Închide meniul

„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Matei Ilie și Răzvan Sava, principalii vinovați

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 21 noiembrie 2023, 20:21

Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Matei Ilie și Răzvan Sava, principalii vinovați

„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21

Echipa națională U21 / Profimedia

„Tricolorii” lui Daniel Pancu au făcut o serie de greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Apărarea selecționatei a fost făcută șah mat de elvețieni, după o greșeală uluitoare a unui fundaș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Partida dintre Elveția U21 și România U21 reprezintă un duel din grupa de calificare pentru Campionatul European care va avea loc în anul 2025.

„Tricolorii” lui Daniel Pancu, greșeli în lanț la meciul cu Elveția U21! Lanțul de erori, cauzat de Matei Ilie

În minutul 11 al partidei din „Țara Cantoanelor”, elevii lui Daniel Pancu au dat lovitura printr-un gol de excepție marcat de Rareș Ilie. Acesta a avut o cursă senzațională și a trimis un șut puternic din afara careului. Balonul trimis la colțul lung s-a oprit în poarta elvețienilor, iar astfel scorul a fost de 1-0 în favoarea României.

Mai apoi, în minutul 23, naționala U21 a primit un gol după un lanț de greșeli uluitoare. La momentul respectiv, elvețienii făceau un pressing avansat, iar Matei Ilie a trimis balonul direct în piciorul unui adversar.

A urmat apoi un șut spre poarta lui Sava, pe care portarul lui Daniel Pancu l-a respins, nefericit, în lateralul careului. Sanches a înscris fără probleme în poarta „tricolorilor”, care rămăsese, pe jumătate, goală.

Reclamă

Totuși, tot România U21 avea să puncteze înainte de finalul primei reprize. În minutul 32 al partidei, Grameni a primit balonul în interiorul careului. Aflat într-o poziție excelentă, mijlocașul celor de la Farul Constanța a driblat fără probleme un adversar și a trimis balonul în poartă. Astfel, scorul primei reprize a fost de 2-1 în favoarea „tricolorilor mici”.

Ce a spus Daniel Pancu după România U21 – Albania U21:

„A fost obiectivul nostru să nu primim gol. Chiar dacă Albania nu a avut azi ocazii de a marca, are jucători buni în atac și o medie bună de goluri de când joacă împreună. Prin organizarea noastră nu le-am dat posibilitatea să aibă ocazii clare.

Nu cred că a fost întâmplare în tur. Puteam să avem 4-0, dar s-a întâmplat ce s-a întâmplat. E foarte important că am învățat multe din acel meci (n.r – meciul tur cu Albania, pierdut cu 2-3). Greșelile nu le-am repetat și azi nu cred că are nimeni ceva de comentat sau de pus la îndoială scorul. Cu siguranță nu eram omogeni atunci, nu cunoșteam jucătorii bine. Acum îi cunosc foarte bine pe majoritatea.

Reclamă 4 / 0/3

(n.r – debuturile lui Akdag, Musi și Blănuță) A fost foarte bine din multe puncte de vedere, inclusiv acesta al debuturilor. Scorul ne-a permis să experimentăm și un sistem nou, un 3-4-3. Ne mai gândim până la jocul cu Elveția. S-au prezentat foarte bine la debut. Danciu a debutat cu gol. Îi felicit pe absolut toți.

Elveția e o echipă foarte valoroasă. E o grupă foarte echilibrată și au o forță ofensivă impresionantă. După victoria de azi am intrat cu șanse reale la calificare. Avem un joc mai puțin decât adversarul nostru de azi și avem și meciul direct. Lupta rămâne deschisă până la final, dar azi ne-am înscris cu adevărat în lupta pentru calificare”, a spus Daniel Pancu, citat de sport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
28
apr.
0:05
Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!”
23:33 VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!” 23:18 „Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!” 23:16 Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant” 23:14 Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!” 23:00 Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!” 22:51 Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor 22:43 Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu 22:42 Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!” 22:31 FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României Vezi toate știrile
Citește și