Închide meniul

Surprizele lui Mirel Rădoi! Selecţionerul a anunţat convocările preliminare pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Cine va lipsi în meciul cu nordicii

Reclamă

Gabriel Zamfirescu Publicat: 22 octombrie 2021, 13:03 / Actualizat: 22 octombrie 2021, 16:51

Surprizele lui Mirel Rădoi! Selecţionerul a anunţat convocările preliminare pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Cine va lipsi în meciul cu nordicii

Mirel Rădoi

SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Mirel Rădoi a anunţat convocările preliminare pentru ultimele meciuri ale României din preliminariile Mondiale. Este vorba despre jucătorii din străinătate care vor face parte din lotul pentru dubla cu Islanda şi Liechtenstein. Dacă vom câştiga ambele meciuri, România este sigură de prezenţa la barajele pentru Mondiale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Surprizele lui Mirel Rădoi

România joacă ioi, 11 noiembrie, de la ora 21:45, pe stadionul Steaua cu Islanda şi duminică 14 noiembrie în Liechtenstein, de la ora 19:00.
Pentru aceste două jocuri, selecționerul Mirel Rădoi a trimis 21 de convocări preliminare către fotbaliști de la cluburi din afara României. Pe lista finală de jucători se vor regăsi o parte dintre aceștia, alături de fotbaliști din competițiile interne.

Cristi Ganea de la Aris Salonic este pe lista lui Mirel Rădoi pentru aceste două meciuri. De asemenea, singurul atacant convocat până acum este George Puşcaş de la Reading. Mirel Rădoi l-ar mai fi putut convoca şi pe Denis Drăguş de la Standard Liege care are evoluţii foarte bune în ultima vreme.

Drăguş este golgheterul echipei belgiene şi cel mai bun pasator, cu trei goluri şi două pase decisive în 10 meciuri jucate. Denis Drăguș ocupă locul 3 într-un clasament al eficienței atacanților din campionatul Belgiei, reușind să înscrie un gol la 99 de minute de joc. Rădoi l-a convocat pe Drăguş pe Drăguş la precedenta acţiune a naţionalei, când nu avea evoluţii atât de apreciate, dar a renunţat la el din cauza faptului că s-a accidentat în timpul unui antrenament dinaintea meciului cu Germania.

PORTAR: Florin Niță (Sparta Praga-Cehia, 11/0)

Reclamă

FUNDAȘI: Vlad Chiricheș (Sassuolo-Italia, 68/0), Cristian Ganea (Aris Salonic-Grecia, 8/0), Vasile Mogoș (Crotone-Italia, 4/0), Ionuț Nedelcearu (Crotone-Italia, 19/2), Andrei Rațiu (Huesca-Spania, 4/0), Adrian Rus (Fehérvár-Ungaria, 9/0), Alexandru Pașcanu (Ponferradina-Spania, 0/0), Alin Toșca (Gaziantep F.K.-Turcia, 27/1)

MIJLOCAȘI: Alexandru Cicâldău (Galatasaray-Turcia, 18/2), Olimpiu Moruțan (Galatasaray-Turcia, 1/0), Ianis Hagi (Rangers-Scoția, 22/2), Dennis Man (Parma-Italia, 12/2), Valentin Mihăilă (Parma-Italia, 5/1), Răzvan Marin (Cagliari-Italia, 35/2), Marius Marin (Pisa-Italia, 2/0), Alexandru Maxim (Gaziantep F.K.-Turcia, 49/6), Alexandru Mitriță (PAOK-Grecia, 16/3), Dragoș Nedelcu (Fortuna Düsseldorf-Germania, 5/0), Nicolae Stanciu (Slavia Praga-Cehia, 52/11)

ATACANT: George Pușcaș (Reading-Anglia, 24/8)

Reclamă 4 / 0/3

Cele două partide ar putea fi ultimele pentru Mirel Rădoi pe banca naţionalei României. Selecţionerului îi expiră contractul la finalul lunii viitoare şi a anunţat deja că nu mai vrea să rămână, deşi toată lumea fotbalului ar vrea ca acesta să rămână pe poziţie măcar pentru barajele din primăvară.

Valentin Mihăilă va lipsi în primul meci

Datorită faptului că a încasat al doilea cartonaș galben în actualele preliminarii, în partida cu Armenia din octombrie, Valentin Mihăilă de la Parma va fi suspendat pentru jocul cu Islanda.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și