Închide meniul

„Taifunul” Dinu a măturat pe jos cu tricolorii: „Posedă doar tigaia de picior stâng!” „Merel” Rădoi și Stoichiță, ironizați de „Mister”! Ilie Dumitrescu nu a scăpat nici el

Reclamă

Antena Sport Publicat: 12 noiembrie 2021, 10:14

„Taifunul Dinu a măturat pe jos cu tricolorii: „Posedă doar tigaia de picior stâng! „Merel Rădoi și Stoichiță, ironizați de „Mister! Ilie Dumitrescu nu a scăpat nici el

Cornel Dinu l-a iornizat pe Mirel Rădoi

Sport Pictures via Hepta

Selecționerul Mirel Rădoi nu a scăpat nici el de ironiile lui Dinu. Mihai Stoichiță a fost luat și el în vizor de fosta legendă din Ștefan cel Mare. Chiar dacă l-a ironizat, Dinu susține că Rădoi ar trebui să rămân selecționer.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un atac surprinzător a fost lansat de Dinu și asupra lui Ilie Dumitrescu, pe care-l acuză că spune numai aberații.

Cornel Dinu, atac fără menajamente

Nu e eșec dom’le, totul e pe dezvoltare, uitați-l pe Ilie Dumitrescu ce inepții susține, cred că e și plătit pentru asta. Că suntem de viitor, că am jucat bine. Sigur, deschiderea federației a făcut-o hocus-pocus-ul federației Mihai Stoichiță.

Mă așteptam să intre și bunicul Gudjohnsen. Singura situație a fost a lui Ianis Hagi, tot el a scos-o de pe linia porții. Nu poți să joci meci acasă cu familia Gudjohnsen cu bunic, nepot și toți acolo, nu poți să joci cu Hagi și Tănase în lateral, decât dacă aduci cinci – șase în fața porții, ei au jucat așa doar la Mogoșoaia.

Iar Alibec, cu excepția acelei curse în care a arătat că are 6-7 kilograme în plus posedă doar tigaia de picior stâng. Ne-au pasat serios, sunt convins că de abia acum trebuie să jucăm cu «Merel» cum îi spune vărul lui, Banană, de la Turnu – Severin.

Reclamă

Ne mințim, de 2000 de ani ne mințim. «Merel» să continue, e de mare perspectivă. De abia acum mai trage niște concluzii, a fost nevoie de doi ani de zile să aducă jucători la echipa națională să alcătuiască o formula„, a declarat Cornel Dinu la prosport.ro.

Citește și:

Florin Prunea l-a distrus pe Mirel Rădoi. „Ce e circul ăsta? N-a avem selecționer de 6 ani!”

Tricolorii nu au reușit să câștige marele meci din Ghencea și nu mai sunt la mâna lor pentru calificarea la baraj. Naționala lui Mirel Rădoi depinde tocmai de adversarul pe care l-a întâlnit în această seară.

Prunea s-a enervat cel mai mult pentru că Rădoi l-a lăsat pe bancă pe Andrei Ivan, poate singurul atacant din lotul României care traversează o formă bună. Ales jucătorul lunii octombrie în Liga 1, Ivan a înscris 8 goluri în acest campionat intern.

Reclamă 4 / 0/3

Neașteptat pentru toată lumea, nu își puneau mari speranțe. O partidă incredibilă ce a făcut și Macedonia în Armenia! Nu cred că vor face greșeala pe care am făcut-o noi, sincer. Echipă solidă, Armenia n-a avut nicio șansă. Ne-am făcut singuri viața grea.

Am dominat, trebuia să câștigăm. Greșeală mare netitularizarea lui Ivan. Am văzut o delăsare a jucătorilor după anunțul lui Mirel. Va fi aproape imposibil.

Nu pot să înțeleg, suntem nebuni cu toții! Avem cel mai în formă jucător român, Ivan de la Craiova, și tu nu-l bagi să joace?! Nu avem selecționer, nu am avut în ultimii șase ani, este inadmisibil așa ceva! Aveam nevoie de circ, ce e circul ăsta? Să se apuce de muncă!”, a spus Florin Prunea, potrivit prosport.ro.

  • AS.ro LIVE, emisiunea moderată de Cătălin Oprişan, este LIVE de luni până vineri, de la ora 10:30, pe pagina www.as.ro/live, dar și pe Facebook/AntenaSport și Youtube/Antenasport. Edițiile integrale pot fi urmărite pe antenaplay.ro.
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor 12:44 Ce cotă a ajuns să aibă Simona Halep la câştigarea Roland Garros 2024. Simo a jucat un singur meci de la revenire Vezi toate știrile
Citește și