Închide meniul

Surprizele pregătite de Edi Iordănescu, pentru duelurile Kosovo şi Elveţia din preliminariile EURO 2024! Patru jucători de la FCSB

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2023, 16:30

Surprizele pregătite de Edi Iordănescu, pentru duelurile Kosovo şi Elveţia din preliminariile EURO 2024! Patru jucători de la FCSB

Surprizele lui Edi Iordănescu, pentru duelurile Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024

Edi Iordănescu / Profimedia

S-au aflat care sunt surprizele lui Edi Iordănescu, pentru duelurile cu Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024. Selecţionerul ar urma să mizeze pe patru jucători de la FCSB, pentru duelurile de la jumătatea acestei luni. De asemenea, tot patru jucători ar urma să vină sub „tricolor” şi de la campioana Farul.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida României cu Kosovo, din deplasare, se va vedea în exclusivitate pe Antena 1, precum şi în AntenaPLAY, pe 16 iunie, de la ora 21:45.

Surprizele lui Edi Iordănescu, pentru duelurile Kosovo şi Elveţia, din preliminariile EURO 2024

Conform gsp.ro, FCSB ar urma să dea patru jucători la echipa naţională, pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. Ştefan Târnovanu, Darius Olaru, Deian Sorescu şi Florinel Coman sunt jucătorii chemaţi de Edi iordănescu de la formaţia vicecampioană.

De cealaltă parte, de la Farul, Mihai Aioani, Tudor Băluţă, Denis Alibec şi Louis Munteanu ar urma să fie convocaţi de Edi Iordănescu. Portarul Aioani şi atacantul Munteanu nu au debutat încă la echipa naţională, şi vor avea şansă să facă acest lucru în duelurile din această lună.

De asemenea, Cristi Manea şi Andrei Burcă ar urma să fie convocaţi de la CFR Cluj de către selecţioner, în timp ce Universitatea Craiova va da un singur jucător, Vladimir Screciu, jucător care va fi de altfel convocat în premieră la naţionala mare.

Reclamă

România este pe locul secund în Grupa I de calificare la Campionatul European din 2024. „Tricolorii” au obţinut victorii în primele meciuri, cu Andorra şi Belarus, fiind la egalitate de puncte cu Elveţia.

Edi Iordănescu ar urma să anunţe lotul final în următoarele zile, pentru meciurile cu Kosova şi Elveţia. Ulterior, „tricolorii” se vor reuni la Mogoşoaia, pe cinci iunie.

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia

Edi Iordănescu a anunţat convocările preliminare pentru „dubla” cu Kosovo şi Elveţia. 17 jucători sunt pe lista selecţionerului, printre ei fiind şi Ianis Hagi. Mijlocaşul lui Rangers este pe punctul de a reveni la echipa naţională, după ce a ratat startul campaniei.

Reclamă 4 / 0/3

Aşa cum AS.ro a anunţat în exclusivitate, Florin Niţă este marea pierdere a lui Edi Iordănescu. Portarul s-a accidentat la echipa de club şi ratează confruntările care au o miză uriaşă în lupta pentru calificarea la EURO 2024.

„Selecționerul Edward Iordănescu a trimis 17 convocări preliminare pentru fotbaliști de la cluburi din afara României. Numărul jucătorilor care au primit convocare preliminară este mai mic decât la precedentele acțiuni deoarece selecționerul, având în vedere că este final de sezon, a preferat să nu strice pauza competițională și începutul pregătirii altor fotbaliști care ar fi avut șanse mai mici de a fi convocați. În plus, pe lista inițială s-au aflat și alți jucători, dar aceștia sunt în vederile selecționerului Under 21, Emil Săndoi, pentru EURO U21 2023.

PORTAR: Ionuț Radu (Auxerre | Franța, 4/0);

FUNDAȘI: Andrei Rațiu (Huesca | Spania, 11/1), Vlad Chiricheș (Cremonese | Italia, 75/0), Adrian Rus (Pisa | Italia, 17/1), Ionuț Nedelcearu (Palermo | Italia, 24/2), Radu Drăgușin (Genoa | Italia, 5/0), Virgil Ghiță (Cracovia | Polonia, 1/0), Marius Briceag (Korona Kielce | Polonia 0/0);

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldau (Ittihad Kalba | EAU, 29/4), Marius Marin (Pisa | Italia, 10/0), Nicolae Stanciu (Wuhan Three Towns | China, 58/12), Olimpiu Moruțan (Pisa | Italia, 7/1), Alexandru Dobre (Famalicão | Portugalia, 1/0), Valentin Mihăilă (Parma | Italia, 10/1), Dennis Man (Parma | Italia, 18/6), Ianis Hagi (Glasgow Rangers | Scoția, 24/2);

ATACANT: George Pușcaș (Genoa | Italia, 34/10)„, se anunţă pe site-ul frf.ro.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire 12:41 Echipa care îl regretă pe Ianis Hagi! Fiul „Regelui”, lăudat deși nu joacă la Alaves: „Este protagonist! Viitorul încă se scrie!” 12:31 Emoţii pentru Florinel Coman şi FCSB, înaintea meciului cu Farul! Ce şanse are să joace în meciul care poate decide titlul Vezi toate știrile
Citește și