Închide meniul

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”. Jucătorul legendar din Ghencea nu s-a mai abținut

Cosmin Cioboată Publicat: 28 septembrie 2022, 20:15

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!. Jucătorul legendar din Ghencea nu s-a mai abținut

Tudorel Stoica a ironizat CSA Steaua

Tudorel Stoica, premiat pe Ghencea / Hepta

  • Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”
  • Premiera sezonului 2 de Stand-Up Revolution este Vineri, de la 21:30, pe Antena 1 și AntenaPLAY

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua, formația lui Daniel Oprița care evoluează în Liga a 2-a, dar nu are drept de promovare în prima ligă. Mijlocașul legendar din Ghencea i-a ironizat pe „militari”, despre care a spus că „joacă meciuri amicale” și încurcă celelalte echipe care se luptă pentru promovare.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CSA Steaua spera la un traseu lung în Cupa României, însă a fost eliminată încă din play-off, de Chindia Târgoviște, scor 1-2.

Tudorel Stoica râde de CSA Steaua: „Joacă amicale, îi încurcă pe ăia pe acolo!”

Tudorel Stoica, unul dintre steliștii care au contribuit la cucerirea Cupa Campionilor Europeni în 1986, nu înțelege situația de la CSA Steaua și trage un semnal de alarmă:

Reclamă

„Din punctul meu de vedere, e mai bine să o iei de la început decât să te chinui și să îți faci iluzii că poți să câștigi Cupa. Nu o să câștigi niciodată Cupa României. Vor intra echipele care au loturi mai valoroase.

Și atunci e bine să te oprești acolo unde îți este locul, din punctul meu de vedere și să te ocupi de jucarea meciurilor amicale, în continuare. Păi e normal.

Reclamă

Nu se poate, după un an, să nu poți să faci tot ce trebuie măcar să te încadrezi într-un cadru legal, să poți să joci legal. Așa, să participi la amicale, să-i încurci pe ăia pe acolo, nu mi se pare corect.

Dar noi suntem oameni care stau la televizor, privesc, avem ceva de spus, dar unii dintre noi degeaba vorbim, că nu avem nicio putere”, a declarat Tudorel Stoica, potrivit Digisport.

Adi Popa, reacţie nervoasă după CSA Steaua – Chindia 1-2

Cel mai titrat jucător al lui CSA, Adi Popa, a răbufnit din cauza faptului că meciul din Cupa României, cu Chindia, a avut loc la Mioveni. „Militarii” nu pot evolua în Ghencea patru meciuri, din cauza incidentelor de la derby-ul cu Dinamo.

Reclamă 4 / 0/3

„Motoreta” încă nu îşi explică decizia luată de Comisia de Disciplină a FRF. A făcut comparaţie cu bătaia fanilor cu jandarmii de la meciul România – Bosnia 4-1.

„Probabil că lipsa noastră de experienţă s-a văzut. Au fost echipa mai pragmatică. Ne pare rău că am pierdut, ştiu cât de mult îşi doreau suporterii, dar asta este. Am pierdut, trebuie să ne ridicăm şi să câştigăm mai departe în campionat.

Noi am avut foarte mulţi absenţi, pe final am jucat eu atacant. Am fost privaţi pe nedrept de a juca meciul în Ghencea. Noi am jucat la 100 şi ceva de kilometri depărtare. E unic în istoria fotbalului! Sunt curios dacă vin patru etape de suspendare pentru Bosnia, şi suporterii lor s-au bătut. Asta e România, ce să mai facem?

Mă bucur că mi-a ieşit golul, îmi pare rău că nu am fost decisiv. Dacă am fi intrat în Cupă, pe noul format, cred că am fi putut. Ne măsuram şi noi forţele”, a declarat Adi Popa.

Reacția lui Toni Petrea, după ce a eliminat-o pe CSA Steaua din Cupa României

Toni Petrea a avut un debut perfect la Chindia Târgovişte. A eliminat-o pe CSA Steaua din Cupa României şi şi-a ajutat noua echipă să obţină prima victorie stagională. Ultima clasată din Liga 1 e gata să dea lovitura şi cu Rapid, în campionat.

Chindia a fost condusă cu 1-0 la pauză, dar au reuşit să întoarcă scorul cu ajutorul golurilor marcate de Daniel Popa (49) și Cristian Cherchez (84).

„O partidă de Cupă, am întâlnit un adversar care a jucat fotbal, le-am spus băieților că vom întâlni o echipă care va juca pentru că nu are nimic de pierdut.

Reclamă

E o victorie de moral, care arată că echipa are potențial. Cred că jucătorilor le-a lipsit încrederea în ultima perioadă.

Am jucat bine și în prima repriza, am jucat, am pasat, am avut și câteva situații, dar am pierdut mingea în unele momente și le-am permis adversarilor să vină peste noi și așa am primit golul. Le-am spus jucătorilor să creadă până la final, să joace până la final”, a spus Toni Petrea, potrivit digisport.ro.

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:29 Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el” 20:30 Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune! 19:54 Englezii nu îi dau României nicio şansă la EURO 2024! Verdict dur pentru grupa „tricolorilor” 19:11 CSM Bucureşti – Dunărea Brăila 35-35! „Thriller” în Liga Naţională de handbal! Brăilencele au reuşit o revenire de senzaţie 18:51 Victor Angelescu, dezvăluire de ultimă oră în scandalul materialelor pirotehnice: „Ştiam că fanii dau cu torţe cu FCSB” 18:50 Sandro Tonali, acuzat de Federaţia Engleză că a pariat din nou! De câte ori a încălcat regulamentul după transferul la Newcastle 18:12 Reacţie categorică a presei din Scoţia, după anunţul făcut de Ianis Hagi: „Este impresionant” 18:00 Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui” 17:42 Dani Alves şi Robinho, desfiinţaţi de un fost coechipier: „Dacă îi făceau asta fiicei mele, nu mai eram la interviu acum” 16:59 Irina Begu s-a calificat în sferturile de finală din Antalya! Românca, fără set pierdut de la revenirea în circuit Vezi toate știrile
Pe același subiect
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis
Echipa naţională • 18:00
Tudorel Stoica a reacţionat după declaraţiile lui Gică Hagi despre fiul său, Ianis: „A exagerat, îi face rău băiatului lui”
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF
Liga 2 • 27 mart., 18:20
Cum a putut să fie numită CSA Steaua într-un comunicat al FRF! Fanii din Ghencea s-au revoltat imediat: „Își bat joc!”
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia - România
Extra • 27 mart., 12:28
Fanii români nu au uitat de războiul dintre FCSB şi CSA Steaua nici la meciul Columbia – România! Ce banner au afişat
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro!
Liga 2 • 25 mart., 22:00
Investiţie uriaşă la CSA Steaua, de peste 40 de milioane de euro! Proiectul lansat de „militari”
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu
Fotbal • 23 mart., 19:26
Daniel Opriţa mizează pe FCSB în lupta la titlu: „Sunt şanse mari să ia campionatul! Va fi greu să îi mai prindă cineva!”