Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Gabi Balint n-are dubii! Cine e fotbalistul care va fi sigur în primul 11 al lui Rădoi: "E cel mai în formă şi nu va lipsi, e clar!"

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 22 martie 2021, 17:30

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Gabi Balint n-are dubii! Cine e fotbalistul care va fi sigur în primul 11 al lui Rădoi: "E cel mai în formă şi nu va lipsi, e clar!"

Mediafax Foto / Alexandru Dobre via Hepta

Cine e fotbalistul care va fi sigur în primul 11 al lui Mirel Rădoi

Nicolae Stanciu (27 ani) este jucătorul care l-a impresionat pe Balint în ultima perioadă. Marcator a 8 goluri în ultimele 6 meciuri consecutive, fostul mare internaţional crede cu tărie că mijlocaşul Slaviei Praga nu poate lipsi din primul 11 al echipei naţionale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Stanciu e cel mai în formă jucător și nu va lipsi, e clar. Problema e că sunt trei meciuri. Nu e doar primul cel mai important, trebuie să te gândești cumva și la meciul cu Germania.

Cum vrei să joci cu Macedonia de Nord, să fim sinceri, ne interesează victoriile cu Macedonia și Armenia, orice punct cu Germania e un bonus. Șanse 10-15% România și 85% Germania", a declarat Gabi Balint la DigiSport.

EXCLUSIV | Nicolae Stanciu, presat ”să explodeze” și la națională: ”Este jucătorul de la care aşteptăm să tragă echipa după el!”

Gabi Balint nu este singurul care mizează pe Stanciu. Lucian Sânmărtean îl așteaptă pe fostul său coleg ”să explodeze” și la echipa națională. Sânmărtean vede în mijlocaşul Slaviei Praga un lider și consideră că ar trebui să tragă România după el. 

”Eu îl aștept pe Nicu să explodeze și la echipa națională. Chiar dacă a avut evoluții bune în cadrul grupului, îl aștept să facă mai mult, pentru că el este jucătorul de la care ne așteptăm să tragă echipa după el.

Reclamă

Este jucătorul care are o formă fizică foarte bună, acum. Este un jucător care înscrie, este un jucător care e determinant pentru echipa lui de club și așteptăm să facă diferența și la echipa națională. Atunci își va împlini și el cariera, cu evoluții constant bune la echipa națională”, a declarat Lucian Sânmărtean pentru AntenaSport.

Programul României la debutul în preliminariile CM 2022

Lotul României pentru meciurile din preliminariile CM 2022

Recomandări

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:51 VIDEOScene incredibile la Marele Premiu al Chinei! Gazonul a luat foc în timpul antrenamentelor! Steagul roșu s-a ridicat imediat 8:44 „Joacă două meciuri pe an!” Jucătorul cu care Gigi Becali vrea să dea lovitura, făcut praf: „Cine l-a văzut fotbalist?” 8:28 „Ne putem descurca” Florin Maxim, cu gândul la Europa League după ce Corvinul s-a calificat în finala Cupei României 8:19 Răzvan Lucescu, concluzie amară după ce PAOK a ratat semifinalele Conference League: „Totul a fost în favoarea lor” 7:50 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Chinei. Calificările pentru sprint sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY (10:30) 18
apr.
23:57
PAOK – Club Brugge 0-2. Răzvan Lucescu a ratat calificarea în semifinalele Conference League! Dueluri „de foc” în semifinale
18
apr.
23:50
„Steaua fără nume!” Marcel Răducanu, verdict despre sezonul de vis făcut de FCSB! Mesaj direct pentru echipa lui Gigi Becali
18
apr.
23:45
„Nu vreau să creez tensiune!” Vlad Chiricheş, mesaj ferm pentru Edi Iordănescu: „Regret că am spus asta! M-am hazardat!”
18
apr.
23:38
„Să dea mai mult, la cât sunt plătiți!” Ioan Ovidiu Sabău și-a atacat jucătorii după Oțelul – U Cluj 2-1!
18
apr.
23:14
Scene uluitoare cu Emiliano Martinez în Lille – Aston Villa. La un pas să fie eliminat! A dansat ca în finala Cupei Mondiale
Vezi toate știrile
Citește și