Închide meniul

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău! Ce sumă vrea să obţină campioana Turciei în schimbul românului

Viviana Moraru Publicat: 3 iunie 2024, 19:14

Reclamă
Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău! Ce sumă vrea să obţină campioana Turciei în schimbul românului

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău

Alexandru Cicâldău, într-un meci pentru Galatasaray / Profimedia Images

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău. Internaţionalul român s-ar putea despărţi de campioana Turciei în această vară, după ce s-a expirat împrumutul la Konyaspor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Alexandru Cicâldău a fost convocat de Edi Iordănescu, în lotul preliminar pentru EURO 2024. Partida cu Liechtenstein, ultimul amical al României înainte de EURO 2024, va fi în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY, vineri, de la ora 21:00.

Galatasaray i-a stabilit preţul lui Alexandru Cicâldău

Galatasaray nu vrea să-l piardă gratis pe Alexandru Cicâldău şi i-a stabilit preţul pentru care e gata să se despartă de mijlocaşul român. Conform sabah.com.tr, campioana Turciei cere între 2,5 şi trei milioane de euro în schimbul internaţionalului român.

În sezonul recent încheiat, Alexandru Cicâldău a evoluat, sub formă de împrumut, la Konyaspor. Echipa românului s-a salvat in extremis de la retrogradare, terminând cu un punct peste echipele care au picat în eşalonul inferior al Turciei.

Alexandru Cicâldău mai are contract cu Galatasaray până în vara lui 2026. Acesta a fost transferat de formaţia din Istanbul în 2021, de la Universitatea Craiova, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Reclamă
Reclamă

Mihai Rotaru a anunţat deja că încearcă să-l readucă pe Alexandru Cicâldău în Bănie, în aceastî vară. Patronul Universităţii Craiova a dezvăluit că şi în vara trecută, i-a făcut ofertă internaţionalului român.

„Orice este posibil. Pe Cicâldău ni l-am dorit întotdeauna, l-am ofertat şi vara trecută, dar nu am putut să îl luăm. Ştie că la Craiova e iubit. Un mijlocaş de valoarea lui cred că ar rezolva foarte multe probleme”, a transmis în urmă cu o săptămână Mihai Rotaru, conform primasport.ro.

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău

Galatasaray le-a decis viitorul lui Olimpiu Moruțan și lui Alexandru Cicâldău! Clubul din Istanbul i-a împrumutat pe cei doi români la Ankaragucu și, respectiv, Konyaspor, în cadrul acestui sezon, iar acum oficialii formației au decis ce se va întâmpla cu aceștia.

Reclamă

Totuși, potrivit informațiilor oferite de Milliyet, antrenorul lui Galatasaray, Okan Buruk, a stabilit deja lista jucătorilor pe care se va baza în sezoul viitor. Din păcate, Moruțan și Cicâldău nu se află pe această listă.

„Okan Buruk va lua decizii radicale, în special în privința fotbaliștilor străini. Cicâldău, Dubois, Moruțan și Ross, care s-au întors din împrumuturi, nu sunt luați în calcul pentru sezonul următor”, a notat publicația menționată anterior.

De asemenea, Okan Buruk va renunța și la o serie de vedete din lotul galatei. Este vorba despre: Tanguy Ndombele, Carlos Vinicius, Serge Aurier, Sergio Oliveira, Tete și Wilfried Zaha.

Reclamă

Ce rezultat va obţine FCSB cu RFS?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:55 25 sept.

Galatasaray – PAOK 3-1 în Europa League! Răzvan Lucescu, eşec la debutul în grupă! Pas greşit pentru United. Rezultatele serii

23:48 25 sept.

„Sunt prins la mijloc!” Mihai Pintilii, detalii despre „războiul” dintre Gigi Becali şi Vlad Chiricheş: „Se consumă foarte mult”

23:20 25 sept.

Presa din Spania, val de laude pentru Andrei Rațiu! Ce notă a primit românul după ce a fost integralist în Girona – Rayo 0-0

23:18 25 sept.

Fanii lui Galatasaray şi cei ai lui PAOK s-au încăierat! Suporterii greci au fost scoşi de poliţie în afara stadionului!

23:00 25 sept.

Elena Zaharia şi Eduard Ionescu joacă azi, în calificările China Smash 2024. Competiţia e live în AntenaPLAY

22:36 25 sept.

EXCLUSIVRetras pentru o singură zi, Adi Petre visează cu ochii deschişi la naţională: „De ce nu?”. Cum l-a ajutat Gabi Tamaş

1 Tragerea la sorţi a grupelor Cupei României | FCSB, în grupa morţii alături de Universitatea Craiova, Dinamo şi Petrolul 2 Oare suntem toți “f…ed”? Adrian Georgescu, după avertismentul primit de Max Verstappen din cauza limbajului folosit 3 Toată lumea îl susţine pe Max Verstappen! Ce au spus piloţii despre controversa momentului din Formula 1: „Ce naiba e asta?” 4 FotoImagini de senzaţie cu milionarul român care are avion privat, dar merge cu transportul în comun! Cum a fost surprins la metrou 5 Dennis Man continuă să impresioneze în Serie A! Performanţa internaţionalului român după ultima etapă din Italia 6 Ce a spus Răzvan Lucescu despre PAOK, înainte de meciul cu Galatasaray din Europa League
Citește și