Închide meniul

„Tricolorii” au primit o veste excelentă înainte de Israel – România! Decizia oficialilor UEFA

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 27 octombrie 2023, 17:44 / Actualizat: 27 octombrie 2023, 19:52

Tricolorii” au primit o veste excelentă înainte de Israel – România! Decizia oficialilor UEFA

„Tricolorii” au primit o veste excelentă înainte de Israel - România

Echipa națională se află pe primul loc în grupa de calificare la EURO 2024 / Profimedia

„Tricolorii” au primit o veste excelentă înainte de Israel – România. Elevii lui Edi Iordănescu vor juca această partidă la Budapesta, având în vedere conficltul din „Țara Sfântă”, dar au primit niște vești încurajatoare din partea oficialilor UEFA.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Israel și România este programată de data de 18 noiembrie, de la ora 21:45. Meciul reprezintă penultimul duel al primei reprezentative, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024.

„Tricolorii” au primit o veste excelentă înainte de Israel – România! Partida de la Buadepsta se va juca fără spectatori

Potrivit informațiilor oferite de prosport.ro, oficialii UEFA au decis ca meciul dintre Israel și România, care se va juca la Budapesta, să se dispute fără spectatori. Astfel, această veste ar putea schimba drastic soarta calificării, decizia reprezentanților de la Nyon fiind, în mod evident, în favoarea elevilor lui Edi Iordănescu.

Chiar dacă momentan nu este cunoscut stadionul pe care se va disputa partida, selecționata din Israel nu își poate disputa partidele de pe „teren propriu” cu spectatori în tribune, având în vedere faptul că își joacă duelurile de „acasă” pe alte arene.

Prima întâlnire dintre cele două reprezentative, din cadrul preliminariilor pentru Campionatul European din 2024 s-a încheiat cu scorul de 1-1.

Reclamă

Iată situația din grupa României, înainte de partidele din luna noiembrie:

1. România – 16 puncte (8 meciuri)
2. Elveția – 15 puncte (7 meciuri)
3. Israel – 11 puncte (6 meciuri)
4. Kosovo – 7 puncte (7 meciuri)
5. Belarus – 6 puncte (8 meciuri)
6. Andorra – 2 puncte (8 meciuri)

Câte bilete s-au vândut pentru România – Elveţia

Oficialii FRF anunţă că s-au epuizat deja jumătate dintre biletele puse în vânzare pentru meciul care o poate duce pe naţionala antrenată de Edi Iordănescu la turneul final. Interesul este unul uriaş.

Reclamă 4 / 0/3

„Până la finalul zilei de joi, 26 octombrie, adică în primele 4 zile de la startul vânzării, 50% din biletele la meciul România-Elveția au fost deja procesate. Mulțumim tuturor suporterilor care vor fi alături de tricolori!

Prețuri bilete:
35 lei – Peluze
60 lei – Tribune
300 lei – VIP albastru
500 lei – VIP roșu

Ca urmare a prezenței numeroase a copiilor pe Arena Națională, la meciul cu Andorra, în semn de mulțumire pentru atmosfera creată de copii și comportamentul acestora, Federația Română de Fotbal a extins sectorul Family Zone pentru întreaga capacitate a celor două tribune. Astfel, copiii cu vârsta sub 14 ani au acces gratuit la ambele tribune, alegând tipul biletului (copil) în efectuarea comenzii. Datele copiilor trebuie, de asemenea, să fie introduse în comandă pentru a le fi eliberate bilete cu valoare zero. Pentru ca un copil să beneficieze bilet, e necesară prezența a cel puțin unui adult și se pot comanda maximum 4 bilete”, anunţă frf.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
26
apr.
23:28
„E un mercenar” Ioan Andone a răbufnit după ce „câinii” au rămas pe loc de retrogradare! Verdictul pe care l-a dat despre Kopic!
26
apr.
23:20
UPDATELiverpool l-a ales pe înlocuitorul lui Jurgen Klopp! Arne Slot, noul manager de pe Anfield: „S-a ajuns la acord!”
26
apr.
23:12
„Avem destul timp” Zeljko Kopic, declaraţie surprinzătoare după ce Dinamo a pierdut şansa de a fi la mâna ei pentru salvare!
26
apr.
23:01
Foto„Iar ne retrogradaţi? Vă rupem picioarele!” Fanii lui Dinamo au făcut un scandal monstru! I-au cerut demisia lui Kopic: „Pleacă!”
26
apr.
23:00
„Greşeli incredibile” Mircea Lucescu a văzut meciul Dinamo – FC Voluntari 1-1 şi a spus ce crede despre retrogradare!
26
apr.
22:40
Câţi fani iau cu asalt Arena Naţională, la FCSB – Farul. Mihai Stoica, mesaj războinic: „Un punct CA SĂ PUNEM PUNCT!”
26
apr.
22:32
„Suntem blestemaţi!” Jucătorul lui Dinamo s-a prăbuşit emoţional după remiza cu Voluntari şi a spus ce urmează pentru „câini”!
Vezi toate știrile
Citește și