Închide meniul
VIDEO

Surpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani! Mesajul FRF pentru selecţioner

Viviana Moraru Publicat: 16 iunie 2024, 16:54

Reclamă
Surpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani! Mesajul FRF pentru selecţioner

Surpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani

Edi Iordănescu/ Profimedia

Surpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani. Selecţionerul a fost sărbătorit în cantonamentul naţionalei, cu o zi înainte ca România să debuteze la EURO 2024.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Tricolorii” vor înfrunta Ucraina, în primul meci al Grupei E, de la EURO 2024. Partida se va desfăşura luni, de la ora 16:00, şi va fi în format live text, pe AS.ro.

Surpriza de care a avut parte Edi Iordănescu, în ziua în care a împlinit 46 de ani

Oficialii naţionalei i-au adus un tort lui Edi Iordănescu, în momentul în care acesta servea masa, alături de ceilalţi „tricolori”. Toţi membrii staff-ului său, cât şi jucătorii, i-au cântat „La mulţi ani” selecţionerului, care era vizibil emoţionat.

Videoclipul care surprinde momentul în care Edi Iordănescu a primit un tort în cantonamentul naţionalei a fost postat pe pagina oficială de Instagram a echipei naţionale. Selecţionerul a primit şi un mesaj scurt din partea oficialilor FRF: „La mulți ani, Mister! Să ai o zi inspirată și să ne bucurăm mâine seară o țară întreagă„, a fost mesajul care a însoţit clipul video.

Reclamă
Reclamă 4

Edi Iordănescu este al treilea cel mai tânăr antrenor de la EURO 2024, după ce a împlinit astăzi 46 de ani. Este depăşit în această ierarhie specială doar de italo-germanul Domenico Tedesco, selecţionerul de 38 de ani al Belgiei, rivala noastră în grupă, şi de neamţul Julian Nagelsmann, la cârma primei reprezentative din ţara natală, deşi are doar 36 de ani!

La polul opus, cei mai în vârstă selecţioneri sunt cei ai Spaniei, Austriei şi Italiei. Este vorba de ibericul Luis de la Fuente (62 ani), germanul Ralf Rangnick şi italianul Luciano Spalletti (amândoi 65 de ani).

„Tricolorii” au călătorit astăzi cu trenul la Munchen, din baza de pregătire de la Wurzburg. Naţionala se va duela pe arena lui Bayern Munchen cu Ucraina, în primul meci din grupe de la EURO 2024.

Reclamă

Mircea Lucescu, mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului

Mircea Lucescu a avut un mesaj despre Edi Iordănescu, de ziua selecţionerului României. Edi Iordănescu împlineşte astăzi 46 de ani.

Mircea Lucescu a făcut câteva declaraţii pe aeroportul Otopeni, înainte de îmbarcarea în avionul spre Germania. Lucescu va vedea din tribune meciul naţionalei cu Ucraina.

„Să-l sărbătorim mâine (n.r: pe selecţionerul Edi Iordănescu). Nu numai băieţii, toţi, pentru că astăzi nu mai e vorba doar de echipă, e vorba de toţi suporterii care vor fi acolo.

E vorba de toţi suporterii, din toată ţara, din toată Europa, care vor fi alături de ei (n.r.: de tricolori). (n.r: Va fi un meci greu cu Ucraina?) Foarte greu.

(n.r: Ce ar însemna un egal?) Ar fi foarte bun. Totdeauna primul meci este extraordinar de important. E important să nu pierzi meciul. Ăsta este cel mai important lucru.

(n.r: Aveţi un tricou cu echipa naţională, îl purtaţi mâine?) Nu mă pot duce acolo cu tricoul”, a declarat Mircea Lucescu pe aeroportul Otopeni.

Ce rezultat obţine România cu Slovacia?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
16:54

„Suntem pregătiți!” Nicolae Stanciu, mesaj de luptă înainte de Slovacia – România! Tricolorii sunt cu gândul doar la calificare

16:29

Denis Drăguș va deveni milionar la Trabzonspor! Salariu și bonus uriaș pentru atacantul naționalei! Turcii îl „îngroapă” în bani

16:24

Fabrizio Romano anunţă transferul lui Florinel Coman! Mutare „la pachet” cu „eroul” lui Real Madrid

15:56

Mădălina Amăistroaie și Alex Creț s-au calificat la Jocurile Olimpice de la Paris! Team Romania a ajuns la 95 de sportivi

15:44

Gică Hagi a transferat un fost jucător de la FCSB la Farul! Lovitura reușită de echipa „Regelui”

15:38

„E regele nostru, icoana noastră!” Bănel Nicoliţă a răbufnit când a auzit că Gică Hagi este criticat: „M-am săturat de cârcotaşi”

1 VIDEOLando Norris va pleca din pole position position în Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei. Verstappen pe 2, Hamilton pe 3 2 VIDEODavid Popovici s-a calificat în finala probei 100 de metri liber, în direct pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (miercuri, 19:52) 3 Belgia – România 2-0. „Tricolorii” au rămas pe primul loc în „grupa morţii” de la EURO 2024. Tielemans şi De Bruyne au marcat 4 VIDEODavid Popovici a câştigat medalia de aur în „proba regină” a nataţiei, la Campionatele Europene de nataţie. Cursă colosală 5 Portugalia – Cehia 2-1. Portughezii au marcat golul victoriei în prelungirile meciului. Debut cu dreptul pentru Ronaldo la EURO 6 Ce cotă incredibilă are România la calificarea în „optimile” EURO 2024. Tricolorii, lideri în Grupa E după ce au umilit Ucraina
Citește și