedere că Mircea Lucescu este un antrenor experimentat.

De asemenea, fostul portar a spus că și alte echipe, antrenate în trecut de Iordănescu Jr., s-au descurcat bine și după plecarea acestuia.

„Cu Mircea Lucescu n-aveţi cum să mergeţi în jos. Lucescu nu poate să aducă decât un plus pentru naţionala României cu experienţa sa. Aşa că nu văd mare minus că a plecat Edi Iordănescu.

Ca glumă, Edi a plecat de la mai multe echipe şi s-au descurcat şi fără Edi”, a spus Arlauskis, citat de orangesport.ro.

Reclamă

Ce rezultat va obţine România cu Lituania, după victoria de senzaţie cu Kosovo?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
19:11

Irina Begu a cucerit titlul de la Montreux! Revenire de senzaţie pentru româncă în finala din Elveţia

18:48

Bernadette Szocs – Wang Manyu LIVE VIDEO în AntenaPLAY (luni, 10:45), la WTT Champions Macao 2024. Meci infernal pentru româncă

18:39

Rapid Bucureşti, victorie clară cu Buducnost Podgorica la debutul în Liga Campionilor

18:15

Dennis Man, pe lista unei foste câştigătoare de Champions League! Se bate cu un alt nume mare al Europei pentru român

17:43

România a câştigat nouă medalii de aur la Campionatele Europene de Canotaj U23! Performanţă uriaşă la competiţia din Turcia

17:43

Viorel Moldovan a anunţat că Rapid vrea un alt jucător de la o rivală din Liga 1: „Aşteptăm răspuns! Este interes”

1 FotoBernadette Szocs, meci infernal la WTT Champions Macao 2024 cu Wang Manyu, campioana en-titre. Cu cine joacă Samara 2 Foto„Nu spune, e ilegal, dragă” Ion Ţiriac a întrerupt-o imediat pe Simona Halep: „Aoleu, da” 3 EXCLUSIVMircea Lucescu a tras concluziile după Kosovo – România 0-3: „I-am provocat să facă ce am vrut noi!” Jucătorii lăudaţi 4 Ianis Hagi a cedat după Kosovo – România 0-3! Atac direct la adresa lui Giovanni Becali: „Nu e impresarul meu!” 5 Kosovarii au trimis la declarații un singur jucător după 0-3 cu România: „E jenant! Nimeni nu se aștepta” 6 EXCLUSIVDennis Man, prima reacţie după ce a făcut show în Kosovo – România 0-3: „Nea Mircea ne-a ajutat mult!” VIDEO
Citește și