Închide meniul

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, sfătuit de un român din campionatul Ungariei: "Acolo au probleme maghiarii". Care e avantajul tricolorilor

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 27 martie 2021, 7:05

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Mutu, sfătuit de un român din campionatul Ungariei: "Acolo au probleme maghiarii". Care e avantajul tricolorilor

Hepta

România U21 joaca cu Ungaria U21 la EURO

România U21 va juca în a doua etapă de la EURO împotriva Ungariei U21. Adrian Rus evoluează de aproape doi ani în campionatul maghiar, pentru MOL Vidi. Cunoaște mulți dintre adversarii cu care Ciobanu&Co se vor duela pentru un loc în semifinale la EURO. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rus i-a oferint un pont lui Adrian Mutu. Potrivit acestuia, Ungaria nu excelează pe faza ofensivă. Știe și care este atuul tricolorilor!

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Adrian Rus, sfat pentru Adrian Mutu

"Maghiarii au probleme în atac, cel puțin așa mi se pare mie. Mi-a plăcut că ai noștri au știut să sufere cu Olanda. Nu s-au pierdut, ba chiar au fost foarte lucizi. Olandezii au avut posesie falsă, sterilă să zic, n-au prea avut ocazii. Cred că la mijloc e cheia noastră. Avem calitate mai multă decât Ungaria. Totuși, să n-o subestimăm!", a declarat Adrian Rus, potrivit GSP.

Adrian Rus făcut parte din lotul lui Mirel Rădoi care ajungea până în semifinale la EURO U21 2019. Este optimist că tricolorii lui Mutu pot depăși acea performanță. 

"Va fi foarte greu! Acum doi ani, nimeni nu credea în noi. Nici nu prea se vorbea de U21 la televizor. După calificare, de fapt cred că după victoria cu Portugalia, s-au schimbat lucrurile. Toată lumea și-a îndreptat atenția spre noi. La fel și acum! Puțini cred în băieți, dar iată că n-au pierdut cu Olanda, o națională de nivelul Franței din 2019, deci de ce n-ar reuși?", a mai spus Adrian Rus.

Reclamă

Adrian Rus a crescut la juniorii de la Olimpia Satu Mare. A ajuns în Ungaria de la o vârstă fragedă. Singura lui experiență în campionatul României a fost în tricoul lui Sepsi, în stagiunea 2018-2019. Imediat după Europeanul din Italia și San Marino, Rus s-a transferat la MOL Vidi. 

Adrian Rus are 25 de ani și este cotat la 400.000 de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. El mai are contract cu MOL Vidi până în 2024.  

TOȚI PENTRU ROMÂNIA | Victoria cu Ungaria ne aduce mai aproape de semifinale la EURO U21

România U21 – Ungaria U21 este meciul care ne poate duce mai aproape de fazele superioare ale Campionatului European U21. Adrian Mutu spune că micii tricolori sunt mai valoroşi decât adversarii din meciul care va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00.

Reclamă 4 / 0/3

"Încărcătură foarte mare. Bineînțeles că diferită din punct de vedere al jucătorului și cea de acum a antrenorului. Derby-ul rămâne derby pentru noi, așa îl vedem. Eu cred că avem o echipă mai valoroasă. Cred în echipa mea, băieții sunt conștienți de asta. Vă spun și vouă că chiar dacă nu cu mult peste, totuși echipa României este mai valoroasă.

 Într-adevăr ei au investit mult în infrastructură și în juniori, pe această cale țin să-i felicit pentru toate condițiile pe care ni le-au oferit. Sperăm ca într-o zi să fim și noi la același nivel", a declarat Adrian Mutu înainte de duelul cu Ungaria.

România a remizat în primul meci de la EURO U21, 1-1 cu Olanda. Andrei Ciobanu, mijlocașul Viitorului, a reușit un super-gol din lovitură liberă. 

Recomandări
  • România U21 joacă astăzi cu Ungaria
  • Tricolorii vor în semifinale la EURO U21

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali 8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” Vezi toate știrile
Citește și