Închide meniul

TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi, sfat preţios de la Christoph Daum: "Arată-ți puterea!". Fostul selecţioner, cucerit de Ianis Hagi: "E foarte talentat!"

Dragoș Vasile Publicat: 28 martie 2021, 16:01

Reclamă
TOŢI PENTRU ROMÂNIA | Mirel Rădoi, sfat preţios de la Christoph Daum: "Arată-ți puterea!". Fostul selecţioner, cucerit de Ianis Hagi: "E foarte talentat!"

profimediaimages.ro

Mirel Rădoi, sfat preţios de la Christoph Daum

Christoph Daum cunoaşte foarte bine fotbalul românesc. Fost selecţioner al naţionalei noastre în perioada iulie 2016-septembrie 2017, acesta i-a transmis un mesaj lui Rădoi înaintea duelului de foc cu nemţii de pe Arena Naţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

"Arată-ți puterea! Forța! Arată-ți potențialul și dă tot ceea ce ai mai bun! Și foarte important, nu te uita prea mult la naționala Germaniei. Poate pe hârtie, Germania este favorită, dar asta nu contează. Într-un meci se poate schimba totul. Gândește-te la potențialul pe care îl ai și mergi înainte cu toată încrederea, pentru că tu trebuie doar să câștigi. Nu te gândi că România va pierde. Folosește-ți potențialul!

Christoph Daum: "Imaginea despre echipa României este una pozitivă"

Germania a avut întotdeauna o părere bună despre fotbalul din România. Au fost aici foarte mulți jucători buni precum Munteanu, Ganea, Lupescu și alții, pentru că vă pot enumera foarte multe nume. Noi, în Bundesliga, am avut mulți jucători buni ai României. De aceea, imaginea despre echipa României este una pozitivă, iar echipa Germaniei ia în serios naționala României", a declarat Christoph Daum pentru playsport.ro.

Christoph Daum, laude pentru Ianis Hagi: "E foarte talentat!"

Ianis a marcat golul victoriei în succesul cu Macedonia de Nord, scor 3-2. Mijlocaşul a fost lăudat de fostul selecţioner al României, care nu înţelege de ce Steven Gerrard nu îl titularizează meci de meci pe fiul "Regelui".

"Este un jucător foarte talentat. Câteodată urmăresc meciurile celor de la Glasgow Rangers, iar el nu face parte din primii 11, iar eu nu înțeleg de ce? Că Glasgow nu e Manchester City, de exemplu… Și nu mai înțeleg cum se antrenează și cum dezvoltă performanță, în condițiile în care nu face parte mereu din primii 11. Desigur, acceptăm alegerile lui Gerrard, însă cu toții știm că Ianis este un jucător excelent și foarte talentat", a mai spus fostul selecţioner al României.

Reclamă
Reclamă 4

România – Germania | Tactica lui Mirel Rădoi, lăudată. "Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot"

Mirel Rădoi a fost sfătuit de Christoph Daum, iar Ion Crăciunescu l-a lăudat. Fostul mare arbitru a fost impresionat de tactica selecţionerului, despre care susţine că a imprimat echipei naţionale un joc direct pe poartă.

"Mie mi-au plăcut câteva lucruri la națională, agresivitatea jucătorilor, parcă am încercat să combinăm mai în viteză, dar primim goluri aproape la fiecare meci, asta mă pune pe gânduri. Și primim cam câte două pe meci. De ce? Mi-e frică cu nemții, știți cum e, nu te iartă când te prind.

Mirel Rădoi are calitatea de motivator. Eu văd că încearcă să schimbe ceva. Noi avem niște metehne de care ne debarasăm greu de tot. Construim lent, cu multe pase în lateral, până dăm o pasă trece nu știu cât timp… Vrea să scăpăm de asta, să fim mai rapizi", a spus Crăciunescu, la DigiSport.

Reclamă
  • România – Germania, meci din preliminariile CM 2022, se va disputa duminică, de la ora 21:45, şi va putea fi urmărit în timp real pe AS.ro.

Ajunge FCSB în grupele UEFA Champions League?

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
16:37

Anca Todoni, eliminată în turul 2 de la Wimbledon! Românca părăseşte All England Club cu capul sus după meciul cu Coco Gauff

16:33

VideoCamelia Bălţoi prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 3 iulie

16:19

Mircea Lucescu ştie ce trebuie să se întâmple după eliminarea României de la EURO 2024: „Jucătorii noştri trebuie să înţeleagă”

16:00

Răspunsul surprinzător al lui Ilie Năstase atunci când a fost întrebat de înfrângerea României cu Olanda din optimile EURO 2024!

15:41

Răspunsul lui Adrian Mutu la întrebarea dacă se pregăteşte să devină selecţionerul României!

15:11

Ana Bogdan, Jaqueline Cristian şi Irina Begu vor participa la Jocurile Olimpice. Team România are 105 sportivi

1 Foto„Echipa din spatele echipei!” Iubitele și soțiile „tricolorilor”, fotografie de colecție de la EURO 2024 2 FotoIanis Hagi şi soţia lui și-au dat frâu liber emoțiilor după calificarea României! Elena Tănase, copleşită! Imagine superbă 3 VIDEOProgramul complet al Marelui Premiu al Austriei! Marea cursă va fi duminică, pe Antena 1 şi în AntenaPLAY (15:45) 4 Slovacia – România 1-1. FABULOS! Naţionala lui Edi Iordănescu a scris ISTORIE şi s-a calificat în optimi la EURO 2024 5 VIDEOGeorge Russell a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Austriei! Verstappen, penalizat cu 10 secunde după ce s-a atins cu Norris 6 FotoPovestea emoţionantă de viaţă a lui Andrei Raţiu: „A fost cumplit, dar toate sacrificiile se întorc!” Dezvăluirile lui „Sonic”
Citește și