Închide meniul

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Anunţul turcilor: „Bombă!”

Viviana Moraru Publicat: 15 iunie 2024, 16:32

Reclamă
„Tricolorul care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024! Anunţul turcilor: „Bombă!

"Tricolorul" care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024

Jucătorii naţionalei, în timpul unui antrenament/ Profimedia

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024, este Alexandru Cicâldău. Turcii au făcut anunţul şi au dezvăluit că internaţionalul român este dorit de o echipă recent promovată.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău şi-a încheiat împrumutul la Konyaspor, în această vară. Mijlocaşul se va întoarce la Galatasaray, formaţie cu care se află sub contract.

„Tricolorul” care e la un pas de transfer, chiar înainte de debutul naţionalei la EURO 2024

Turcii au anunţat însă că sunt şanse mici ca Alexandru Cicâldău să rămână la Galatasaray, pentru sezonul viitor. Mijlocaşul român este dorit de Bodrum, formaţie care şi-a asigurat promovarea în prima ligă la finalul sezonului recent încheiat.

Oficialii de la Bodrum l-ar fi trecut deja pe internaţionalul român pe lista de transferuri, urmând ca negocierile să se poarte după ce Cicâldău îşi va încheia parcursul cu România la EURO 2024.

„Bodrum FK, promovată în Super Lig pentru prima dată în istoria sa, acționează rapid în transferuri. Echipa i-a inclus pe lista de transferuri pe Assombalonga, Cicâldău și Halil Dervişoğlu. Semnăturile contractelor pentru cei 3 jucători sunt aproape să aibă loc.

Reclamă
Reclamă 4

Bodrum FK a făcut primul transfer al sezonului următor. A reușit aducerea lui Yusuf Sertkaya de la Bursaspor.

Adevărata bombă a alb-verzilor urmează să se producă în curând… S-a relatat că Alexandru Cicaldău, care a jucat împrumutat la Konyaspor sezonul trecut, este aproape să fie adus.

S-a spus că Bodrum FK a intervenit în privința lui Cicâldău, a cărui sumă de transfer trebuie plătită către Galatasaray, deoarece antrenorul lui Konyaspor nu a fost dornic ca jucătorul să rămână.

Reclamă

Mijlocașul a jucat 31 de meciuri sezonul trecut și a marcat un gol. Bodrum FK a avut și o întâlnire pentru transferul lui Halil Dervişoğlu”, au notat turcii de la milliyet.com.tr, citaţi de sport.ro.

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău. Internaţionalul român s-ar putea despărţi de campioana Turciei în această vară, după ce s-a expirat împrumutul la Konyaspor.

Galatasaray nu vrea să-l piardă gratis pe Alexandru Cicâldău şi i-a stabilit preţul pentru care e gata să se despartă de mijlocaşul român. Conform sabah.com.tr, campioana Turciei cere între 2,5 şi trei milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

În sezonul recent încheiat, Alexandru Cicâldău a evoluat, sub formă de împrumut, la Konyaspor. Echipa românului s-a salvat in extremis de la retrogradare, terminând cu un punct peste echipele care au picat în eşalonul inferior al Turciei.

Alexandru Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026. Acesta a fost transferat de formaţia din Istanbul în 2021, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
15:29

Cine este Virtus, adversara FCSB-ului din primul tur preliminar din Champions League

15:12

VIDEODenis Drăguş a început să plângă în timpul unui interviu, după România – Ucraina 3-0. Ce i-a arătat pe telefon un jurnalist turc

15:08

Programul complet al Marelui Premiu de la Barcelona! Cursa e duminică, în direct pe Antena 1 şi LIVE STREAM în AntenaPLAY (16:00)

14:55

BREAKING NEWSFCSB – Virtus, în primul tur preliminar din Champions League! Tragere la sorţi facilă pentru campionii României

14:05

„I-am făcut o ofertă de 1,4 miliarde de euro!” Lionel Messi, tentat cu cel mai mare salariu din istorie

14:05

Decizia luată de selecţionerul Belgiei, după înfrângerea şoc cu Slovacia! Doar 12 jucători s-au antrenat

1 FotoDin ce face bani, de fapt, noul soț al Larisei Iordache. Ce s-a aflat despre Cristian Chiriță, imediat după cununia civilă 2 FotoLovitura uriaşă, de milioane de euro, pe care a dat-o Simona Halep, după ce şi-a vândut mai multe proprietăţi! 3 Foto„Aroganță! A fost greu!” Cum a cucerit-o Horațiu Moldovan pe celebra sa iubită! Portarul naționalei a dat toate cărțile pe față 4 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 5 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 6 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!”
Citește și