Închide meniul

„Știm că e decisiv pentru voi!” Selecționerul Islandei, strigăt de luptă înaintea meciului cu România. Cum vrea să-i blocheze pe tricolori din drumul spre baraj. „Așteptăm cu nerăbdare!”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 7 noiembrie 2021, 15:31

„Știm că e decisiv pentru voi! Selecționerul Islandei, strigăt de luptă înaintea meciului cu România. Cum vrea să-i blocheze pe tricolori din drumul spre baraj. „Așteptăm cu nerăbdare!

România - Islanda, meci decisiv pentru calificarea la baraj

Profimedia

În cazul unei victorii cu Islanda, România este cu un pas și jumătate la barajul de calificare la Campionatul Mondial. În ultimul meci din grupă, naționala lui Mirel Rădoi are meci cu codașa Liechtenstein, victimă sigură, în mod normal.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecționerul Islandei, mesaj de luptă înaintea meciului cu România

Nordicii știu că soarta noastră depinde de meciul cu ei. Tocmai din acest motiv, selecționerul Arnar Vidarsson va trata partida cu maximă seriozitate.

„Știm că e un meci decisiv pentru România, dar noi îl vom aborda la fel, noi avem aceeași abordare pentru toate partidele în ceea ce privește pregătirea lor.

Structura de pregătire este aceeași, dincolo de anumite adaptări pe care le implementăm uneori, în funcție de adversar. Știm că e decisiv pentru România, dar suntem concentrați pe noi înșine, pe echipa noastră și pe modul în care vrem să jucăm”, a spus Arnar Vidarssom, potrivit playsport.ro.

România este pe locul secund în grupă, cu 13 puncte, la o singură lungime în fața Macedoniei de Nord și a Armeniei. Islana, pe de altă parte, nu mai are șanse să ajungă la Mondial, fiind abia pe poziția a cincea, cu 8 puncte.

Reclamă

Naționala României a înregistrat un singur eșec în ultimele cinci meciuri din această campanie de calificare. Tricolorii au cedat cu Germania, scor 1-2, dar au urcat pe locul secund după victoria cu Armenia, scor 1-0. În septembrie, România le-a învins pe Islanda și Liechtenstein, 2-0 în ambele meciuri, și a remizat cu Macedonia de Nord, 0-0.

În general, de-a lungul anilor, România a încercat să practice un fotbal pozitiv, în opinia mea. Dar, până la urmă, totul e despre rezultate. Presupun că Mirel Rădoi ar accepta oricând ca meciul decisiv care urmează să fie unul strâns, dar să îl câștige. Sunt sigur că își va pregăti echipa bine, la fel cum o voi face și eu. Așteptăm cu nerăbdare meciul!”, a mai spus Arnar Vidarsson.

Lotul României pentru meciurile cu Islanda și Liechtenstein

Joi, 11 noiembrie se joacă România – Islanda, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua, iar duminică, 14 noiembrie: Liechtenstein – România, de la ora României 19:00, la Vaduz.

Reclamă 4 / 0/3

Pentru aceste două jocuri, miercuri, 3 noiembrie, selecționerul Mirel Rădoi a anunțat un lot format din 26 de jucători, 11 care evoluează în Liga 1 și 15 de la cluburi din străinătate.

PORTARI: Florin Niță (Sparta Praga | Cehia, 11/0), Andrei Vlad (FCSB, 1/0), Marian Aioani (Farul Constanța, 1/0), Horațiu Moldovan (FC Rapid, 0/0)

FUNDAȘI: Cristian Manea (CFR Cluj, 14/2), Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 4/0), Vlad Chiricheș (Sassuolo | Italia, 68/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone | Italia, 19/2), Adrian Rus (Fehérvár | Ungaria, 9/0), Andrei Burcă (CFR Cluj, 7/0), Virgil Ghiță (Farul Constanța, 1/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K. | Turcia, 27/1), Nicușor Bancu (Universitatea Craiova, 20/0)

MIJLOCAȘI: Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf | Germania, 5/0), Răzvan Marin (Cagliari | Italia, 35/2), Alexandru Cicâldău (Galatasaray | Turcia, 18/2), Nicolae Stanciu (Slavia Praga | Cehia, 52/11), Olimpiu Moruțan (Galatasaray | Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers | Scoția, 22/2), Florin Tănase (FCSB, 9/1), Dennis Man (Parma | Italia, 12/2), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K. | Turcia, 49/6), Enes Sali (Farul Constanța, 0/0)

ATACANȚI: George Pușcaș (Reading | Anglia, 24/8), Andrei Ivan (Universitatea Craiova, 11/1), Denis Alibec (CFR Cluj, 20/2)

Recomandări
  • Selecționerul Islandei, strigăt de luptă înaintea meciului cu Români
  • Cum vrea să-i blocheze pe tricolori din drumul spre baraj

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
6:40 VIDEOMax Verstappen a câștigat cursa de sprint a Marelui Premiu al Chinei, LIVE pe Antena 3 CNN și LIVE STREAM în AntenaPLAY 19
apr.
23:55
VIDEORafa Mujica, un nou gol în AntenaPLAY. Atacantul dorit de Gigi Becali a marcat în Rio Ave – Arouca 1-1, din Liga Portugal
19
apr.
23:47
„E incredibil” Ce a remarcat Mihai Stoica la Gică Hagi după Farul – CFR Cluj 5-1
19
apr.
23:32
„Ce ar spune Dan Petrescu după ce aţi primit 5 goluri de la Farul?” Cristi Manea a cedat şi şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj
19
apr.
23:30
Palermo – Parma 0-0 în AntenaPLAY. Dennis Man şi Valentin Mihăilă s-au întrecut în ratări!
19
apr.
23:23
Mario Camora, devastat după Farul – CFR Cluj 5-1! Mesaj dur către colegi: „Să le fie ruşine tuturor, să nu ieşim din casă”
19
apr.
23:07
Gică Hagi a dezvăluit de ce a renunţat la Constantin Budescu: „Ştie că e un hotel frumos la Mamaia!”. Anunţ după Farul – CFR 5-1
19
apr.
22:59
Răspunsul lui Louis Munteanu atunci când a fost întrebat de interesul FCSB-ului şi al Rapidului! Ce a spus vedeta lui Gică Hagi
19
apr.
22:46
Ionuţ Cojocaru, noul star al lui Gică Hagi. „Dublă” şi assist în Farul – CFR Cluj 5-1: „Un meci formidabil! Asta trebuie să fac”
19
apr.
22:33
Farul a ajuns pe locul 2 în Liga 1, CFR Cluj a căzut pe 4 după umilinţa de la Ovidiu! Cum arată acum clasamentul în play-off
Vezi toate știrile
Citește și